Home Greek News ΣΟΚ: Ελέγχεται από Μασόνους και τους Ρότσιλντ η δήθεν «αντινεοταξική ομάδα» QAnon (“Q”). Σύνδεση με τον Καρατζαφέρη!!!

ΣΟΚ: Ελέγχεται από Μασόνους και τους Ρότσιλντ η δήθεν «αντινεοταξική ομάδα» QAnon (“Q”). Σύνδεση με τον Καρατζαφέρη!!!

by _
0 comment 574 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ελέγχεται από Μασόνους και τους Ρότσιλντ η δήθεν «αντινεοταξική ομάδα» QAnon (“Q”)!!!

Και…

Η…«ελληνικη εκδοχή» του ετοιμάζεται να…ΜΠΟΚΑΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

Εχθές στην εκπομπή του Anderson Cooper στο CNN, μίλησε ανοικτά για τις απόψεις του για την δήθεν πατριωτική ομάδα QAnon (“Q”), λέγοντας ότι τα μέλη του πιστεύουν ότι ο πρόεδρος Τράμπ “πολεμάει” κρυφώς μια μεγάλη ιλλουμινάτικη μυστική λέσχη, οργάνωση μεγάλων ονομάτων, διασημοτήτων, ηθοποιών, κτλ., που ασχολούνται κρυφά με την παιδεραστία και πίνουν το αίμα παιδιών, κτλ.

Ναι μεν, ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αλλά δε, μόνο ο Τράμπ ΔΕΝ τους πολεμάει αλλά ανήκει ο ίδιος…ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ και αυτό έχουμε ήδη αποκαλύψει κατά κόρον για εσάς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»! Ο Τράμπ είναι γέννημα και θρέμα της εβραϊκης μαφίας• έχει δανιστεί λεφτά από τους Ρότσιλντ, Σόρος και όχι μόνο• ο μέντοράς του, Ροι Κον, ήταν ο επικεφαλής της εβραϊκής μαφίας ΧΡΟΝΙΑ και ένας από τους ανθρώπους της CIA που έπαιξαν ρόλο στην δολοφονία του Τζόν Κένεντι!!!• το όνομά του Τράμπ έχει βρεθεί στο ομερολόγιο πτήσεων του προσωπικού του φίλου…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ με προορισμό το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Π.χ, διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!! για περισσότερα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα έχουμε αποκαλύψει εδώ και 5 χρόνια για τον Τράμπ και όποιος θέλει να διαβάσει όλα τα αποκαλυπτικά μας άρθρα για όλα αυτά, πρέπει να βάλει τις λέξεις «Τράμπ, Επσταϊν, Εβραίοι, Ρότσιλντ, Ροϊ Κον, εβραϊκη Μαφία« κτλ στην μηχανή αναζητήσεως του σάιτ μας, GreekNewsOnDemand.com (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ).

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Υπάρχουν πάρα πολλά εκατομμύρια άτομα εκεί έξω που είτε είναι μέλη του “Q” είτε ασχολούνται με τις «αποκαλύψεις» του για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, κτλ. Αλλά δυστυχώς, ένα πράγμα όμως δεν εχουν μάθει ποτέ από όλα αυτά: ότι, δηλαδή, τέτοιου είδους «πατριωτικές ομάδες» ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ εν κρυπτώ από τους…ΙΔΙΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, κτλ., που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι «εκθέτουν» δημόσια οι ηγέτες αυτών των ομάδων!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟΝ ΚΑΙ…ΟΧΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

Π.χ., εγώ προσωπικά έχω μιλήσει με Έλληνες από όλο τον κόσμο και μου έχουν πει για τις εμπειρίες τους με την…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΕΚΔΟΧΗ της ομάδος QAnon, λέγοντας ότι τους έχουν πλησιάσει οι ιθύνοντες της ομάδος διότι προσπαθουν τον προσεταιριστούν κόσμο για την ομάδα για να γίνουν μέλη της. Με το που όμως μετέβην εδώ στο προφίλ Facebook του αρχηγού του QAnon Ελλάδας, Apostolos Tsipidis, έπαθα πλάκα γιατί από την μια, υποτίθεται ότι ο ίδιος «πολεμάει» τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά από την άλλη, είναι…ΜΑΣΟΝΟΣ και συνδέεται και με τους ΑΡΧΙ-ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Δείτε τώρα τα παρακάτω αποσπάσματα από το προφίλ του για του λόγου το αληθές!!!…

Αυτός ο Τσιπίδης τυχάνει προσωπικός φίλος του Γιώργου του…ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ο οποίος είπε κάποτε στην εκπομπή του Αυτιά στο ΣΚΑΙ «Προτιμώ Προσαρμιογή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων»…!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Καρατζαφέρης: ΠΡΟΤΙΜΩ την προσαρμογή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα τον Καρατζαφέρη και τον Τσιπίδη ΜΑΖΙ…

 

Δείτε τώρα τον Τσιπίδη στην…ΣΤΟΑ….

Διαβάστε επίσης >> ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!

Αυτές οι δήθεν «πατριωτικές ομάδες», λοιπόν, αποτελούν την αποκαλούμενη «Ελεγχόμενη Αντίσταση», “Controlled Opposition”, όπερ σημαίνει ότι προσποιούνται «πατριωτισμό» ενώ, στην πραγματικότητα, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟ-ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΦΥΛΛΑΝΕ ΤΑ…ΠΡΟΒΑΤΑ…!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….

Αλλά ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, γιατί σύμφωνια με καταγγελίες πολλών αναγνωστών μας, τους οποίους επιχείρησε να «κερδίσει» το “Q” της Ελλάδος, η…«ελληνικη εκδοχή» του “Q” ετοιμάζεται να…”ΜΠΟΚΑΡΕΙ” ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με σκοπό να αναλάβει την εξουσία!!! ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΟΜΩΣ??? ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ Ή ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ??? ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ??? ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ?? ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

GreekNewsOnDemand.com: ΙΔΟΥ η μεγάλη ΑΠΑΤΗ του Τράμπ (που την ξέρουμε ήδη εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, εσέις ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;;) και των υποστηρικτών του, όπως το #Qanon / #QAnonGreece / ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr