Home Greek News Η CIA ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί…ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!!! – Σε απόλυτο συναγερμό η Ισραηλινή αεροπορία!!!

Η CIA ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί…ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!!! – Σε απόλυτο συναγερμό η Ισραηλινή αεροπορία!!!

by _
0 comment 82 views
Η CIA ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε απόλυτο συναγερμό η Ισραηλινή αεροπορία!
Η CIA ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε απόλυτο συναγερμό η Ισραηλινή αεροπορία!

Η CIA ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε απόλυτο συναγερμό η Ισραηλινή αεροπορία!

Το εξής άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε εθχές, στις 04 Απριλίου 2024…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Πληροφορούμεθα εμείς από τούτο το σάιτ ότι σε περίπτωση πολεμικής συρράξεως μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, και εφόσον το Ιράν ΔΕΝ χτυπήσει κανέναν αμερικανικόν στόχον κατά τη διάρκεια αυτής, ΤΟΤΕ, οι Ηνωμένες Πολιτείες εγγυώνται ότι…ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!!!


Η CIA φέρεται να ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα του επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Από την πλευρά τους οι Φρουροί της Επανάστασης IRGC αναφέρουν πως σύντομα θα είμαστε μάρτυρες περισσότερων φονικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ.

‘Κορυφαία επαγρύπνηση στην ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία λόγω της πιθανότητας ιρανικής απάντησης μετά τη δολοφονία του ανώτερου Ιρανού αξιωματούχου στη Συρία” αναφέρει πριν λίγο στο twitter υψηλόβαθμος Ισραηλινός παράγοντας..



‘Ανταποκριτής μας:” Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κήρυξε κατάσταση μέγιστης επιφυλακής με όλα τα όπλα της.” μεταδίδει και το Sky News Arabia..Ισραήλ: Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ανακαλεί τους εφέδρους της και αυτή τη στιγμή αναπτύσσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο ισραηλινό έδαφος.Εκδόθηκε συναγερμός κατά τη διάρκεια της νύχτας για πιθανή εισβολή εχθρικών drones στην περιοχή της ερήμου Arava στο νότιο Ισραήλ



Σε απάντηση στον βομβαρδισμό του Ισραήλ κοντά στο προξενείο του Ιράν στη Συρία που σκότωσε πολλά υψηλόβαθμα μέλη του IRGC, η CIA φέρεται να ενημέρωσε το Ισραήλ ότι το Ιράν θα επιτεθεί εντός των επόμενων 48 ωρών.

Το Ιράν φέρεται να σχεδιάζει μια συνδυασμένη επίθεση με ένα σμήνος drones και πυραύλων κρουζ που εκτοξεύονται από το Ιράν σε στρατηγικές τοποθεσίες εντός του Ισραήλ τονίζει το Al Mayadeen.

Ισραηλινά ΜΜΕ: Υψηλού επιπέδου αξιωματούχοι της CIA ενημέρωσαν το «Ισραήλ» ότι το Ιράν θα επιτεθεί σε περιοχές στο «Ισραήλ» μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Τα σενάρια κάνουν λόγο για συνδυασμένη επίθεση με σμήνος drones και πυραύλων κρουζ που εκτοξεύονται από το Ιράν σε στρατηγικές τοποθεσίες..



Ιρανική απειλή: Η IDF ενισχύει το αντιαεροπορικό της σύστημα

H IDF ανακοίνωσε την ενίσχυση του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας του, καλώντας τους εφέδρους να πραγματοποιήσουν νέα αξιολόγηση. Η κίνηση ακολουθεί τις απειλές του Ιράν…

Το Channel 12 αναφέρει ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση υψηλού συναγερμού για μια ιρανική απάντηση στην επίθεση στη Συρία και ότι μια επίθεση αντιποίνων από το ιρανικό έδαφος – όχι από τους πληρεξουσίους του – θα απαιτούσε μεγαλύτερη απάντηση από το IDF.

dimpenews.com

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr