Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Καλλιάνος: Ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον πατέρα του – Γεωργιάδης: Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα

Καλλιάνος: Ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον πατέρα του – Γεωργιάδης: Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα

by _
0 comment 59 views
Καλλιάνος: Ανακοίνωσε πως θ…
Καλλιάνος: Ανακοίνωσε πως θ…

Καλλιάνος: Ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον πατέρα του – Γεωργιάδης: Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα

«Η ζωή θα συνεχιστεί, αλλά ο πόνος θα μείνει» λέει ο βουλευτής στην πρώτη συνέντευξή του μετά τον θάνατο του πατέρα του – «Το Αττικόν τώρα είπε ότι είχε προβλήματα, τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του;»

Την ανακοίνωση πως θα κινηθεί νομικά έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος στην πρώτη συνέντευξή του μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Δεν ξέρω πού είμαι, είμαι θολωμένος, δεν έχω δύναμη να μιλήσω, να περπατήσω. Σκέφτομαι το παιδί μου, τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου. Λέω “δεν μπορείς να αφήσεις τώρα τα πάντα, να πεθάνεις κι εσύ”. Η ζωή θα συνεχιστεί άλλα ο πόνος θα μείνει. Δεν μου είχε κοπεί ποτέ η καρδιά στα δύο, το έζησα σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει, σε δραματικό τόνο, την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις του στο Mega, υπογράμμισε: «Το σύστημα Υγείας ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τον πατέρα μου σε κάποια ΜΕΘ. Μπαίνεις στην πλατφόρμα και αυτομάτως σε βάζουν σε κάποια ΜΕΘ. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι ο κ. Κακίσης, διευθυντής της αγγειοχειρουργικής κλινικής στο “Αττικόν” δεν έβαζε τον πατέρα μου στην πλατφόρμα. Εκτιμούσε ότι ήταν πολύ καλά, ότι ήταν άψογες οι εξετάσεις του, το ίδιο ο διοικητής και ο υποδιοικητής του νοσοκομείου».



Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr