Home Greek News Ελεγχόμενα τα βήματα όλων των εμπλεκομένων χωρών στη σύγκρουση Ιράν & Ισραήλ! Από ΠΟΙΟΥΣ όμως; – Τεράστιος ο ρόλος της Τουρκίας! – Προαναγγελθείσα &…προσχεδιασθείσα η επίθεση Ιραν!

Ελεγχόμενα τα βήματα όλων των εμπλεκομένων χωρών στη σύγκρουση Ιράν & Ισραήλ! Από ΠΟΙΟΥΣ όμως; – Τεράστιος ο ρόλος της Τουρκίας! – Προαναγγελθείσα &…προσχεδιασθείσα η επίθεση Ιραν!

by _
0 comment 53 views

Ελεγχόμενα τα βήματα όλων των εμπλεκομένων χωρών στη σύγκρουση Ιράν & Ισραήλ! Από ΠΟΙΟΥΣ όμως; – Τεράστιος ο ρόλος της Τουρκίας! – Προαναγγελθείσα &…προσχεδιασθείσα η επίθεση Ιραν!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η απάντηση του Ερτογάν σχετικά με την στάση της Τουρκίας για τον για την σύρραξη Ισραήλ και Ιράν ήρθε καθυστερημένα…

Η Τουρκία παίζει το ρόλο του αγγελιοφόρου στη σύγκρουση Ιραν και Ισράηλ…

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μίλησε με τον Ιρανό ομόλογό του για την επίθεση…

Μετά βγήκε η ανακοίνωση ότι Τουρκία επιδιώκει να έχει ίσες αποστάσεις. Και από την ανακοίνωση αυτή, φάνηκε πως η Τουρκία δεν εξεπλάγη καθόλου από την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ. Αυτό το έχει επιβεβαιώσει ανώνυμος τούρκος αξιωματούχος, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Είπε ότι Τουρκία έπαιξε το ρόλο του Αγγελιοφόρου ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ λίγες ώρες πριν…ΠΡΙΝ την επίθεση για το ποιο πρέπει να είναι το μέγεθος της αποφάσεως. Δηλαδή, όλα μιλημένα και συμφωνημένα εκ των προτέρων!…

Μιλάμε για ένα προσχεδιασμένο πολεμικό θρίλερ! Όλοι ήξεραν! Ήξεραν πως θα χτυπήσει το Ιράν, ήξεραν πώς θα απαντήσουν στο πλευρό του Ισραήλ. Ήταν όλο προσυμφωνημένο και δεν έχει προηγούμενο αυτό!

Μιλάμε για μια προαναγγελθείσα επίθεση του Ιράν! Όχι μόνο προαναγγελθείσα αλλά και…προσχεδιασθείσα σε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο Αντώνη Μπλίνκεν πήρε τηλέφωνο τον Βιγκάν, τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας και του ζήτησε να φέρει μήνυμα στην Τεχεράνη, τα αντίποινά της πρέπει να είναι περιορισμένα. Αυτό δείχνει πως οι Αμερικάνοι ήξεραν ήδη για τα αντίποινα της Τεχεράνης! Τότε ο Φιντάν παίρνει το Ιράν και το Ιράν απαντάει στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της Τουρκίας, ότι τα αντίποινα μας θα είναι μία απάντηση στην επίθεση στην ιρανική πρεσβεία της Δαμασκό και δεν θα πάει πέρα από αυτό.

Επίσης η Τουρκία ενημερώθηκε από το Ιράν, εκ των προτέρων, για την επίθεση. Άρα και οι τρεις γνώριζαν ότι θα γίνει επίθεση και ποιο θα είναι το μέγεθος αυτής και σ’ αυτό φαίνεται να έπαιξε ρόλο η Τουρκία!

Αυτό, σε όλα τα ιστορικά χρονικά, δεν έχει προηγούμενο με 11 χώρες να μπλέκονται σε ένα μίνι πόλεμο 6 ωρών!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ο διοικητής της αμερικανικής CIA Μπιλ Μπερνς πήρε τον διοικητή των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και του ζήτησε να μεσολαβήσει και και αυτός σ’ αυτή την διένεξη Ισραήλ και Ιράν και του είπε «Κάνε κι εσύ τις απαραίτητες επαφές με το Ιράν προκειμένου να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η επίθεση».

Γι’ αυτό χθες, είδαμε την τουρκική κυβέρνηση να βγάζει μία ανακοίνωση πολύ προσεκτικά και δεν πήρε καμιά θέση. Τηρεί στάσιν ουδετερότητος. Και ο Ερντογάν δεν έχει μιλήσει ακόμη. Προς το παρόν, φαίνεται να βάζει τους διπλωμάτες του μπροστά να κρατούν αυτές τις ίσες αποστάσεις.

Τα βήματα όλων των εμπλεκομένων χωρών σ’ αυτή την σύγκρουση Ιράν και Ισραήλ είναι ελεγχόμενα! Από ποιους όμως; Αυτό είναι το ζητούμενο εδώ!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το κανάλι OPEN! Ξεκινήστε από το 33:20 και μετά…


Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 14/04/2024 | OPEN TV

OPEN

18,786 views  Streamed live 8 hours ago

Subscribe to OPEN: http://bit.ly/2uV7vyj

Δες όλα τα βίντεο εδώ: https://bit.ly/KentrikoDeltioOpenTv

Παγκόσμια αγωνία για ανεξέλεγκτη γενίκευση του πολέμου, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με εκατοντάδες drones και πυραύλους. Ενεπλάκησαν οι Αμερικάνοι και άλλες δέκα χώρες. Έκτακτο πολεμικό συμβούλιο στο Ισραήλ αυτή την ώρα για την απάντηση στο Ιράν. «Δεν τελειώσαμε», διαμηνύουν υπουργοί του Νετανιάχου. «Θα χτυπήσουμε πιο σκληρά αν απαντήσετε», προειδοποιεί το Ιράν το Ισραήλ. Απειλεί Αμερικανούς και Ευρωπαίους, που το στήριξαν. Η απεσταλμένη του OPEN, Αδαμαντία Λιόλιου, καταγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση του Ιράν και μεταδίδει ζωντανά όλες τις εξελίξεις. Οι Ρώσοι έστειλαν φρεγάτα με υπερηχητικούς  πυραύλους στη Μεσόγειο. Ο ρόλος Πούτιν και Ερντογάν, τι μεταδίδουν οι ανταποκριτές του OPEN. Συναγερμός και στην Αθήνα για την πολεμική ανάφλεξη. Συνεδριάζει εκτάκτως αυτή την ώρα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό. Η μεγάλη επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά. Θριάμβευσε πριν από λίγο στον τελικό του Μόντε Κάρλο. Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

OPEN TV:

Website: http://bit.ly/2UGWO0M

YouTube: http://bit.ly/2uV7vyj

Facebook: http://bit.ly/2OY1gTm

Instagram: http://bit.ly/2KiL6W5

Twitter: http://bit.ly/2YVYcvP

Ιραν, Ισραήλ, Πόλεμος, Διεθνή , Σύγκρουση Ιραν Ισραηλ, Iran–Israel proxy conflict, Iran, Mossad , Israel, War, Israel, Jews, Zionists, Jews did 9/11, September the 11th Attacks, Iran–Israel proxy conflict, Iran, Iranians, Israel Iran War, Tehran, Tel Aviv , Iran–Israel conflict

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr