Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, ο οποίος είπε ότι η “παραπληροφόρηση” στο διαδίκτυο είναι εγκληματική, κρίθηκε ένοχος για “παραπλανητικές” δηλώσεις εμβολίου, ιδίως εις βάρος μικρών παιδιών!!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, ο οποίος είπε ότι η “παραπληροφόρηση” στο διαδίκτυο είναι εγκληματική, κρίθηκε ένοχος για “παραπλανητικές” δηλώσεις εμβολίου, ιδίως εις βάρος μικρών παιδιών!!!

by _
0 comment 401 views

Πίστωση εικόνας: Steven Ferdman/Getty Images

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, ο οποίος είπε ότι η “παραπληροφόρηση” στο διαδίκτυο είναι εγκληματική, κρίθηκε ένοχος για “παραπλανητικές” δηλώσεις εμβολίου, ιδίως εις βάρος μικρών παιδιών!!!

από Cindy Harper | Ανάκτηση του Δικτύου
28 Νοεμβρίου 2022, 4:38 π.μ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, πέρυσι στο Atlantic Council, αποκάλεσε «εγκληματίες» τους ανθρώπους που διαδίδουν παραπληροφόρηση για το εμβόλιο COVID-19, στις εκκλήσεις του για λογοκρισία της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, φέτος, ο Δρ Μπουρλά θεωρείται ο ίδιος υπεύθυνος από τη ρυθμιστική αρχή φαρμακευτικών προϊόντων του Ηνωμένου Βασιλείου για τις «παραπλανητικές» δηλώσεις σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, σε μια συνέντευξή του στο BBC, ο Δρ Μπουρλά είπε ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα οφέλη, εντελώς, είναι υπέρ του» εμβολιασμού παιδιών ηλικίας μεταξύ πέντε και 11 ετών.

Συνέχισε να λέει ότι «ο Covid στα σχολεία ευδοκιμεί».

«Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για το εκπαιδευτικό σύστημα και υπάρχουν παιδιά που θα έχουν σοβαρά συμπτώματα».

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν εγκριθεί το εμβόλιο για παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και 11 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, η ομάδα γονιών UsForThem υπέβαλε μια καταγγελία με την Αρχή Πρακτικής του Κώδικα Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (PMCPA). Η καταγγελία κατηγόρησε τον Δρ Μπουρλά ότι έκανε «ατιμωτικά παραπλανητικά» σχόλια σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών και ότι τα σχόλια ήταν «εξαιρετικά διαφημιστικού χαρακτήρα» και ότι παραβίασε αρκετές ρήτρες του κώδικα πρακτικής του Συνδέσμου της Βρετανικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας (ABPI). .

https://www.pmcpa.org.uk/cases/ongoing-cases/auth35911221-a-complaint-on-behalf-of-usforthem-v-pfizer/

«Απλώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι υγιείς μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο από τον ιό SARS COV-2 και το να υπονοείται ότι είναι, είναι επαίσχυντα παραπλανητικό», ανέφερε η καταγγελία.

Η PMCPA συγκάλεσε μια ομάδα κώδικα πρακτικής που διαπίστωσε ότι ο Δρ. Μπουρλά είχε πράγματι παραβιάσει τον κώδικα πρακτικής με μερικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας παρουσίασης πληροφοριών στο κοινό με πραγματικό και ισορροπημένο τρόπο, παραπλάνησης του κοινού και διατύπωσης ισχυρισμών που δεν μπορούν να τεκμηριωθούν.

Η Telegraph ανέφερε ότι η Pfizer άσκησε έφεση κατά των πορισμάτων της επιτροπής και διαφώνησε έντονα με τους ισχυρισμούς της UsForThem ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος παραβίασε τον κώδικα πρακτικής. Η εταιρεία υποστήριξε ότι οι παρατηρήσεις του Δρ. Μπούρλα βασίστηκαν σε «ενημερωμένα επιστημονικά στοιχεία» και μπορούσαν να αποδειχθούν μέσω «δημοσίως διαθέσιμων ανεξάρτητων αξιολογήσεων οφέλους-κινδύνου».

Ένα συμβούλιο προσφυγών επιβεβαίωσε ότι ο Δρ. Μπουρλά παραπλάνησε το κοινό, έκανε ισχυρισμούς που δεν ήταν ισορροπημένοι και έκανε αβάσιμους ισχυρισμούς.

ΠΗΓΗ >>

https://www.infowars.com/posts/pfizer-ceo-who-said-online-misinformation-is-criminal-is-found-guilty-of-misleading-vaccine-statements/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr