Home Greek News Αμερικανικό Πεντάγωνο: ΤΕΡΜΑ η χρηματοδότηση έργων για στρατιωτικές βάσεις στην Τουρκία και την…ΕΛΛΑΔΑ για το μεγάλο τείχος του Τράμπ!!!

Αμερικανικό Πεντάγωνο: ΤΕΡΜΑ η χρηματοδότηση έργων για στρατιωτικές βάσεις στην Τουρκία και την…ΕΛΛΑΔΑ για το μεγάλο τείχος του Τράμπ!!!

by _
0 comment 176 views

Αμερικανικό Πεντάγωνο: ΤΕΡΜΑ η χρηματοδότηση έργων για στρατιωτικές βάσεις στην Τουρκία και την…ΕΛΛΑΔΑ για την κατασκευή του μεγάλου τείχους του Τράμπ!!!


ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (Sputnik) – Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέτρεψαν 3,6 δισ $ σε στρατιωτικά κεφάλαια από συμβάσεις έργων στο εσωτερικό και από βάσεις στο εξωτερικό, αποκάλυψε το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε μια λίστα αχρηστευμένων έργων.

Το έγγραφο, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη, αποκάλυψε 127 στρατιωτικά έργα κατασκευής που, σύμφωνα με πληροφορίες, απεχρηματοδοτούντο (ή αχρηστεύοντο ή  στα οποία έγινε διακοπή χρηματοδοτήσεως) για τη χρηματοδότηση για την κατασκευή ενός τείχους σε απόσταση 175 μιλίων κατά μήκος των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό.

Σε ξεχωριστή δήλωση, το Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι εξέτρεψε 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια από σχέδια στο εξωτερικό.

Ο κατάλογος δείχνει επηρεασμένα υπερπόντια έργα των ΗΠΑ σε βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Εσθονία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Τουρκία , την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκας , τα κεφάλαια έχουν εκτραπεί για επέκταση του πυραυλικού πεδίου στο Fort Greely, το οποίο σχεδιάστηκε αρχικά για την κατασκευή δύο πυροσβεστικών σιλό, σύμφωνα με δημοσιευμένες εκθέσεις.

Η πλειοψηφία των άλλων αχρηστευμένων έργων διατέθηκε για την κατασκευή δρόμων, εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, πυροβόλων όπλων, πυλών, σχολείων, εγκαταστάσεων συντήρησης, αναβαθμίσεων αεροδρομίων και άλλων έργων.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr