Home Κορωνοϊος Παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε υπόθεση-βόμβα η Δικαιοσύνη/Κυβέρνηση της Αλμπέρτα του Καναδά!!! Σχεδιάζουν τώρα να καταργήσουν σχεδόν ΟΛΑ τα μέτρα εκεί εξαιτίας αυτού!!!

Παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε υπόθεση-βόμβα η Δικαιοσύνη/Κυβέρνηση της Αλμπέρτα του Καναδά!!! Σχεδιάζουν τώρα να καταργήσουν σχεδόν ΟΛΑ τα μέτρα εκεί εξαιτίας αυτού!!!

by _
0 comment 380 views

Παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε υπόθεση-βόμβα η Δικαιοσύνη/Κυβέρνηση της Αλμπέρτα του Καναδά!!!

Σχεδιάζουν τώρα να καταργήσουν σχεδόν ΟΛΑ τα μέτρα εκεί εξαιτίας αυτού!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Αυγ. 2021, 19:55, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε πρόσφατη εκπομπή του “The Stew Peter’s Show”, ο Αμερικανός δημοσιοογράφος Stew Peter φιλοξένησε τον Καναδό πολίτη Patrick King Alberta, ο οποίος ήταν ολόχαρος διότι η Αλμπέρτα του Καναδά έχει άρει όλους τους περιορισμούς για τον covid επειδή οι κυβερνώντες της δεν μπορούν να παράγουν ένα μεμονωμένο δείγμα SARS-CoV-2 για να αποδείξουν ότι ο covid υπάρχει για να δικαιολογήσουν τις εντολές τους.

Ο Πάτρικ Κινγκ ανάγκασε την κυβέρνηση να παραδεχτεί ότι ο covid δεν υπάρχει σε μια πρόσφατη δικαστική του υπόθεση!!!

Δείτε τώρα το σχετικό πρωτοσέλιδο για αυτό από μεγάλη εφημερίδα του Καναδά…

Η υπόθεσις του έχει ως εξής….

-Στον κο Πάτρικ Κινγκ επιβλήθηκε πρόστιμο 1200 δολαρίων για παραβίαση της Πράξης Περι Δημόσιας Υγείας της Αλμπέρτα (πατήστε εδώ για το σχετικό έγγραφο) επειδή ήταν σε ομάδα μεγαλύτερη από 10 άτομα στις 5 Δεκεμβρίου 2020 στο Red Deer της Alberta του Καναδά.

-Στο δικαστήριο στις 4 Μαΐου 2021 ο Πάτρικ παρείχε τις πληροφορίες που απαιτούνται για να ζητήσει να υποστηρίξει μια καλή υπεράσπιση. Το υλικό που ζήτησε ο Πάτρικ ήταν η απομόνωση του κορονοϊού SARS-CoV-2. Ο Πάτρικ ήθελε να απομονωθεί όχι σε εργαστήριο, ούτε σε τεστ PCR που χειραγωγείται εύκολα διότι πριν από λίγες μέρες, μάθαμε εμείς όλοι από το ίδιο το αμερικανικό CDC ότι αυτά τα τέστ είναι ΟΛΑ…ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!!

-Ο Πάτρικ έπρεπε να βρεθεί στο δικαστήριο στις 18 Μαΐου 2021. Ως εκπρόσωπος του ίδιου του εαυτού του (δεν είχε δικηγόρο μαζί του!) ο δικαστής αναγκάστηκε να υποστηρίξει τον Πάτρικ και να τον οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση, οπότε ο δικαστής επέτρεψε στον Πάτρικ να καλέσει την Ντίνα Χίνσοου στο δικαστήριο, η οποία είναι η επικεφαλής ιατρός Υγείας για την Αλμπέρτα του Καναδά (είναι η Υπεύθυνος Υγείας αυτής της μεγάλης επαρχίας του Καναδά).

-Η υπεράσπιση του Πάτρικ ήταν ότι χρειαζόταν αποδείξεις για την απομόνωση του κορονοϊού από τη κα. Ντίνα Χίνσοου (Dinah Hinshaw), η οποία θα της έδινε την επιστημονική βάση για να υποστηρίξει την πράξη δημόσιας υγείας της Αλμπέρτα μαζί με όλα τα περιοριστικά μέτρα. Η κυρία Ντίνα ωστόσο αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο κορονοϊός δεν απομονώθηκε ΠΟΤΕ και ότι δεν έχουν αποδείξεις για την ύπαρξή του !!!

-Και επειδή ΚΑΝΕΙΣ αξιουματούχος μπορούσε να τα βάλει με τον κο Κίνγκ στα δικαστήρια του Καναδά, λόγω του ότι τα έκανε….μαντάρα η κα…ΝΤΙΝΑ σχετική με τον χειρισμό αυτής υποθέσεως, (διότι δεν μπορούσε παρά να παραδεχτεί ότι κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) του άλλαξαν μετά κατήγορο συντάσσοντας εκ νέου τα δικαστικά έγγραφα και βάζοντας αυτή τη φορά πάνω σε αυτά, όχι κανένα μεγάλο εισαγγελέα, αλλά το όνομα της…ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΑΝ ΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ!!!

Δείτε τώρα το εξής απόσπασμα του σχετικού εγγράφου που προσκόμισε στο Δικαστήριο για αυτό το θέμα η κα Ντίνα όπου λέγει τα εξής…

Η CMOH (Chief Public Health Officer of Canada, Υπεύθυνος Υγείας) δεν έχει κανένα αποδεικτικό υλικό

ΔΕΝ ΕΙΧΕ κανένα αποδεικτικό υλικό με το οποίο να κατηγορήσει τον κο Κίνγκ στο δικαστήριο και αυτό το «υλικό» θα ήταν η…ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ!!!

Δείτε τώρα ολόκληρο το σχετικό δικαστικό έγγραφο…

Εδώ είναι ο σύνδεσμος >> 2021.08.04-07.48-redvoicemedia-610aef29c1269

Και σε άλλες συνομιλίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου του κου Κινγκ, όλα αυτά περι ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ του «ιού» επαναλήφθηκαν ξανά και ξανά με τις στενογράφους που τα κατέγραφαν όλα αυτά να πάθουν τη πλάκα της ζωής τους!!!

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει πολλά αποκλειστικά άρθρα για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως μόνο ένας «θανατηφόρος κορωνοϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά ένα λίαν ύπουλο καθώς και…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕΣΩΝ ΤΩΝ…ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΒΙΝΤ. Π.χ., διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! – Το CDC και το FDA ομολογούν ότι ο κορωνοϊός είναι…ΑΠΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! ΔΕΝ έχουν δείγματα από αυτό!!! όπου γράψαμε τα εξής…

Σύμφωνα με το μεγάλο πατρικωτικό σάιτ Natural News του κιού 

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που ανέφερε για πρώτη φορά ο Dan Dicks του “Press for Truth” (Καναδά)έγγραφο του FDA παραδέχεται ότι το CDC και το FDA συνωμότησαν για να κατασκευάσουν ένα πρωτόκολλο δοκιμών covid-19 χρησιμοποιώντας ανθρώπινα κύτταρα σε συνδυασμό με κομμάτια ιού…κοινού κρυολογήματος επειδή ΔΕΝ είχαν φυσικά δείγματα του ιού SARS-CoV-2 «covid»…!!!

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/07/31/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%

Μιλάμε εν προκειμένω για μια τεράστια υπόθεση-σταθμό που θα τεθεί ως προηγούμενο, δεδικασμένο, όχι μόνο για όλο τον Καναδά, αλλά και…ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙ-ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ…ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο με την συνέντευξη του Π. Κίνγκ!!!..

Και για περισσότερα στοιχεία, δείτε επίσης το παρακάτω ντοκυμαντέρ που ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…

~~~

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΝΑ

Πρώτη δημοσίευση στις 05:45 UTC στις 27 Ιουλίου 2021.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr