Home Greek News Πάνος Καμμένος: Πίσω από την 11η Σεπτ. ήταν οι Σαουδάραβες. Ενώ ήταν τα δικά του αφεντικά…ΕΚ ΤΕΛ ΑΒΙΒ!!!

Πάνος Καμμένος: Πίσω από την 11η Σεπτ. ήταν οι Σαουδάραβες. Ενώ ήταν τα δικά του αφεντικά…ΕΚ ΤΕΛ ΑΒΙΒ!!!

by _
0 comment 139 views

Ο ξεφουσκωμένος πλέον ΠΡΑΚΤΩΡ των ΠεριΟΥΣΤιων ΕΒΡΑΙΩΝ Πάνος Καμμένος λέει ότι ήταν οι «Σαουδάραβες» που έκαναν την 11 Σεπτ. ενώ ήταν τα…ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΚ…ΤΕΛ ΑΒΙΒ…!!!

Τον εκθέτει ο βασιλιάς της ΣΑ: Ήταν οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που το έκαναν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001…


Διαβάστε πρώτα τα ακόλουθα άρθρα μας για να καταλάβετε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειν᾽ο Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ στο ελληνικο γίγνεσθαι, κτλ. …

  1. Το “προφίλ” ενος “αλληλέγγυου”. Πίσω από την “Ισλαμοποίηση” οι Εβραίοι που συνδέονται με το ΣΥΡΙΖΑ & το Πάνο Καμμένο;;;

  2. Απο 26 ετών…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Τώρα, όσο για το μεγάλο χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001, σας έχουν γράψει ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ για αυτό το θέμα αποκαλύπτοντάς ότι μόνο οι «Σαουδάραβες» ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, αλλά οι αφεντάδες του…ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…ΕΚ ΤΕΛ ΑΒΙΒ σε συνεργασία με την κυβέρνηση του ΜΠΟΥΣ!!!

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα για όλη την αλήθεια περι αυτου…

  1. Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

  2. Έρχεται ακόμη πιο σκληρή ΣΚΛΑΒΙΑ στην Ελλάδα κατόπιν εντολής των Σιωνιστών συναινέσει του Μητσοτάκη!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου ο Καμμένος δίνει ΜΕΛΑΗ ΚΑΛΥΨΗ στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ για την 11η Σεπτ. ρίπτων τας ευθύνας αυτού εις τους…ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ που, όπως απεδείχθη τελικώς, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΝΑΜΕΙΞΙΝ εις το συγκεκριμένον έγκλημα.

ΠΑΝΤΩΣ, οι Σαουδάραβες είναι όλοι…ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ αρχικά προερχόμενοι, καταγόμενοι εκ..ΙΡΑΚ!!! Πέρσι, ο βασιλιάς της ΣΑ, μπίν Σαλαμάν, είπε σε έναν στενό συνεργάτη του ότι ήταν το…ΙΣΡΑΗΛ που ήταν πίσω από της επιθέσεις της…11ης ΣΕΠΤ. του 2001…!!! Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα.

Αυτοί όμως, οι Σαουδάραβες, έχουν κάνει ΆΛΛΑ ΒΑΡΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος άλλων λαών. ΑΥΤΟ ΙΣΧΕΙ 100 τοις 100 (βλέπε Υεμένη, Τζαμάλ Κασόγκι, κτλ)!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr