Home ΔΙΕΘΝΗ Οι Amish ανακηρύχθηκαν επίσημα “τα πιο υγιή παιδιά του κόσμου” αφού απέρριψαν τα εμβόλια της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας!!!

Οι Amish ανακηρύχθηκαν επίσημα “τα πιο υγιή παιδιά του κόσμου” αφού απέρριψαν τα εμβόλια της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας!!!

by _
0 comment 130 views

Οι Amish ανακηρύχθηκαν επίσημα “τα πιο υγιή παιδιά του κόσμου” αφού απέρριψαν τα εμβόλια της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας!!!

John Kapsimalis

Οι Amish ανακηρύχθηκαν επίσημα “τα πιο υγιή παιδιά του κόσμου” αφού απέρριψαν τα εμβόλια της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας!!!

Μια νέα μεγάλη έρευνα διαπίστωσε ότι τα παιδιά των Άμις είναι απαλλαγμένα από τις χρόνιες παθήσεις που πλήττουν τα μικρά παιδιά στον υπόλοιπο κόσμο.

Μια μελέτη που διεξήχθη από το Ίδρυμα Ερευνών για την Ασφάλεια των Εμβολίων (VSRF) διαπίστωσε ότι τα ποσοστά θανάτου από το Covid στις κοινότητες των Άμις είναι απίστευτα 90 φορές χαμηλότερα από τα υπόλοιπα ποσοστά της Αμερικής που είναι πλήρως εμβολιασμένη και ενισχυμένη, φοράει μάσκες και είναι κλειδωμένη.

Παρά την απόρριψη των χαπιών και των φίλτρων της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, οι Άμις είναι επισήμως ο πιο υγιής λαός του έθνους. Τι συμβαίνει εδώ και τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό;

Οι κοινότητες των Άμις απέρριψαν τα εμβόλια Covid, αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες και συνέχισαν τις συνήθεις καθημερινές τους δραστηριότητες, ενώ η υπόλοιπη Αμερική ανατράπηκε από τον Fauci, τον Gates και τη συμμορία της πανδημίας.

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι Άμις επρόκειτο να υποστούν μια τεράστια αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας λόγω του Covid.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Ενώ η κυρίαρχη Αμερική υπέφερε από την πανδημία, οι Άμις επέστρεψαν στην κανονικότητα τον Μάιο του 2020.

Επιτρέψτε μου να το ξαναπώ αυτό. Οι Άμις επέστρεψαν στην κανονικότητα τον Μάιο του 2020. Σωστά, οι Άμις πέτυχαν ανοσία αγέλης πριν καν διατεθούν τα εμβόλια.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα αγγίξουν αυτή την ιστορία, επειδή διαλύει πλήρως ολόκληρη την αφήγηση του κατεστημένου. Δείχνει ότι όλες οι παρεμβάσεις του COVID ήταν εντελώς περιττές.

Οι Άμις δεν έκαναν τίποτα το ασυνήθιστο για να προστατευτούν από την προσβολή από COVID: ούτε λουκέτα, ούτε εμβολιασμοί, ούτε μάσκες, ούτε κοινωνική αποστασιοποίηση, ούτε εντολές, ούτε κλείσιμο σχολείων… τίποτα.

Οι Άμις πέτυχαν ανοσία αγέλης και προστάτευσαν την υγεία των οικογενειών τους κάνοντας ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συνιστούσε το CDC.

https://thepeoplesvoice.tv/amish-officially-declared…/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr