Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Τράμπ!!! ΔΕΝ ήταν στο «νοσοκομείο» για «κορωνοϊό», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Τράμπ!!! ΔΕΝ ήταν στο «νοσοκομείο» για «κορωνοϊό», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

by _
0 comment 269 views

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Τράμπ!!! ΔΕΝ ήταν στο «νοσοκομείο» για «κορωνοϊό», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!


Διαβάστε επίσης! >> ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Υπάρχει εδώ και ένα χρόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Μας το προμήνυαν από το Καλοκαίρι του…2019!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GREEKNEWSONDEMAND.com: Αυτή η ψευτοπανδημία ΔΕΝ θα είχε γίνει καν αν δεν ήταν για τη κήρυξη των ΗΠΑ σε «έκτακτη κατάσταση» από τον…ΤΡΑΜΠ που οδήγησε βέβαια στη κατάσταση που βρισκόμαστε εμείς ΟΛΟΙ οπουδήποτε στον κόσμο!!! Πάρτε το χαμπάρι εσείς που υποστηρίζετε έναν παλιάνθρωπο, παιδόφιλο, του οποίου το όνομα έχει βρεθεί κι αυτό στα ημερολόγια πτήσεων του ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ..!!! Διαβαστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!

Ο ΤΡΑΜΠ είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ η επιλογή των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. Τον Μπάιντεν τον έχουν εκεί ΜΟΝΟ σαν αντιπερισπασμό. Είναι κι αυτός Πεφωτισμένος, αλλά οι «προφητείες» των Πεφωτισμένων λένε ότι ο ΤΡΑΜΠ θα παραμείνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ…!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ, GreekNewsOnDemand.com. ΨΑΞΤΕ ΤΑ!!! Έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα για αυτό το θέμα, αποκαλύπτοντας το γεγονός πως η προεδρία του Τράμπ είχε προβλεφθεί με απίστευτη ακρίβεια τόσο από το Χόλιγουντ όσο και από τον Τύπο, πρώην προέδρους (όπως ο ΝΙΞΟΝ!) και όχι μόνο! Αυτό λέγεται προγνωστικός προγραμματισμός, σου λέγουν, δηλαδή, τι μέλλει γεγέσθαι στον κόσμο ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!!

Σας έχουμε ήδη γράψει πολλες για το γεγονός πως ο ίδιος ο Τράμπ έχει αποκαλέσει τον κορωνοϊό…ΧΟΑΞ…ΑΠΑΤΗ των Δημοκρατικών. Αυτά ήταν ΜΟΝΟ προς το θεαθήναι, για τα μάτια του κόσμου διότι, ναι μεν, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ο δήθεν “κορωνοϊός”, αλλά δε, ο ρόλος που έχει παίξει μέχρι τώρα σε αυτο ο Τράμπ ήταν εντελώς….ΑΠΑΤΗΛΟΣ, και τον έπαιζε για τους δικούς τους ακολούθους κάνοντάς τους να νομίζουν πως «έκαμνε αντίσταση» στην απάτη του Μπιλ Γκέιτς και του ΠΟΥ, κτλ., ενώ, στην πραγματικότητα, ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΚΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ…ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΥΤΗ!!!

Για αυτό άλλωστε ο ίδιος ο κος Τράμπ έχει ήδη στηρίξει τις προπάθειες του αποδεδειμένα ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ να φτιάξει και να προωθήσει τα δικά του εμβόλια για τον κορωνοϊό!!! Αυτό από μόνο του αποδειχνύει αυτό που σας περιγράφω παραπάνω για τον διττό και ύπουλο ρόλο του Τράμπ στην απάτη του κορωνοϊό. Αλλά το γεγονός πως λέει τώρα ο ίδιος ότι έχει κολλήσει τώρα κάτι το οποίο αποκαλούσε…ΧΟΑΞ, αυτό τα λέει ΟΛΑ για τον Τράμπ που φάσκει και αντιφάσκει. Απο τη μία, τους υποστηρικτές του τους ικανοποιεί, τους καθησυχάζει, αλλά από την άλλη, τους προειδέαζει σιγά-σιγά ώστε να πεισθούν κι αυτοί ότι ο κορωνοϊός είναι πραγματικός κι ότι καλό θα ήταν να πάμε όλοι να…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ!!!

Τώρα, και σαν να μην έφταναν όλα αυτα, δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο του γνωστού ερευνητή του Youtube RussianVids (επίσης γνωστός ως RV Truth), όπου αποκαλύπτει το γεγονός πως την ώρα που ο Τράμπ μιλούσε στον κόσμο, μέσα από το…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ…”ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Walter Reed”, για το πως «κόλλησε» κι αυτός τον ψευδοκορωνοϊό, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ κάνοντας…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ενώ, ταυτόχρονια…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!  ΠΡΟΣΕΞΤΕ τo όλο σκηνικό γύρω του, πώς αρχίζει να…ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις…ΦΟΥΝΤΕΣ που βρίσκονται πάνω στις σημαίες πως αρχίζουν κι αυτές να…ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ…!!! Αυτές ενδεικνύουν το Δίκαιον της θαλάσσης…!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (1ον) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ (2ον) ΘΑ ΕΞΕΔΙΔΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΚΟΡΩΝΟΪΟ (3ον) ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ (4ον) ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ…ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ…ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΙΝ ΕΠ ‘ ΑΥΤΟΥ!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr