Home Κορωνοϊος Έφη Αχτσιόγλου: Περιπέτεια υγείας και για την εμβολιασθείσα με τα εμβόλια COVID-19 βουλευτή

Έφη Αχτσιόγλου: Περιπέτεια υγείας και για την εμβολιασθείσα με τα εμβόλια COVID-19 βουλευτή

by _
0 comment 75 views

Έφη Αχτσιόγλου: Περιπέτεια υγείας και για την εμβολιασθείσα με τα εμβόλια COVID-19 βουλευτή

Στάθηκε-όπως όλα δείχνουν-πιο τυχερή από τον Δημήτρη Κόκκοτα.

Εμβολιαζόμαστε (για χάρη του Klaus Schwab και του Bill Gates), αυτοπροστατευόμαστε, αλληλοϋποστηριζόμαστε.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτησή της:

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.

Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας.

O Klaus ανέλαβε την εργολαβία να φέρει σε πέρας την αποστολή της μεγάλης επαναφοράς.

Γι΄αυτό και ο Yuval Harari που φοράει συνήθως κάτι παιχνιδιάρικες κάλτσες και είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει φίλος και του Στέφανου Κασσελάκη, λέει ότι οι ηγέτες θα πρέπει να κρατάνε απασχολημένα με ναρκωτικά και video games τα αχρείαστα κουνούπια-ώσπου να μας πεθάνουν με τις νέες περίτεχνες planδημίες ή να μας κλείσουν στα στρατόπεδα των 15′ τα οποία ο σατυροβαρκάρης δήμαρχος Αθηναίων Δούκας και ο Οδυσσέας Αθανασίου της Lamda-Ελληνικό, προφανώς από μαλθακότητα και άγνοια, διαφημίζουν ως πλεονέκτημα!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr