Home Greek News «Κραυγή» από τους κατοίκους του Μαραθώνα: «Κινδυνεύουμε με αφανισμό – Μας κάνουν μουσουλμανική πόλη»!

«Κραυγή» από τους κατοίκους του Μαραθώνα: «Κινδυνεύουμε με αφανισμό – Μας κάνουν μουσουλμανική πόλη»!

by _
0 comment 180 views

«Κραυγή» από τους κατοίκους του Μαραθώνα: «Κινδυνεύουμε με αφανισμό – Μας κάνουν μουσουλμανική πόλη»!


«Κραυγή» αγωνίας από τους κατοίκους του Μαραθώνα οι οποίοι κρούουν τον «κώδωνα» του κινδύνου για τους παράνομους μετανάστες με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό. 

Συγκεκριμένα στην επιστολή που εστάλη από Ομάδα Κατοίκων Μαραθώνα στο τοπικό RPN τονίζεται πως «ποτέ άλλοτε στην ιστορία του έθνους μας δεν διατρέχαμε τόσο μεγάλο κίνδυνο αφανισμού» και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην υπογεννητικότητα, στην παράνομη μετανάστευση, αλλά και στην οικονομική κρίση η οποία έγινε ακόμα εντονότερη εξαιτίας των lockdowns. 

Παράλληλα οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ένα περιστατικό με μία γυναίκα που πήρε μαζί με τον οκτάχρονο γιό της, μία φίλη της και την ανήλικη κόρη της φίλης της στην παραλία της Νέας Μάκρης για να καταγράψει το έντονο πρόβλημα που υπάρχει με τους παράνομους μετανάστες, με τους αλλοδαπούς τελικά να κινούνται απειλητικά εναντίον τους και να τους επιτίθενται φραστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/965178_kraygi-apo-toys-katoikoys-toy-marathona-kindyneyoyme-me

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr