Home Greek News Casus belli – Το Ισραήλ βομβάρδισε την Πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό. 5-7 ΝΕΚΡΟΙ. Στο Κόκκινο η κόκκινη δαμάλα!!! Ιρανός Πρέσβης: η επίθεση έγινε με F-35 με 6 πυραύλους. Η απάντησή μας θα είναι σκληρή”.

Casus belli – Το Ισραήλ βομβάρδισε την Πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό. 5-7 ΝΕΚΡΟΙ. Στο Κόκκινο η κόκκινη δαμάλα!!! Ιρανός Πρέσβης: η επίθεση έγινε με F-35 με 6 πυραύλους. Η απάντησή μας θα είναι σκληρή”.

by _
0 comment 108 views
Casus belli – Το Ισραήλ βομβάρδισ…
Casus belli – Το Ισραήλ βομβάρδισ…

Casus belli – Το Ισραήλ βομβάρδισε την Πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό. 5-7 ΝΕΚΡΟΙ. Στο Κόκκινο η κόκκινη δαμάλα!!! Ιρανός Πρέσβης: η επίθεση έγινε με F-35 με 6 πυραύλους. Η απάντησή μας θα είναι σκληρή”.

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Η επίθεση του Ισραήλ στην ιρανική πρεσβεία μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο!


Το Ισραήλ βομβάρδισε την Πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό. 5-7 ΝΕΚΡΟΙ. Στο Κόκκινο η κόκκινη δαμάλα!!! Ιρανός Πρέσβης: η επίθεση έγινε με F-35 με 6 πυραύλους. Η απάντησή μας θα είναι σκληρή”.Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας: ”Η επίθεση του Ισραήλ στην ιρανική πρεσβεία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο”’και προφανώς όχι σε έναν ακόμη περιφερειακό αλλά σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Ισραήλ έχει σημάνει συναγερμό στις Πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο.

casus belli Το Ισραήλ βομβάρδισε κτίριο της Πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό που ήταν και κατοικία του Ιρανού Πρέσβη. Ανήκει στο Προξενείο. Ψάχνουν για επιζώντες. Στο Κόκκινο η κόκκινη δαμάλα!!! Το Ισραήλ οπότε χτύπησε ιρανικό έδαφος στην καρδιά της Δαμασκού. Ακριβώς δίπλα ήταν το κυρίως κτίριο της ιρανικής πρεσβείας είναι ένα ενιαίο συγκρότημα.Δεν υπάρχει δήλωση για τύχη πρέσβη και προξενικών αρχών.. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.. ”Πολλοί Ιρανοί διπλωμάτες σκοτώθηκαν” σύμφωνα με ιρανικά μέσα άλλα ιρανικά ΜΜΕ όπως το alalam αναφέρουν ότι όλοι οι διπλωμάτες είναι καλά. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για θύματα και στοιχεία τους. Ο Ιρανός Πρέσβης Hussein Akbari είναι σώος και συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ Συρίας.



Το Ισραήλ κήρυξε τον πόλεμο στο Ιράν το κτίριο ήταν κτίριο του Προξενείου του Ιράν..

3 Ιρανοί Ιρανοί σκοτώθηκαν στις ισραηλινές επιθέσεις στο ιρανικό προξενείο στη Συρία

Μεταξύ των Ιρανών είναι ο πρώην διοικητής των χερσαίων δυνάμεων του IRGC Mohammad Reza Zahedi, μεταξύ των νεκρών είναι και 2 Σύροι

Ιρανός Πρέσβης στη Δαμασκό: ”Αυτή είναι η πραγματικότητα της Σιωνιστικής οντότητας, η οποία δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο.

Ανανεώνουμε την υποστήριξή μας στην αντίσταση και δεν μας απασχολεί καμία ενέργεια από αυτήν την σφετεριστική οντότητα.”



Ο πρεσβευτής του Ιράν στη Συρία που επέζησε από την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή: “Αυτή η επίθεση έγινε από αεροπλάνα F-35 με 6 πυραύλους από τα Υψίπεδα του Γκολάν. Η απάντησή μας στο Ισραήλ θα είναι σκληρή”.

Ανακοίνωση συριακού στρατού τώρα: όσοι ήταν μέσα σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν



Σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός στόχευσε το κτίριο του ιρανικού προξενείου στη συνοικία Mazzeh στη Δαμασκό” αναφέρει το συριακό κρατικό πρακτορείο SANA.
Ο δημοσιογράφος του SANA δήλωσε: Η επιθετικότητα του ισραηλινού κατοχικού καθεστώτος προκάλεσε την καταστροφή του κτιρίου εκτός από τις ζημιές που προκλήθηκαν στα κοντινά κτίρια.
Ο δημοσιογράφος του SANA πρόσθεσε: Η συριακή αεράμυνα μας αντιμετώπισε εχθρικούς στόχους γύρω από τη Δαμασκό.

Ο ανταποκριτής του SANA ανέφερε ότι ”τα αντιαεροπορικά μας συστήματα αναχαίτισαν μια ισραηλινή επίθεση που είχε στόχο ένα κτίριο στην περιοχή Mazzeh της Δαμασκού που ήταν το κτίριο του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό” Ισοπεδώθηκε δεν υπάρχει. Αναζητούν επιζώντες στα ερείπια.

3 υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί του Ιράν νεκροί



μέσα στο Ιρανικό Προξενείο στη Δαμασκό.. τους σκοτώσαν μέσα στο σπίτι τους.. Χρησιμοποίησαν αεροπλάνα που δεν τα πιάνουν τα ραντάρ για να χτυπήσουν μια οικία το Προξενείο..

1. Πρώτες πληροφορίες από ιρανικά μμε ότι μεταξύ των νεκρών και o ανώτερος διοικητής της ιρανικής δύναμης Quds Φρουρών της Επανάστασης για Συρία, Λίβανο ο Mohammad Reza Zahedi σύμφωνα με το Reuters.

2. Ο ταξίαρχος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν,Hossein Aminollah, σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση που πραγματοποίησε το Ισραήλ.

3. Ο Mohammad Haj Rahimi, στρατηγός των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, σκοτώθηκε επίσης στην ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό της Συρίας.

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου επιβεβαίωσε ότι το κτίριο του παραρτήματος της πρεσβείας καταστράφηκε ολοσχερώς από την απεργία.



«Οι ισραηλινοί πύραυλοι κατέστρεψαν το κτίριο ενός παραρτήματος στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους», δήλωσε η OSDH, μια ΜΚΟ με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά έχει ένα τεράστιο δίκτυο πηγών στη χώρα.

Οι φωτογραφίες του AFP δείχνουν το κτίριο ολοσχερώς κατεστραμμένο, ερειπωμένο.Σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης, η επίθεση είχε στόχο το ιρανικό προξενείο και την κατοικία του Ιρανού πρεσβευτή στη Δαμασκό, μια ξεκάθαρη επίθεση κατά των διεθνών νόμων.

3 IΡANOI NEKΡOI ..
Ο υπουργός Εξωτερικών Συρίας Faisal Al-Miqdad φτάνει στην ιρανική πρεσβεία.

Συριακή στρατιωτική πηγή: ”Περίπου στις 17:00 το απόγευμα σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση από την κατεύθυνση του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν, με στόχο το κτίριο του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό. Τα μέσα αεράμυνας μας απάντησαν στους πυραύλους της επίθεσης και κατέρριψαν μερικούς από αυτούς. Η επίθεση οδήγησε στην καταστροφή ολόκληρου του κτιρίου και στο μαρτύριο και τον τραυματισμό όλων όσων βρίσκονταν μέσα, ενώ γίνονται εργασίες για την ανάκτηση των σορών, περίθαλψη τραυματιών, και απομάκρυνση ερειπίων.”



”Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι 5 – 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση. Παρόλα αυτά, δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη επίσημα στατιστικά στοιχεία για τις ζημιές και τα θύματα αυτής της επίθεσης.”(ιρανικό πρακτορείο tasnim)

Ο ανταποκριτής του Al-Alam επικαλέστηκε διπλωματική πηγή που είπε ότι τα μέλη του ιρανικού διπλωματικού σώματος στη Δαμασκό είναι καλά, αλλά το κτίριο του προξενείου έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν: Ο Νετανιάχου έχει χάσει την ψυχική του ισορροπία λόγω αλλεπάλληλων απωλειών στη Γάζα και αποτυχίας να επιτύχει τους στόχους του πολέμου..

Το Ιράν θεωρεί «το Ισραήλ υπεύθυνο για τις συνέπειες της επίθεσης στο προξενείο του στη Δαμασκό», υποστηρίζει το ΥΠΕΞ Ιράν... «Το Ιράν θα αποφασίσει πώς θα απαντήσει σε αυτή την επίθεση και θα τιμωρήσει τον εισβολέα».«Αυτή η ενέργεια πρέπει να καταδικαστεί από όλους και ο ΟΗΕ θα πρέπει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο κατά των επιτιθέμενων».

Ο Ιρανός πρεσβευτής στη Δαμασκό, Χοσεΐν Ακμπάρι, δήλωσε ότι θα ανακοινώσουν σύντομα τις ταυτότητες των θυμάτων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια «της ισραηλινής επίθεσης σε κτίριο που ανήκει στην πρεσβεία».



Πρόσθεσε: «Θα είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τον αριθμό των θυμάτων μετά την απομάκρυνση των ερειπίων από το σημείο της επίθεσης».

Ο Akbari επιβεβαίωσε την παρουσία θυμάτων μεταξύ των Ιρανών στρατιωτικών συμβούλων που ήταν καλεσμένοι της πρεσβείας.

Ο πρέσβης σημείωσε ότι η επίθεση δεν θα μείνει «αναπάντητη» και ότι η απάντηση θα είναι «ταχεία, άμεση και σκληρή».

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΜΑΛΑ; επαίρεται η δαμάλα με αυτό το χτύπημα..

Πηγή >> dimpenews.com

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr