Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο 24χρονος Ιρλανδός αθλητής Dillon Quirke πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» στη μέση του αγώνα – Οι γιατροί μπερδεμένοι

Ο 24χρονος Ιρλανδός αθλητής Dillon Quirke πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» στη μέση του αγώνα – Οι γιατροί μπερδεμένοι

by _
0 comment 219 views
Ο 24χρονος Ιρλανδός αθλητής Dillon Quirke πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» στη μέση του αγώνα – Οι γιατροί μπερδεμένοι
Ο 24χρονος Ιρλανδός αθλητής Dillon Quirke πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» στη μέση του αγώνα – Οι γιατροί μπερδεμένοι

Ο 24χρονος Ιρλανδός αθλητής Dillon Quirke πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» στη μέση του αγώνα – Οι γιατροί μπερδεμένοι

8 Αυγ 2022 – 19:36


Την Παρασκευή, ο πλήρως εμβολιασμένος Ιρλανδός αθλητής του hurling Dillon Quirke έπεσε νεκρός στα μέσα ενός αγώνα πρωταθλήματος, αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους.

Ο 24χρονος Quirke κατέρρευσε κρατώντας το στήθος του λίγο πριν από το ημίχρονο και χρειάστηκε να τον βοηθήσουν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο του Semple Stadium στο Thurles.

Thegatewaypundit.com αναφέρει: Ο διαιτητής και η Tipperary GAA ακύρωσαν το παιχνίδι μετά το περιστατικό.

Αφού μεταφέρθηκε από το γήπεδο με φορείο, τελικά πέθανε ξαφνικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tipperary στο Clonmel.

Αν και η ακριβής αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη, ο κ. Quirke φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία τη νύχτα κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Clonoulty Rossmore και Kilruane MacDonaghs, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Η Tipperary GAA εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Dan, την Hazel, τη Shannon, την Kellie και την ευρύτερη οικογένεια Quirke. Επίσης, στον σύλλογο Clonoulty Rossmore GAA και στους συμπαίκτες του για τον θλιβερό και τραγικό θάνατο του παίκτη του Clonoulty Rossmore και του Tipperary hurler Dillon Quirke”.



“Ο Dillon αρρώστησε κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος hurling ανώτερης κομητείας μεταξύ του Clonoulty Rossmore και του Kilruane MacDonaghs στο Semple Stadium το βράδυ της Παρασκευής και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tipperary στο Clonmel, όπου απεβίωσε”, αναφέρεται.

“Η Tipperary GAA θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν απόψε στον Dillon στο Semple Stadium και στο Tipperary University Hospital. Από σεβασμό στον Ντίλον, η Tipperary GAA ακύρωσε όλους τους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στο πρωτάθλημα της κομητείας Χέρλινγκ αυτό το Σαββατοκύριακο”, κατέληξε η ανακοίνωση.

Ο θάνατος του Quirke έγινε δεκτός με ευρεία θλίψη και αφιερώματα από φίλους, συναδέλφους και πολιτικούς.

Σε ένα tweet, ο πρόεδρος της Ιρλανδίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του: “Ως πρόεδρος της Ιρλανδίας, επιθυμώ να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για τον θάνατο του Dillon Quirke. Πρόκειται για μια ανεκτίμητη απώλεια όχι μόνο για την οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και για ολόκληρη την κοινότητά του στην οποία προσέφερε τόσο πολύ. Ar dheis Dé go raibh a anam”.



Ο αναπληρωτής Micheál Martin ο Taoiseach (πρωθυπουργός της Ιρλανδίας) απέτισε τον σεβασμό του.

“Συγκλονισμένος και λυπημένος από τον θάνατο του Dillon Quirke. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους συμπαίκτες του και σε όλη την κοινότητα του Tipperary”, έγραψε.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο πρώην παίκτης των Tipperary και Clonoulty/Rossmore hurler Timmy Hammersley.

“Το μεγάλο πράγμα για μένα με τον Dillon είναι αυτή η αθωότητα που είχε, η αληθινή αγάπη για το παιχνίδι, η αληθινή αγάπη για τον σύλλογο”, δήλωσε ο Hammersley στον Independent. “Πραγματικά το έβγαζε προς τα έξω. Προπονούμασταν μαζί, πηγαίναμε μαζί στο γυμναστήριο, τρέχαμε μαζί, κάναμε μαζί ασκήσεις με τοίχο μπάλας, μαζί με άλλους, υπήρχε μια βασική ομάδα που προπονούνταν πολύ σκληρά και ο Ντίλον ήταν ένας από αυτούς.

“Μπορούμε να υπερβάλλουμε σε αυτά τα πράγματα όταν κάποιος φεύγει από τη ζωή, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Ήταν μια ευγενική ψυχή, ένας ευγενικός γίγαντας που πραγματικά φερόταν πολύ καλά στους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν. Και νομίζω ότι εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς του ήταν τόσο καλός και στον αθλητισμό”.



Σε όλους τους σημερινούς και αυριανούς αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Dillon Quirke του Tipperary.

Η κηδεία του hurler Dillon Quirke θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη σύμφωνα με τη νεκρολογία του.

ΠΗΓΗ >> newspunch.com

ΜΕΣΩ >> triklopodia.gr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr