Ο Buonanno σκοτώθηκε για τις απόψεις του λέει γνωστός Ιταλός συνωμοσιολόγος.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!  ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ BUONANNO!

Σήμερα έχουμε … 06/06/2016 !!!…

Screen Shot 2016-06-06 at 11.21.20 AM

  • του Ιβάν Γαλλικά απο τη εφημερίδα ilgiornale.it – Δευ, 06/06/2016 – 13:49
  • μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12 το απόγευμα ώρα Λος Άντζελες

 

For ENGLISH read my article “Italian Euro MP G. Buonanno KILLED in auto accident after LAMBASTING Greek EC Rep., Avramopoulos!(click here)

 

Σύμφωνα με τον  γνωστό Ιταλό συνωμοσιολόγο Rosario Marcianòκάτι δεν πάει καλά με το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του μέλους Λίγκας του Βορρά (Northern League Member) που απεβίωσε χθες το απόγευμα στην Ιταλία.

Για το θάνατο του Gianluca Buonanno – όπως και κάθε φορά που προκύπτει ξαφνικά ένα τραγικό γεγονός – δεν είναι δυνατόν να λείπουν απο τη πλοκή οι θεωρίες συνωμοσίας του Rosario Marciano.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook προσπάθησε να ανακατασκευάσει τις δυναμικές που οδήγησαν στο χθεσινό περιστατικό όπου πέθανε ένας Ιταλός ευρωβουλευτής.

«Ο Buonanno πέθανε αφού το τράκαρε στο δρόμο ένα άλλο αυτοκίνητο, του οποίου» εξηγεί ο Marciano «δεν υπάρχει κανένα ίχνος στον τόπο συμβάντος. Μήπως τα βγάλανε απο εκεί?»

Πηγή: http://www.ilgiornale.it/news/cronache/buonanno-ucciso-haider-sue-idee-ecco-i-complottisti-1268196.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α…ΒΡΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

Μήπως έδωσε την…ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΟΣ για λόγους…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ???  Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ …ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο Marciano ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ???  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???  

Screen Shot 2016-06-06 at 12.21.22 PM

ΛΙΝΚ: http://greeknewsondemand.com/2016/06/06/ο-μασονοσ-δημητρησ-α-βρωμοπουλοσ/

3 thoughts on “Ο Buonanno σκοτώθηκε για τις απόψεις του λέει γνωστός Ιταλός συνωμοσιολόγος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.