Home ΗΠΑ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!! Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τραμπ, ενώ δεν ήταν…ΠΟΤΕ «άρρωστος» Ο ΙΔΙΟΣ!!! ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!! Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τραμπ, ενώ δεν ήταν…ΠΟΤΕ «άρρωστος» Ο ΙΔΙΟΣ!!! ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

by _
0 comment 119 views

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τραμπ


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >>  ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Τράμπ!!! ΔΕΝ ήταν στο «νοσοκομείο» για «κορωνοϊό», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!


Εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν με κορωνοϊό πήρε, όπως είχε προαναγγείλει ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός Πρόεδρος εξήλθε από το Walter Reed στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας (01:30 ώρα Ελλάδας) – «Εάν ο Πρόεδρος επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία, θα είναι ….ανίκητος ήρωας» αναφέρει σε νέο του μήνυμα

Τον Αμερικάνο Πρόεδρο παρέλαβε απο το στρατιωτικό νοσοκομείο το Marine One, το ελικόπτερο με το οποίο πήγε απο τον Λευκό Οίκο  στο Water Reed. Μάλιστα την ώρα της προσγείωσης του στο νοσοκομείο, το συγκεντρωμένο πλήθος επευφημούσε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/world/article/1051788/trump/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr