Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Έγγραφο-φωτιά της εισδοχής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εις το…Τεκτονικό Τάγμα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Έγγραφο-φωτιά της εισδοχής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εις το…Τεκτονικό Τάγμα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος!

by _
0 comment 123 views
ΜΑΚΕΛΕΙΟ:  Έγγραφο-φωτιά της εισδοχής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εις το…Τεκτονικό Τάγμα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος!
ΜΑΚΕΛΕΙΟ:  Έγγραφο-φωτιά της εισδοχής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εις το…Τεκτονικό Τάγμα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Έγγραφο-φωτιά της εισδοχής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εις το…Τεκτονικόν Τάγμα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: ΠΩΣ ΕΝΑΣ “ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ”, ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ALERTTV; ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Έχουμε επισημάνει, ότι ανεξαρτήτως συμπαθειών, ότι υποπίπτει στην αντίληψή μας, θα δημοσιοποιείται. Οποιονδήποτε κι αν αφορά.

Κατά το έγγραφο που δημοσιοποιούμε, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είναι υποψήφιος και προτεινόμενος για μέλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, “Στοά Εστία”. Το ερώτημα είναι, ανεξαρτήτως των “πατριωτικών φρονημάτων” του εν λόγω δημοσιογράφου, τι δουλειά μπορεί να έχει ένας “πατριώτης” με τους Μασόνους και τους Τέκτονες. Και βεβαίως πως συμβιβάζεται, ένας Τέκτονας να συμετέχει και σε ένα “Πατριωτικών απόψεων” δελτίο ειδήσεων. Πιθανόν έτσι να ανοίγονται δρόμοι εύκολοι για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα στο μέλλον.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Μπογδάνο, διέψευσε πως είναι προτεινόμενος ή φέρει εμπλοκή με το θέμα, όμως το έγγραφο τον διαψεύδει. Ημερομηνία υποψηφιότητας, ως προτεινόμενο μέλος, τέλη Μαρτίου (26 Μαρτίου 2024). Πεδίο δόξης λαμπρό το καταγώγειο, Αχαρνών και Σουρμελή, γωνία.Εκεί που κρύβονται οι “αρουραίοι”.

Το έγγραφο (Για ευνόητους λόγους, κάποια από τα στοιχεία του εγγράφου έχουν καλυφθεί, για να μην εκθέτουμε έτερο κόσμο, αν και οι ταυτότητες όλων, είναι γνωστές).

ΠΗΓΗ >> https://www.makeleio.gr

Ελλάδα, Μασόνοι, Μασονία, Τεκτονισμός, ειδήσεις, πατριωτισμός 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr