Home Greek News Δείτε πως ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη κι ο Κατρούγαλος μεθοδεύουν την προσφυγή της Ελλάδος στην Χάγη για ΑΟΖ!

Δείτε πως ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη κι ο Κατρούγαλος μεθοδεύουν την προσφυγή της Ελλάδος στην Χάγη για ΑΟΖ!

by _
0 comment 269 views

Δείτε πως ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη κι ο Κατρούγαλος μεθοδεύουν την προσφυγή της Ελλάδος στην Χάγη για ΑΟΖ!

Πριν από λίγες ημέρες σας σας είχαμε γράψει το άρθρο με τίτλο «Ιδού το ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ σχέδιο να πάμε στη Χάγη για την ΑΟΖ. Το ήθελαν ΟΛΟΙ πλήν Ερντογάν!» όπου αποκαλύψαμε τις…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ και ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων για προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να επιλυθούν οι όποιες διαφορές μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας σχετικά τις ΑΟΖ και υφαλοκριπίδες των δύο χωρών, κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ!

Κύριοι υποκινητές μιας τέτοιας ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ προσπάθειες ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, όπως ο…ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, η…ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, κτλ. Και όπως θα δείτε στην παρακάτω ανακοίνωση της αυριανής (18 Φεβ. 2020) εκδηλώσεως του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαικής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), τυχαίνει να είναι ΠΑΛΙ ο Παπανδρέου και η Μπακογιάννη, μεταξύ άλλων, που εκφράζουν πλέον δημόσια τις προθέσεις τους προς τούτο, και για αυτό θα μιλήσουν αύριο στην εκδήλωη «ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΧΑΓΗ»!

Διαβάστε τώρα την ανακοίωση!…


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr