Home ΗΠΑ Πολύ ύπουλα πράγματα παίζονται: Ο Ρούντι Τζουλιάνι φωτογραφίζεται με πρακτοράκι της…ANTIFA που ηγήθη των επεισοδείων στο Καπιτώλιο!!!

Πολύ ύπουλα πράγματα παίζονται: Ο Ρούντι Τζουλιάνι φωτογραφίζεται με πρακτοράκι της…ANTIFA που ηγήθη των επεισοδείων στο Καπιτώλιο!!!

by _
0 comment 139 views

Πολύ ύπουλα πράγματα παίζονται: Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ, ο Ρούντι Τζουλιάνι φωτογραφίζεται με πρακτοράκι της…ANTIFA που ηγήθη των επεισοδείων στο Καπιτώλιο!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 ΙΑΝ. 2020, 11:44πμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό άρθρο του σάιτ Διόδοτος με τίτλο ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΠΑΔΟΙ του ΤΡΑΜΠ που ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στο ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ: ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ του ΣΟΡΟΣ και του ΜΠΑΪΝΤΕΝ, έγραψαν τα εξής αποκαλυπτικά για τα χθεσινά επεισόδια στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον…

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ναι μεν, μπούκαραν στο Καπιτώλιο πάρα πολλοί υποστηριχτές του Τράμπ, αλλά δε επετράπη στους φτηνούς πράκτορες τόσο της…ΑΝΤΙΦΑ όσο και Black Lives Matterν να «μπουκάρουν»…ΚΙ ΑΥΤΟΙ με τη κρυφή συναίνεση των Δημοκρατικών!! ΚΑΝΕΙΣ όμως αστυνομικός ή και ασφαλίτης ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ από τα πρακτοράκια του…ΣΟΡΟΣ που ήταν όλοι ντυμένοι σαν υποπαδοί του…ΤΡΑΜΠ!!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!…

..με τους Black Lives Matter και τους Aντίφα τον Ιούνιο.. και απόψε “οπαδός Τραμπ” ο κερατάκιας της φωτο… χαχαχα.. ηθοποιοί των 50$..

 

Και εδώ.. το βιντεάκι που δείχνει συριζόμπατσους να βάζουν μέσα στο καπιτώλιο τους άπλυτους του μπάιντεν που παρίσταναν τους πατριώτες τραμπικούς:

 

Διαβάστε περισσότερα εδω >> https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/blog-post_79.html?fbclid=IwAR2O-cOs5o5TvrRGJkJLn3g5t1XwVWBI0BgtiqFU9-8rdH9dsMw–ErVPaI

Και τώρα έρχεται η εξής αποκάλυψη σόκ του δικού μας σάιτ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ». (GreekNewsOnDemand.com)…

Ο δολιοφθορεύς του «κερατά» της ANTIFA, ονόματι Jake Angeli (Τζέικ Ανγκέλι), που είδατε στις παραπάνω φώτο., εμφανιζεται και στην παρακάτω φωτογραφία όπου φωτογραφίζεται με τον ίδιον τον…ΡΟΥΝΤΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ, τον δικηγόρο του ίδιου τουΤΡΑΜΠ…!!! Μιλάμε για ακριβώς τον ΙΔΙΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΝ που ηγήθηκε των χθεσινών επεισοδείων εντός του Καπιτωλίου!!!

Καλά, η ομάδα Τράμπ είναι τόσο ανίκανη στο να μην μπορεί να ελέγξει ΠΟΙΟΥΣ σμίγουν και συναναστρέφεται με τα μέλη της ή μήπως κάτι…ΑΛΛΟ πιο…ΥΠΟΥΛΟ κσι ΣΚΟΤΕΙΝΟ παίζεται εδώ που δεν μας λένε;;;

Και μη μου πείτε ότι απλά ο κος Angeli βγήκε τρόπο με τον οποίον να «διεισδύσει» στους κόλπους υποστηρικτών του Αμερικανού Προέδρου, όπως η δήθεν πατριωτική ομάς QAnon (ή απλά “Q”). ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙA ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ!!! ΆΡΑ…;;;;….

Δείτε τώρα τις παρακάτω εικόνες…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ την δεύτερη φώτο., όπου ο κος Angeli κρατάει ταμπέλα που γράφει «Με έστειλε το…Q”. Καλά τόσο φανερό το δούλεμα ή μήπως μας πετάει την…ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΣΤΗ…ΜΟΥΡΗ;;; (ότι υπάρχει δηλαδή ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μεταξύ των του Q και των της…ΑΝΤΙΦΑ)

ΔΗΛΑΔΛΗ, Όσο για την δήθεν ΜΠΑτριωτική ομάδα QAnon που υποστηρίζει τον Τράμπ από το 2015, το ξέρατε ότι είναι δημιούργημα ΟΧΙ των συντηριτικών, ΟΧΙ των Ρεπουμπλικάνων αλλά των ίδιων των…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ;;; Ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! ΤΩΝ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙ…ΟΜΠΑΜΑ, όποτε ο τότε τσάρος της επιστήμης και σύμβουλος του Ομπάμα, Cass Sunstein, συνέγραψε μια έκθεση για το πως η κυβέρνηση θα πρέπει να αρχίσει να στήνει ΨΕΥΤΟπατρικωτικές ομάδες ώστε να χρησιμεύουν ως μέσον «κατακτήσεως» άλλων πατρικών ομάδων και τούτο…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

Αυτά μας τα έχει αποκαλύψει η κορυφαία δημοσιογράφος Whitney Webb. Πατήστε εδώ και εδώ για περισσότερα.

ΆΡΑ, τι μας λέω εδώ?? ΛΕΩ ότι κι η ΑΝΤΙΦΑ κι το Aanon προέρχονται από τα ίδια…ΣΚ@Τ@ του βρώμικου παρακράτους που ελέγχεται από το σάπιο εν Αμερική…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που συνεργάζεται και με το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ που ελέγχει τη χώρα…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!! Κι οι δύο ομάδες είναι προϊόν των μυστικών υπηρεσιών του…ΙΣΡΑΗΛ και έχουν και στενούς δεμσούς και με τους…ΜΑΣΟNOΥΣ αλλά και τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ΣΟΡΟΣ!!!

Και για μερικούς από εσάς που δεν μπορείτε να το πιστέψετε αυτό όσον αφορά το QAnon, τότε θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε τώρα το άρθρο μας με τίτλτο ΣΟΚ: Ελέγχεται από Μασόνους και τους Ρότσιλντ η δήθεν «αντινεοταξική ομάδα» QAnon (“Q”). Σύνδεση με τον Καρατζαφέρη!!! για να βγάλετε τελικά το κεφάλι σας από την…ΑΜΜΟ σαν την στρουθοκάμηλο!!!

ΓΙΑΤΙ όμως τα μέλη της ομάδας Τράμπ δεν έχει πει τίποτε ακόμη για αυτά τα πρακτοράκια του Σόρος και των Δημοκρατικών που έχουν μπει…ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;;; Μας κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα να πούνε το λιγότερο!!!
Μας κάνει επίσης εντύπωση πως ο Τράμπ εχει απολαύσει την υποστήριξη του…Anon όλα αυτά τα χρόνια.
Και τέλος και….ΞΑΦΝΙΚΑ και…όλως «τυχαίως», παραδόθηκε σήμερα ο κος Τράμπ λέγοντας πως η μετάβαση εξουσίας θα γίνει ομαλά, κτλ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Ελπίζω να μη μας προδώσει…ΚΙ ΑΥΤΟΣ, όπως ο…ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ κι ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ πλήν ελαχίστων!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr