Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

by _
0 comment 129 views
ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Είναι Πανελληνίως γνωστό, πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πατρίδος μας τις δυο τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό! Ο πληθυσμός της Πατρίδος μας συνεχώς μειώνεται και συνεχώς αυξάνει το ποσοστό γήρανσης, αφού μειώνονται οι γάμοι και ως εκ τούτου δεν έχουμε γεννήσεις! Ταυτόχρονα με την έλευση των Μνημονίων και των δυσχερών οικονομικών συνθηκών που αυτά επέφεραν, μεγάλος αριθμός νέων μας, νέων επιστημόνων, μετανάστευσαν στο εξωτερικό προκειμένου να βρουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον!

Βέβαια δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα μας είχαμε και παλαιότερα και ειδικότερα τη δεκαετία του 1960, όπου υπήρξε μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα προς την Γερμανία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά! Όμως οι τότε δύσκολες συνθήκες, της επαγγελματικής ανασφάλειας και της αβεβαιότητας του αύριο, άφηναν κάποια μηνύματα αισιοδοξίας στους νέους, πως τα δικά τους χρόνια θα ήταν καλύτερα από των γονιών τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ  >> https://egerssi.gr/%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%88%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr