Home Greek News ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

by _
0 comment 126 views

ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ως γνωστόν, οι πάμπλουτες αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέϊν, Κουβέϊτ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) έχουν σφραγίσει τα σύνορά τους κι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα «προσφυγάκι» από την Συρία και το Ιράκ στις χώρες τους. Παρ’ ότι και ομοεθνείς είναι (Άραβες γαρ) και ομόθρησκοι, άρα οι άνθρωποι αυτοί είναι στην κυριολεξία «αδελφοί» τους!

Ωστόσο, κάνουν… φιλανθρωπίες για τα «προσφυγάκια» που βρίσκονται στην Ελλάδα – ώστε να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και να μην φύγουν ποτέ από δω!

Έτσι, μια σειρά από δώρα (όπως σχολικά είδη, βιβλία, ρούχα, κουβέρτες, κάλτσες και πακέτα δραστηριοτήτων) δώρισε σε περισσότερα από 1.000 παιδιά Σύριων που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας η ΜΚΟ Etihad Aviation Group (EAG), από τα Εμιράτα.

Της αντιπροσωπείας ηγήθηκαν ανώτεροι διπλωμάτες της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και «εθελοντές» από την ομάδα της Etihad από το Αμπού Ντάμπι και την Αθήνα, αλλά και την οργάνωση Emirates Red Crescent.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

https://ethnikismos.net/2017/12/21/μπορει-τα-ηνωμενα-αραβικα-εμιρατα-να-μ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr