Home ΗΠΑ ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

by _
0 comment 304 views

ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για τους δεσμούς του Ντόναλντ Τράμπ με τον περιβόητο και υποτιθέμενου νεκρού παιδεραστή και διακινητή παιδιών Τζέφρι Επσταϊν με τίτλο Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια, σας αποκαλύψαμε πως η υπ. αριθ. έναν μάρτυρα εναντίον του Επσταϊν, η κα Μαρία Φάρμερ (Maria Farmer), η οποία υπήρξε από τη δεκ. του ᾽90 και το πρώτο θύμα του Επσταϊν, αποκάλυψε προσφάτως στη δημοσιογράφρο του δημοσιογραφικού ιστότοπου The Last American Vagabond Whitney Webb, ότι παρατηρούσε συνέχεια τους Κλίντον και τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και την πρώτη γυναίκα του, Ιβάνα Τράμπ, να επισκέπτονται συνέχεια το σπίτι του Επσταϊν στην Νέα Υόρκ για την προμήθεια…ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ….

Διαβάστε τώρα τι είχει αποκαλύψει η κα Whitney Webb, μέσω του σάιτ mintpressnews.com, στις 14 Οκτ. 2019, σχετικά με τις κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν και εκ ΠΟΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΗΓΑΖΟΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ. Εδώ αναφέρομαι σε μερικά κρίσιμα αποσπάσματα του άρθρου της με τίτλον These Scrubbed Reports Reveal New Secrets Into the Prince Andrew-Jeffrey Epstein Relationship, δηλαδή, Αυτά τα διαγραφέντα από το διαδίκτυο δημοσιεύματα αποκαλύπτουν νέα μυστικά σχτικά με την σχέση Επσταϊν – Πρίγκηπα Άντριου

της Whitney Webb 

 

Ενώ το σκάνδαλο του Jeffrey Epstein (Τζέφρι Επσταϊν) έχει ξεθωριάσει σε μεγάλο βαθμό από την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζει να προσελκύει την προσοχή του εξωτερικού, ιδίως του Ηνωμένου Βασιλείου σε σχέση με τη μακροχρόνια σχέση του Epstein με τον πρίγκιπα Andrew (Αντρίου), τον Δούκα της Υόρκης και τον γιο της Βασίλισσας.

 

Η σχέση Epstein-Πρίγκιπος Andrew υπήρξε εδώ και πολύ καιρό η γοητεία του Τύπου του Ηνωμένου Βασιλείου, με πολλά άρθρα που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και περιγράφουν λεπτομερώς τις πιο εξωφρενικές πτυχές της σχέσης τους. Πριν από αυτό, ο Epstein συγκέντρωσε επίσης την προσοχή των εφημερίδων του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τη σχέση του με την Ghislaine Maxwell, της οποίας η φήμη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μάλλον διαβόητη, όπως και αυτή του πατέρα της, Robert Maxwell.

 

Μετά, ωστόσο, τη σύλληψη του Epstein τον Ιούλιο του 2019, πολλά από αυτά τα παλαιότερα άρθρα σχετικά με τον Epstein και τον Maxwell, καθώς και αυτά που επικεντρώνονται στη σχέση Epstein-Πρίγκηπος Andrew, εξαφανίστηκαν από τα αρχεία διαφόρων επιφανών βρετανικών μέσων ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου που είχαν αναφέρει τις σχέσεις αυτές πριν από χρόνια.

 

Αρκετά από αυτά τα άρθρα, αν και σε μεγάλο βαθμό απομακρύνθηκαν από το Διαδίκτυο, αποκτήθηκαν πρόσφατα από τη MintPress και μια ανασκόπηση του περιεχομένου τους καθιστά σαφές το πιθανό κίνητρο πίσω από την εξαφάνισή τους: αρκετά άρθρα δεν αναφέρονται μόνο στη σύνδεση του Epstein με τις υπηρεσίες μυστικών πληροφορίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ χρόνια πριν αρχίσει καν η πρώτη έρευνα για την κακοποίηση ανηλίκων του Epstein, αλλά αποκαλύπτουν επίσης εκπληκτικές πτυχές της εμπλοκής του Πρίγκηπα Andrew με τον Epstein που υποδηλώνουν έντονα ότι ο πρίγκιψ συμμετείχε σε παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες με ανηλίκους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι είχε αναφερθεί προηγουμένως.

 

Ένα άλλο παράδοξο κοινό μεταξύ αυτών των διαγραφέντων πλέον από το διαδίκτυο άρθρων για τον Epstein από τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είναι ότι η πλειοψηφία αυτών αναφέρεται στον Epstein όχι ως «χρηματοδότη» ή «διαχειριστή hedge fund», όπως έχει καταστεί κοινό σε πιο πρόσφατες αναφορές, αλλά ως “κτηματομεσίτη της Νέας Υόρκης” και ακόμη και ως “μεγάλο ιδιοκτήτη ακινήτων”.

 

Για παράδειγμα, σε άρθρο του «Evening Standard» (πατήστε εδώ για το αρχείο του άρθρου) του 2001, εισάγεται ο Epstein ως ένας «εξαιρετικά ισχυρός χρηματοδότης και κτηματομεσίτης της Νέας Υόρκης» με μια «εντατικά μυστική επιχειρηματική ζωή» που «κατέχει ακίνητα σε όλη τη χώρα [ΗΠΑ]». Αναφέρει επίσης ότι ο Έπσταϊν κέρδισε εκατομμύρια από τους «επιχειρηματικούς του δεσμούς με τους Bill Gates (Μπίλ Γκεϊτς), Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ) και δισεκατομμυριούχο του Οχάιο Leslie Wexner» κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και μετά.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.mintpressnews.com/scrubbed-reports-reveal-new-secrets-of-the-prince-andrew-jeffrey-epstein-relationship/262330/

 

Όσο για τη σχέση Μπίλ Γκεϊτς κα Επσταϊν, ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ για ευνόητους λόγους διότι ήδη σας έχουμε αποκαλύψει τους μακροχρόνιους δεμσούς μεταξύ και των δύο ανδρών. Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!! για περισσότερα.

Αλλά όσο για τον Τράμπ και τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Τζέφρι Επσταϊν, αυτό το έχουν…ΘΑΨΕΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΤΟΣΟ…ΥΠΟΥΛΑ, όλες αυτές τις δήθεν «πατριωτικές» ομάδες που υποστηρίζουν τον μεγάλο…ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές τόσο για ΒΙΑΣΜΟ εις βάρος ενος σωρού γυναίκες όσο και για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ από τουλάχιστον τρείς κοπέλες! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ Η ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ» ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr