Home Greek News Νύχτα Αποκάλυψης στο Ισραήλ: Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ, καταστράφηκε το αρχηγείο πληροφοριών.. Πούτιν: Θα υποστηρίξουμε το Ιράν!

Νύχτα Αποκάλυψης στο Ισραήλ: Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ, καταστράφηκε το αρχηγείο πληροφοριών.. Πούτιν: Θα υποστηρίξουμε το Ιράν!

by _
0 comment 61 views
Νύχτα Αποκάλυψης στο Ισραήλ… Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ, καταστράφηκε το αρχηγείο πληροφοριών.. Πούτιν: Θα υποστηρίξουμε το Ιράν!
Νύχτα Αποκάλυψης στο Ισραήλ… Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ, καταστράφηκε το αρχηγείο πληροφοριών.. Πούτιν: Θα υποστηρίξουμε το Ιράν!

Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο.. Νύχτα Αποκάλυψης στο Ισραήλ… Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ, καταστράφηκε το αρχηγείο πληροφοριών.. Πούτιν: Aν οι ΗΠΑ επιτεθούν στο Ιράν θα υποστηρίξουμε το Ιράν!


Ιρανική καταιγίδα ”μετεωριτών” Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ.. η Ramon και η Nevatim.. Η πρώτη υπέστη τις περισσότερες απώλειες.. Φωτιά κι αντάρα κάλυψε το Ισραήλ. Πρώτη νύχτα που δεν βομβάρδισε το Ισραήλ τη Γάζα.. Η στρατιωτική λογοκρισία δεν επιτρέπει να φανούν οι πραγματικές διαστάσεις των απωλειών όπως και το παγκόσμιο μιντιακό λόμπι που προστατεύουν το κύρος του..Ο Ιρανός ΓΕΣ στρατηγός Μπαγκέρι ανακοινώνει την καταστροφή και των δύο ισραηλινών αρχηγείων, δηλαδή του αρχηγείου των Ισραηλινών πληροφοριών στο όρος Hermon και της αεροπορικής βάσης Nevatim κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Η Washington Post δημοσίευσε τις τοποθεσίες στις οποίες έφτασαν επιτυχώς οι ιρανικοί πύραυλοι, επιβεβαιώνοντας χτυπήματα πυραύλων στο αεροδρόμιο Ramon, τη βάση Nevatim και έναν στόχο στο Γκολάν – «το αρχηγείο πληροφοριών του Ισραήλ στο όρος Hermon που συμμετείχε στην επίθεση στο προξενείο»...



 

Οι αναφορές δείχνουν ότι το Ιράν εκτόξευσε: 185 drones, 110 πύραυλοι εδάφους-εδάφους 36 πύραυλοι κρουζ ..Το Ισραήλ λέει ότι η αεροπορική βάση Ραμόν έχει καταστραφεί από ιρανικούς πυραύλους! Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι πραγματοποιήθηκαν 7 πυραυλικές επιθέσεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην έρημο Νεγκέβ. Η ιρανική επίθεση ήταν τεράστια και επιτυχημένη. Στόχος τους ήταν η αεροπορική βάση που χτύπησε την πρεσβεία.

Η αεροπορική βάση Ramon που απογειώθηκε το F-35 με στόχο την ιρανική πρεσβεία στη Συρία την 1η Απριλίου ήταν ο απόλυτος στόχος είπε το IRNA και καταστράφηκε..

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια.. Το Ισραήλ δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο.. Έχασε την ιδιότυπη ασυλία. Αναδείχθηκε και επί του πεδίου η δύναμη που θα το κοντράρει… Οι ισορροπίες στη Μέση Ανατολή αλλάζουν και μαζί σε όλον τον κόσμο.. αφού η Μέση Ανατολή είναι η καρδιά των παγκόσμιων εξελίξεων..Το Ιράν μεταφέρει τον πόλεμο στο εσωτερικό του Ισραήλ με αποτέλεσμα να μαζευθεί στη Γάζα.. Πρώτη φορά κοιμήθηκαν στη Γάζα μετά από μήνες αυπνίας..



Το Ιράν δεν είναι Γάζα είναι πυρηνική υπερδύναμη το ισραηλινό σόου τελείωσε άδοξα..

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexander Zimovsky: Η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική βάση των IDF που χτυπήθηκε από τους Ιρανούς είναι η αεροπορική βάση Nevatim ωστόσο παραμένει επιχειρησιακή..

Ειδικές πηγές για Al-Manar : τα ιρανικά αντίποινα στόχευσαν την αεροπορική βάση « Nevatim » στο Νότο Ισραήλ που αγγίχθηκε από 15 πυραύλους…

Σύμφωνα με μια προκαταρκτική εκτίμηση του OSINT, το προσωπικό Boeing του Bibi Netanyahu βρισκόταν στην αεροπορική βάση κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Τίποτα δεν είναι γνωστό για την μοίρα του (Boeing – A.Z.).Εκτοξεύτηκαν 120 βαλλιστικοί πύραυλοι. Μερικοί διείσδυσαν στην αεράμυνα των IDF, χτυπώντας την αεροπορική βάση Nevatim.. ζημιές στις υποδομές που παραδέχθηκαν οι IDF.



Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexander Zimovsky:

Το σχέδιο για την καταστροφή της ισραηλινής αεροπορικής βάσης Ramon από τις ιρανικές πυραυλικές δυνάμεις.

Η βάση χτυπήθηκε από 7 ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους, ο διάδρομος καταστράφηκε, ένας απροσδιόριστος αριθμός πολεμικών αεροσκαφών της IDF καταστράφηκε (τα στοιχεία διευκρινίζονται) και η υποδομή υποστήριξης πτήσης υπέστη σοβαρές ζημιές.
Οι λεπτομέρειες είναι στις εφημερίδες.Το IRGC αναφέρει την καταστροφή υποδομών και αρκετών αεροσκαφών και ελικοπτέρων στην αεροπορική βάση Ramon στο Ισραήλ, όπου βρίσκονται μαχητικά F-16.



 

Η ιρανική επίθεση ήταν τεράστια και επιτυχημένη. Στόχος τους ήταν η αεροπορική βάση που χτύπησε την πρεσβεία. Απαιτούσε 300+ βλήματα επειδή το Ισραήλ έχει τον πιο προστατευμένο εναέριο χώρο στον κόσμο:

  • Είναι τα δικά του στρώματα αεράμυνας
    -Είναι η δική της αεροπορία που συμμετείχε στο κυνήγι πυραύλων και drones
  • Αεροπορία των ΗΠΑ
    -Ιορδανική αεροπορία
    -ΗΒ Royal Aircorce
    -Ιορδανική αεράμυνα
    -Αμερικανική αεράμυνα
    -Αμερικάνικα ραντάρ σε όλη την περιοχή
  • Αμερικανικό ναυτικό
  • O Mπάιντεν ξεκαθάρισε στο Νετανιάχου ότι οι ΗΠΑ δεν θα υποστηρίξουν αντεπίθεση του Ισραήλ.
  • Αρχηγός Γενικού Επιτελείου του Ιράν:—Εάν η Ουάσιγκτον προσχωρήσει σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον μας, θα στοχεύσουμε τις βάσεις της στην περιοχή.Ιρανική κρατική τηλεόραση: Η Τεχεράνη προειδοποίησε την Ουάσιγκτον, μέσω Ελβετίας, ότι θα στόχευε τις αμερικανικές βάσεις εάν υποστηρίξει οποιαδήποτε ισραηλινά αντίποινα στο Ιράν
  • Η ισραηλινή κυβέρνηση εξουσιοδότησε πλήρως τον Νετανιάχου να επιτεθεί στο Ιράν.Υποστηρίζεται ότι ο Νετανιάχου διέταξε τον ισραηλινό στρατό να αντεπιτεθεί εναντίον του Ιράν εντός 48 ωρών.
  • Ο Ιρανός πρόεδρος απειλεί το Ισραήλ με «δυνατότερη» αντίδραση
  • Ο Ebrahim Raïssi προειδοποίησε την Κυριακή ότι η αντίδραση της χώρας του θα είναι «δυνατότερη» σε περίπτωση «απερίσκεπτης συμπεριφοράς» από το Ισραήλ, μετά την άνευ προηγουμένου ιρανική επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • «Η τιμωρία του επιτιθέμενου πραγματοποιήθηκε», δήλωσε, προσθέτοντας ότι «αν το Σιωνιστικό καθεστώς ή οι υποστηρικτές του» επιδείξουν «απερίσκεπτη συμπεριφορά, θα λάβουν αποφασιστική απάντηση και πολύ ισχυρότερη».
  • Πρόεδρος Ισραήλ Herzog “η δράση του Ιράν ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου.”
  • Ο Νετανιάχου αναβάλει τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
  • Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην παρεμβαίνουν στις εντάσεις του Ιράν και του Ισραήλ. Η απειλή του Πούτιν ήρθε καθώς οι ΗΠΑ είπαν ότι κατέρριψαν ορισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσε το Ιράν προς το Ισραήλ.
  • Αν ο Μπάιντεν επιτεθεί στο Ιράν για να υποστηρίξει το Ισραήλ, δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια, τόνισε ο Πούτιν.
  • Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει μια δήλωση λέγοντας ότι η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ ελήφθη: «ως μέρος του δικαιώματος αυτοάμυνας βάσει του άρθρου 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών ως απάντηση σε επιθέσεις σε ιρανικούς στόχους στην περιοχή».Το απαραβίαστο των διπλωματικών εγκαταστάσεων διασφαλίζεται από το Διπλωματικό Δίκαιο, όπως αυτό συνομολογήθηκε με τη Σύμβαση της Βιέννης (1961) που τέθηκε σε ισχύ το 1964.
  • Ο Ζελένσκι καλεί για «ενωμένη» παγκόσμια απάντηση στην «τρομοκρατία» από Ιράν και Ρωσία
  • Ο Τρίτος Παγκόσμιος αν ανακατευθεί τρίτος .
  • Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο..ήταν Σάββατο που χτυπήθηκε το Ισραήλ πρώτες ώρες ΚΥΡΙΑΚΗΣ. 14/4/24

44 μέλη της Μοσάντ σκοτώθηκαν στην αεροπορική βάση του Νεβατίμ!

dimpenews.com

Ιραν, Ισραήλ, Πόλεμος, Διεθνή , Σύγκρουση Ιραν Ισραηλ, Iran–Israel proxy conflict, Iran, Mossad , Israel, War, Israel, Jews, Zionists, Jews did 9/11, September the 11th Attacks, Iran–Israel proxy conflict, Iran, Iranians, Israel Iran War, Tehran, Tel Aviv , Iran–Israel conflict

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr