Home ΗΠΑ Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια.

Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια.

by _
0 comment 494 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Ντόναλντ Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για…μικρά κορίτσια.


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΔΑ ΤΗΝ ΔΕΚ. ΤΟΥ ΄90, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΤΟ…ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ, ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!!…

Η Μαρία Φάρμερ (Maria Farmer) και η αδελφή της Άνι ήταν τα πρώτα καταγεγραμμένα θύματα του περιβόητου και υποτιθέμενου πλέον νεκρού Εβραίου παιδεραστή και διακινητή παιδιών Τζέφι Επσταϊν. Η Μαρία ήταν το πρώτο άτομο που είχε πάει στις αρχές το 1996, ιδιαίτερα στο FBI, για να τα καταγγείλει όλα αυτά στον, επ’ ελπίδι ότι αυτά στην συνέχεια θα μαθεύονταν στον κόσμο δια μέσου του Τύπου.

Αυτή θα απογοητευτεί πολύ. Έκτοτε θα συγκαληφθούν σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ από τις αμερικανικές αρχές όσον αφορά στις δικές της ανατριχιαστές εμπειρίες με τον Επσταϊν και την παρέα-ΣΥΜΟΡΙΑ του για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: Ο Επσταϊν έχαιρε εδώ και χρόνια μεγάλης ανοχής καθώς και υποστηρίξεως από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ διότι συνδέεται και αυτό με αυτά τα μεγάλα σκάνδαλα παιδεραστίας και όχι μόνο.

Φωτο: CBS News

Το περιβόητο FBI το διεύθυνε εδώ και χρόνια ο απαίσιος J Edgar Hoover (Έντγκαρ Χούβερ), ο οποίος ήταν κρυφός ομοφιλόφιλος και παρενδυτικός.  Αυτά για τον Χούβερ τα είχε πρωτο-αποκαλύψει ο γνωστός συγγραφεύς-επαναστάτης Ευστάθιος Μάλινς που ήταν ο πρώτος συγγραφεύς στον κόσμο να μας παράσχει τα πρώτα εμπεριστατωμένα έργα πάνω στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον εβραϊκό έλεγχο εφ´ολης της Αμερικής και του κόσμου εν γένει.

Συνεπώς, χαρακτηρίστηκε ο Μάλινς , από τον Χούβερ, ως ο…«πιο επικίνδυνος άνθρωπος σε ολες της ΗΠΑ».  Στο βιβλίον του με τίτλον «Εντολή προς τους μάρτυρες – του Eustace Clarence Mullins», γράφει τα εξής για τις διώξεις που είχε υποστεί χρόνια από Χούβερ και το FBI για προφανείς λόγους…

Πρόκειται για μια εξαιρετικά προκλητική και αποκαλυπτική έκθεση του Eustace Mullins της επί δεκαετίες εκστρατείας του J. Edgar Hoover και του FBI για να καταστρέψουν τους Mullins, ακόμη και σε σημείο να συνωμοτούν να τον φυλακίσουν σε ένα τρελοκομείο, όπως έκαναν στον μέντορά του, τον φημισμένο Αμερικανό ποιητή Ezra Pound (Έζρα Πάουντ).

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.goodreads.com/book/show/5995747-a-writ-for-martyrs

Ο Ευστάθιος πέθανε το 2010, κι ο συνεχιστής του είναι ο υποφαινόμενος που σας γράφει το παρόν άρθρον. Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας….

Ευστάθιος Μάλινς: Ο πρώτος συγγραφεύς που μας είχε γράψει τα πιο εμπεριστατωμένα έργα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων» !!!

Σερ Μπάζιλ Ζαχάρωφ: «Έτσι λάδωσα τον Ελευθέριο Βενιζέλο για να βγει η Ελλάδα στον πόλεμο». Πράκτορες των Ρότσιλντ ήσαν!

Mέγας σκονηθέτης του Μπρόντγουεϊ: Στην Ελλάδα υπάρχει 1 εκ των 3 σχολών των Ιλλουμινάτι!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο συσχετισμός μεταξύ του μέντορα του Τράμπ, Ρόι Κον, & του…ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ;;;!!! Εεε;;;!!!

Σε μια πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η κα Μαρία Φάρμερ στην δημοσιογράγο Whitney Webb του σάιτ The Last American Vagabond, αποκάλυψε ΠΟΛΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχετικά με όλα αυτά και παρακάτω θα σας αποκαλύπτουμε κουκκίδα προς κουκκίδα όλα όσα αποκάλυψε.

Οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ!…

  • Η κυρία Μαρία στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε επίσης ότι το FBI ήταν εξίσου συνένοχο σε αυτά τα κυκλώματα παιδεραστίας όπως και ο Jeffrey Epstein (Τφέφρι ΕπσταΪν) και οι συνεργοί του!
  • Η Μαρία αναγκαζόταν χρόνια να ευρίσκεται εν κινήσει συνεχώς, να μετακομίζει συνέχεια, από το ένα σπίτι στο άλλο, από την μια πολή στην άλλη, για λόγους ασφάλειας διότι δεχόταν συνέχεια απειλές από πολλούς!
  • Αφορμή αυτής της συνέντευξης αυτής ήταν το πρόσφατο εκ Φλόριδας Βουλεύματος ενος μεγάλου δικαστηρίου ότι, από τώρα και εντεύθεν, οι συνεργοί του Τζέφρι Επσταϊν (όπως, π.χ. η πανύπουλη Ghislaine Maxwell της οποίας ο πατέρας ήταν μεγάλο-πράκτωρ της Μοσάντ) κηρύσσονται…ΑΘΩΟΙ δια…ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΞΙΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ και ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!! Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος εισαγγελεύς που από το 2008 και μετά προσπάθησε να αθωώσει τον Επσταϊον ήταν ο κος Alexander Acosta. Σύμφωνα με το Miami Herald, απέκτησε πέρσι έγγραφα που δείχνουν ότι είχε συνηφθεί το 2008 ένας ευχάριστος δικαστικός διακανονισμός μεταξύ του Επσταϊν, των δικηγόρων του και του εισαγγελέως Αλέξανδρος Ακόστα όταν ο Ακόστα συναντήθηκε με έναν από τους δικηγόρους του, έναν πρώην συνάδελφο. Ο Ακόστα σήμερα, όμως, είναι ο Γραμματεύς Εργασίας του καλού του φίλου ΠροέδρουΝτόναλντ Τραμπ, του προσωπικού φίλου του υποτιθέμενου νεκρού Τζέφρι Επσταϊν.
  • Η Μαρία έζησε έναν τεράστιο εφιάλτη που μοιάζει σαν ταινία φρίκης. Ούτε προστασία του μαρτύρος δεν της προσέφερε το FBI.
  • Τόσο η Μαρία όσο και η αδελφή της είχαν γίνει θύματα συματεμπορίας, αλλά ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΟ!!!
  • Στην πρώτη της καταγγελεία, από το 1996, για όλα αυτά, στο FBI, είχε κατονομάσει πολλά μεγάλα ονόματα για συμμετοχή στις φρικτές δραστηριότητες του Επσταϊον, όπως τους Κλίντον καθώς και τον ίδιον τον …ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ…ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!!!

Photo: NBC News

Στο άρθρο μας με τίτλο Ιδού η ΕΛΛΗΝΙΔΑ μοντέλο που κακοποίσε ο Τ. Έπσταϊν & που «τσίμπισε» κι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ (;)! σας είχαμε αποκαλύψει πως Ακόμη και…ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κακοποίησε σεξουλικά ο Τζέφρι Έπσταϊν όταν ήταν ΕΦΗΒΕΣ!!! Ποιό είναι, όμως, αυτό το ελληνικής καταγωγής μοντέλο που κακοποίησε σεξουλικά ο Τζέφρι Έπσταϊν και που «δοκίμασε» ακόμη κι ο…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ;;; Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Αλλά όσον αφορά τους δεσμούς του Τράμπ και Επσταϊν, δεν σταματάμε εδώ, διότι κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2016, το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ…ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟ….ΑΓΙΟΝ…!!!….

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού! σας γράψαμε τα εξής για τον Τράμπ, πράγματα οποία λέμε εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» εδώ και 5 χρόνια για τον ίδιον….

Ο Τράμπ συνδέεται με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που είναι πίσω από ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ που έχουν γίνει εις βάρος τόσο των ΗΠΑ όσο και όλου του κόσμου εδώ και δεκαετίες! Και σε μερικούς από αυτούς, έχει ήδη δώσει…ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ!!! ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΎΤΕΡ ΛΊΜΠΙ (Skooter Libbey), ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΖ ΜΠΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠ ‘ΑΥΤΟΥ…

Η Μαρία έζησε στο σπίτι του Επσταϊν για μερικά χρόνια και εκεί έγινε μάρτυς…ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ όσον αφορά τα εγκλήματα παιδεραστίας του Επσταϊν. Είχει αρχικά προσληθφεί ως καλλιτέχνης του Επσταϊν για την ωραιοποίηση του σπιτιού του. Αλλά μετά από λίγο καιρό άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά εκεί, μιας και έβλεπε συνέχεια…ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΝΗΛΙΚΑ, ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ…ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΤΩΝ…ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ.

Στην παρακάτω συνέντευξη λέει επίσης ότι πολλά από αυτά τα κορίτσια είχαν…ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, και υποψιαζόταν ότι αφούν τα χρησιμοποίησαν τα…«ΠΕΤΟΥΣΑΝ» ΜΕΤΑ. Χμμμ….

Αξιοσημείωτον επίσης είναι το γεγονός πως καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, η κα Μαρία δεν μπορούσε παρά να αναφέρει το γεγονός πως ΟΛΟΙ αυτοί οι παλιάνθρωποι ήταν…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ (ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τον ΣΑΤΑΝΑ), ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ” ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και τούτο με βάση όλα όσα εβίωσε και της είπαν προσωπικά οι Εσταϊν και οι συν αυτώ.

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο όπου η κα Μαρία μας αποκαλύπτει όλα αυτά. Στο πρώτο, ιδιαίτερα στο 6:00 και μετά, ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΣΥΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ!!!

Στο επόμενο βίντεο (που είναι ολόκληρη η συνέντευξη), ιδιαίτερα στο 43:45, ακούμε εμβρόντητοι ότι ακόμη και η πρώην σύζυγος του…ΤΡΑΜΠ, ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚ ΓΙΑ ΤΟ…ΙΔΙΟ «ΠΡΑΜΑ»…!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr