Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο μεγάλος YouTuber RussianVids στον «Κώδικα Μυστηρίων» για την Έκλειψη Ηλίου & το χτύπημα στη Ρωσία – Μεγάλες αποκαλύψεις!!!

Ο μεγάλος YouTuber RussianVids στον «Κώδικα Μυστηρίων» για την Έκλειψη Ηλίου & το χτύπημα στη Ρωσία – Μεγάλες αποκαλύψεις!!!

by _
0 comment 64 views

Ο μεγάλος YouTuber RussianVids στον «Κώδικα Μυστηρίων» για την Έκλειψη Ηλίου & το χτύπημα στη Ρωσία – Μεγάλες αποκαλύψεις!!!


Κώδικας Μυστηρίων (13/4/2024): Έκλειψη ηλίου, παράδοξα-CERΝ, επικυρίαρχοι/Νιμπίρου-Απόφις-Νοστράδαμος!

Bill Badidis -Codex of Mysteries

Apr 13, 2024

Γίνετε μέλος σε αυτό το κανάλι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε προνόμια:  

 / @billbad2050  

Bill Badidis -Codex of Mysteries


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com

Το περασμένα Σάββατο η εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» εφιλοξένησε για μια ακόμη φορά τον μεγάλο ερευνήτη του διαδικτύου και αστέρι του YouTube, RussianVids, ο οποίος μας έκανε να πέσουμε από τα σύνεφα με τις φορβερές του αποκαλύψεις τόσο για την Έκλειψη Ηλίου όσο και για το…ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΤΠΥΠΗΜΑ ΕΞ ΡΩΣΙΑΣ…!!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνει ένα τέτοιο «χτύπημα» ή ένας τέτοιος «πυροβολισμός», οποουδήποτε στον κόμσο, αποδεικνύεται μετά πως ήταν…ΣΤΗΜΕΝΟΣ…ΨΕΥΤΙΚΟΣ και ότι χρησίμευσε για την περαιτέρα ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε «τραυματισμένο» ούτε «αίματα» στο έδαφος ούτε «νεκροί». Υπάρχουν όμως πολλοί…ΗΘΟΠΟΙΟΙ. Αυτούς τους λέμε…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ και προσλαμβάνονται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να συμμετάσουν σε αυτά τα στημένα «χτυπήματα». Είναι τόσο απλό.

ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους δήθεν «πυροβολισμούς» ΔΕΝ αποδείχτηκε μετά ως «πραγματικός», αλλά προοριζόμενος να αμαυρώσει την υπόληψη των πολιτών που πιστεύουν και τηρούν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΑΣ!!! Εμείς έχουμε βγάλει εκατοντάδες άρθρο για αυτό το θέμα με ατράνταχτα στοιχεία. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα.

Αλλά το…ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΔΩ είναι ότι…ΚΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ χρησιμοποιεί τέτοιου είδους τεκτικές! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  ΣΤΗΜΕΝΗ 100% η εν Μόσχα «επίθεσις» – Το ιστορικό Πούτιν στήνοντας…ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ – Υπήρξε προηγούμενο «χτύπημα» πάλι σε…ΘΕΑΤΡΟ της Μόσχας! για περισσότερα!

ΣΤΗΜΕΝΗ 100% η εν Μόσχα «επίθεσις» – Το ιστορικό Πούτιν στήνοντας…ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ – Υπήρξε προηγούμενο «χτύπημα» πάλι σε…ΘΕΑΤΡΟ της Μόσχας!

Το νέα κανάλι του RussianVids λέγεται They Live Truth. 

Δείτε τώρα την εκπομπή!..


 

Γιάννης Κουντούρης, Βασίλης Μπαντίδης, Βόλος, Ελλάδα, Νέα Τάξη Πραγμάτων, New World Order, Sun, Solar Eclipse, RV, RV THUTH, They live truth, Ρωσία, Πούτιν, Εκλειψη, John Kountouris,

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr