Home Κορωνοϊος Η Microsoft του Μπιλ Γκεϊτς κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον αριθ. 666 που ένα σύστημα κρυπτονομισματικό που χρησιμοποιεί δεδομένα σωματικής δραστηριότητας!!!

Η Microsoft του Μπιλ Γκεϊτς κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον αριθ. 666 που ένα σύστημα κρυπτονομισματικό που χρησιμοποιεί δεδομένα σωματικής δραστηριότητας!!!

by _
0 comment 57 views

Η Microsoft του Μπιλ Γκεϊτς κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον αριθ. 666 που ένα σύστημα κρυπτονομισματικό που χρησιμοποιεί δεδομένα σωματικής δραστηριότητας!!!

-Ο χρήστης Ηλίας ράδιο είναι με το χρήστη Ηλίας ράδιο Λευκίμμη 

Η Microsoft κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας WO2020060606 – ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ…

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και η Microsoft ξοδεύουν δισεκατομμύρια προκειμένου να ταυτοποιήσουν όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη ώστε να μπορούν να εμβολιάσουν κάθε άνθρωπο, να εμφυτεύσουν μέσα μας μια συσκευή για την αγορά και την πώληση με χρήση κρυπτονομισμάτων, να τα βάλουν όλα μαζί σε μια ψηφιακή ταυτότητα, ώστε να μπορείτε να “αποδείξετε” ποιος είστε.

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf…

Οι ICC, Mastercard, IBM συμμετέχουν στην πρωτοβουλία ID2020 Good Health Pass initiative (Καλή Υγεία Pass)

https://www.ledgerinsights.com/icc-mastercard-ibm-join…/

Η ID2020 εγκαινίασε την πρωτοβουλία Good Health Pass Collaborative για την ενθάρρυνση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των λύσεων πιστοποίησης υγείας COVID-19 που αναπτύσσονται από πολυάριθμους οργανισμούς.

Στα μέλη της νέας πρωτοβουλίας περιλαμβάνονται οι Airports Council International (ACI), Hyperledger, COVID-19 Credentials Initiative, Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC), Mastercard και πολλοί άλλοι.

(EN) Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σε έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία εξόρυξης ενός συστήματος κρυπτονομισμάτων. Ένας διακομιστής μπορεί να παρέχει μια εργασία σε μια συσκευή ενός χρήστη που συνδέεται επικοινωνιακά με τον διακομιστή. Ένας αισθητήρας επικοινωνιακά συζευγμένος ή περιλαμβανόμενος στη συσκευή του χρήστη μπορεί να ανιχνεύσει τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας μπορούν να δημιουργηθούν με βάση την αισθητή σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Το σύστημα κρυπτονομισμάτων που συνδέεται επικοινωνιακά με τη συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας πληρούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που ορίζονται από το σύστημα κρυπτονομισμάτων και να απονείμει κρυπτονομίσματα στον χρήστη του οποίου τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας επαληθεύονται.

ΠΗΓΗ >>

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr