Home Greek News ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΕΪΧ! – ΠΟΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ…ΕΒΡΑΙΟ-ΒΕΝΕΤΣΙAΝΙΚΗ ΣΟΪ ΤΩΝ…ΜΟΑΤΣΩΝ;;; – ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ…ΕΒΡΑΙΟΣ!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΕΪΧ! – ΠΟΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ…ΕΒΡΑΙΟ-ΒΕΝΕΤΣΙAΝΙΚΗ ΣΟΪ ΤΩΝ…ΜΟΑΤΣΩΝ;;; – ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ…ΕΒΡΑΙΟΣ!!!

by _
0 comment 120 views

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΕΪΧ! – ΠΟΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ…ΕΒΡΑΙΟ-ΒΕΝΕΤΣΙAΝΙΚΗ ΣΟΪ ΤΩΝ…ΜΟΑΤΣΩΝ;;; – ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ…ΕΒΡΑΙΟΣ!!!


Κυριακος Ζερδαλης

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ….ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!


ΘΕΜΑ: Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΩΝΙΣΟΥΝ

TRUST THE GREEK PLAN

Συντονιζόμαστε Σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου και Ώρα 21:30 σε Παράλληλη Μετάδοση από το RUMBLE STUDIO στο YOUTUBE και στο FACEBOOK για να δούμε και να ακούσουμε  όλα αυτά τα Αποκαλυπτικά και Συνταρακτικά που έχουμε να σας πούμε Παρέα με τον Αγαπητό Συνέλληνα και Δημοσιογράφο John Kountouris από το Greek News On Demand στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες, την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούκους να αλωνίσουν την Πόλιν!που ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΚΑΛΑ την όλη υπόθεση αυτή. 

ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες, την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούκους να αλωνίσουν την Πόλιν!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!… 

Greece, Greek news, Greece news , Ελλάδα, Πολιτική, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μητσοτάκηδες, Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης, Μοάτσος, Μοάτοι , Βενετοί, Ενετοί, Ενετία , Μαύρη Αρχοντιά, Ιλλουμινάτοι, Πεφωτισμένοι, Ελευθέριος Βενιζέλος, Εβραίοι, Σιωνιστές, Σιωνισμός, Ισράηλ , Νεα Τάξη Πραγμάτων 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr