Home Greek News Σύψας: Χιλιάδες τα κρούσματα από τον κορωνοϊό τις επόμενες εβδομάδες. ΠΩΣ τα γνωρίζει αυτά;;;

Σύψας: Χιλιάδες τα κρούσματα από τον κορωνοϊό τις επόμενες εβδομάδες. ΠΩΣ τα γνωρίζει αυτά;;;

by _
0 comment 251 views

Σύψας: Χιλιάδες τα κρούσματα από τον κορωνοϊό τις επόμενες εβδομάδες


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

ΜΟΝΟ από την ακόλουθη δήλωση του ΑΠΑΤΕΩΝΑ Σύψα μπορεί κάποιος να καταλάβει πως ο δήθεν «κορωναϊός» πρόκειται για μεγάλη…ΑΠΑΤΗ και ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο «ΚΥΡΙΟΣ»;;;  ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ» ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΕΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ;;; ΓΙ’Α ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ….


«Το ποια θα είναι η έκταση της διασποράς της νόσου, αλλά και το πόση επιτυχία είχαν τα μέτρα που έχουμε ήδη λάβει, θα φανεί μες στις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες», σημείωσε μιλώντας στο Mega, ο Νίκος Σύψας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

«Η ύπαρξη σχετικά λίγων κρουσμάτων αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο ιός συνεχίζει να διασπείρεται. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα έχουμε σίγουρα μεγάλη πληθώρα κρουσμάτων. Θα είναι χιλιάδες. Ελπίζουμε να είναι τόσα ώστε να μπορεί να τα διαχειριστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι «ο αριθμός των θανάτων που θα έχουμε εξαρτάται άμεσα από το πόσο θα αντέξει το σύστημα υγείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!>>

Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/sypsas-xiliades-ta-krousmata-apo-ton-koronoio-tis-epomenes-evdomades
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr