Home Greek News Κατάρρευση γέφυρας Francis Scott Key: Σύνδεση με το περιστατικό απόφραξης της διώρυγας του Σουέζ το 2021 που συνέβη ΕΠΙΣΗΣ στις 26/03! – Ουκρανός ο πλοίαρχος;! – Άλλες περίεργες «συμπτώσεις»

Κατάρρευση γέφυρας Francis Scott Key: Σύνδεση με το περιστατικό απόφραξης της διώρυγας του Σουέζ το 2021 που συνέβη ΕΠΙΣΗΣ στις 26/03! – Ουκρανός ο πλοίαρχος;! – Άλλες περίεργες «συμπτώσεις»

by _
0 comment 175 views

Κατάρρευση γέφυρας Francis Scott Key: Σύνδεση με το περιστατικό απόφραξης της διώρυγας του Σουέζ το 2021 που συνέβη ΕΠΙΣΗΣ στις 26/03! – Ουκρανός ο πλοίαρχος;! – Άλλες περίεργες «συμπτώσεις»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 ΜΡΤΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ – ΗΠΑ: Tη μεγάλη Γέφυρα στη Βαλτιμόρη την…ANAΤΙΝΑΞΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με εκρηκτικά μέσα!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ – ΗΠΑ: Tη μεγάλη Γέφυρα στη Βαλτιμόρη την…ANAΤΙΝΑΞΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με εκρηκτικά μέσα!!!

Διαβάστε επίσης >> ΣΟΚ – Η Angela Chao, κουνιάδα του μεγάλου γερουσιαστή Mitch McConnell, που πνίγηκε πριν από 6 εβδομάδες, ήταν η CEO της ναυτιλιακής εταιρείας που κατείχε το φορτηγό πλοίο που χτύπησε τη Γέφυρα της Βαλτιμόρης!

ΣΟΚ – Η Angela Chao, κουνιάδα του μεγάλου γερουσιαστή Mitch McConnell, που πνίγηκε πριν από 6 εβδομάδες, ήταν η CEO της ναυτιλιακής εταιρείας που κατείχε το φορτηγό πλοίο που χτύπησε τη Γέφυρα της Βαλτιμόρης!


Δείτε τώρα τα επιλεγμένα βίντεό μας…

Τώρα θα καλύψουμε μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις που έχουν συμβεί γύρω από τo χθεσινό περιστατικό με εμπορευματοκιβώτιο στη Βαλτιμόρη…


1). Διορίστηκε νέος σταθμάρχης του FBI στα Γραφεία Βαλτιμόρης στις 25 του μήνα:

Ουάσιγκτον.

Εθνικό Γραφείο Τύπου του FBI

(202) 324-3691

25 Μαρτίου 2024

Ο William J. DelBagno Ονομάστηκε ειδικός πράκτορας υπεύθυνος των γραφείων της Βαλτιμόρης.

Ο διευθυντής του FBI, Christopher Wray, όρισε τον William J. DelBagno ως τον ειδικό πράκτορα που είναι υπεύθυνος για το γραφείο πεδίου της Βαλτιμόρης. Ο κ. DelBagno υπηρέτησε πρόσφατα ως εν ενεργεία βοηθός διευθυντής του τμήματος επιθεώρησης στα κεντρικά γραφεία του FBI στην Ουάσιγκτον, D.C.

Ο κ. DelBagno εντάχθηκε στο FBI ως ειδικός πράκτορας το 2005 και τοποθετήθηκε στο γραφείο πεδίου της Νέας Υόρκης, όπου διεξήγε αντιτρομοκρατικές έρευνες. Υπηρέτησε επίσης στην Ομάδα Αντιμετώπισης Επικίνδυνων Στοιχείων και έγινε πιστοποιημένος συντονιστής όπλων μαζικής καταστροφής.

Το 2012, ο κ. DelBagno υπηρέτησε προσωρινά ως εποπτικός ειδικός πράκτορας στη Μονάδα Χημικών Αντιμέτρων της Διεύθυνσης Όπλων Μαζικής Καταστροφής στο Αρχηγείο. Το 2013, προήχθη σε προϊστάμενος μονάδας της Διερευνητικής Μονάδας Επιχειρήσεων WMD. Έγινε βοηθός προϊστάμενος του τμήματος για το Τμήμα Ερευνών και Επιχειρήσεων ΟΜΚ το 2014.

Ο κ. DelBagno μετατέθηκε στο γραφείο πεδίου της Ουάσιγκτον το 2016 ως ειδικός εποπτικός πράκτορας και συντονιστής του αντιτρομοκρατικού προγράμματος. Αργότερα το 2016, μεταπήδησε στην SSA της Joint Terrorism Task Force Guardian Squad (Κοινή ομάδα εργασίας για την τρομοκρατία της ομάδας κηδεμόνων). Το 2018, ο κ. DelBagno προήχθη σε βοηθό ειδικό πράκτορα υπεύθυνο για το Mission Services Division του WFO, όπου ήταν υπεύθυνος για τα διοικητικά προγράμματα, τις τεχνικές υπηρεσίες, την ασφάλεια και τη συμμόρφωση.

Το 2020, ο κ. DelBagno προήχθη σε επικεφαλής τμήματος του τμήματος Counter-IED της Ομάδας Αντιμετώπισης Κρίσιμων Συμβάντων στα κεντρικά γραφεία, όπου ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση εθνικού προγράμματος του προγράμματος Special Agent Bomb Technician, του Σχολείου Επικίνδυνων Συσκευών στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα , και η απάντηση του FBI σε ένα όπλο μαζικής καταστροφής.

Ο κ. DelBagno έγινε προϊστάμενος του προσωπικού για τον κλάδο εγκληματικότητας, κυβερνο-αντίδρασης και υπηρεσιών στα κεντρικά γραφεία το 2021. Διορίστηκε αναπληρωτής βοηθός διευθυντής του τμήματος επιθεώρησης το 2022 και αναπληρωτής βοηθός διευθυντής το 2023.

Ο κ. DelBagno είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών και υπηρέτησε ως αξιωματικός τεθωρακισμένων στον στρατό των ΗΠΑ. Έλαβε ένα Bronze Star Award για τη στρατιωτική του υπηρεσία στο Ιράκ από το 2003 έως το 2004. Κέρδισε μεταπτυχιακό στην ηγεσία από το Πανεπιστήμιο Georgetown, McDonough School of Business.

ΠΗΓΗ: https://www.fbi.gov/news/press-releases/william-j-delbagno-named-special-agent-in-charge-of-the-baltimore-field-office


2.) 26 Μαρτίου 1958 30α βραβεία Όσκαρ – «Η γέφυρα στον ποταμό Κουάι» κερδίζει την καλύτερη ταινία

2). 26 Μαρτίου 1958 30α βραβεία Όσκαρ – «Η γέφυρα στον ποταμό Κουάι» κερδίζει την καλύτερη ταινία

Σήμερα στην ιστορία…

Η γέφυρα στον ποταμό Kwai…

26 Μαρτίου 1958 30α βραβεία Όσκαρ – «Η γέφυρα στον ποταμό Κουάι» κερδίζει την καλύτερη ταινία

Δείτε ότι μοιάζει με τον Francis Scott Key Bridge, MD


3). Ήταν την ίδια ημερομηνία, 26 Μαρτίου 2021, όπου είχαμε το περιστατικό απόφραξης της διώρυγας του Σουέζ το 2021! Σύμπτωση?!

Μαθήματα ιστορίας; Τι θα λέγατε για το 2021;

Ήταν την ίδια ημερομηνία, 26 Μαρτίου 2021, όπου είχαμε το περιστατικό απόφραξης της διώρυγας του Σουέζ το 2021! Σύμπτωση?!

Τον Μάρτιο του 2021, η διώρυγα του Σουέζ αποκλείστηκε για έξι ημέρες από το Ever Given, ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που είχε προσαράξει στο κανάλι.


4). Ελεγχόμενη κατεδάφιση σαν τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001;;;

Ήταν η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key μια ελεγχόμενη κατεδάφιση όπως οι Δίδυμοι Πύργοι;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


5). Ο Τζούλιαν Ασάνζ είχε μια μεγάλη δικαστική απόφαση χθές, στις 26 Μαρτίου 2024, την οποία ΔΕΝ ήθελαν να ξέρετε!

Η απόφαση του Ασάνζ αναλύθηκε και εξήγησε:

Η απόφαση για την υπόθεση Ασάνζ σήμερα είναι μοναδική.

Δεδομένου ότι δεν προσφέρει σχεδόν κανέναν λόγο για ουσιαστική έφεση (μόνο 2 λόγοι έγιναν δεκτοί από πολλούς).

Έτσι, ενώ είναι καλό που ο Τζούλιαν έχει το πιθανό δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσης που τέθηκε σε εφαρμογή από τις ΗΠΑ, είναι επίσης ένα τέχνασμα για την μετέπειτα απώλεια και την αναπόφευκτη κίνηση των αμερικανικών δικαστηρίων να τον κλέψουν.

Χρησιμεύει επίσης για να φιμώσει τον Julian για άλλη μια φορά, καθυστερώντας τη διαδικασία για αρκετές ακόμη εβδομάδες αόριστης κράτησης στη φυλακή Belmarsh χωρίς καμία κατηγορία και εγκαθιστά μια ακόμη διαδικασία προσφυγής που είναι κάτι περισσότερο από μια λεπτή δικαιολογία για να μην τον αφήσουν ελεύθερο.

Η προειδοποίηση για τη σημερινή νίκη είναι ότι το μόνο που έχουν να κάνουν οι ΗΠΑ είναι να υποσχεθούν ότι δεν θα τον καταδικάσουν σε θάνατο και να υποσχεθούν ότι ο Τζούλιαν έχει δικαιώματα σύμφωνα με την 1η τροποποίηση και τα δικαστήρια θα επιτρέψουν την παρωδία και στη συνέχεια δεν θα γίνει δεκτή καμία έφεση.

Είναι λοιπόν αυτό που λέμε πυρρίχια νίκη. Με άλλα λόγια, μια ψεύτικη νίκη.

Είναι ένα σημάδι ότι οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν την υπόθεση και έτσι είναι αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν την ίδια τη διαδικασία για να τιμωρήσουν τον Ασάνζ για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όσο διαρκεί η διαδικασία, ούτε πρέπει να τον πολεμήσουν στο δικαστήριο και να χάσουν, ούτε να τον αφήσουν να μιλήσει.


6). Δέχονται επίθεση οι μεγάλες υποδομές της αμερικανικής οικονομίας, όπως οι εξαγωγές του άνθρακα!

Το λιμάνι της Βαλτιμόρης είναι υπεύθυνο για το 25% των εξαγωγών άνθρακα της χώρας. Οι ΗΠΑ κατατάσσονται στους 5 κορυφαίους εξαγωγείς άνθρακα στον κόσμο.

Το λιμάνι της Βαλτιμόρης, που είναι υπεύθυνο για το 25% των εξαγωγών άνθρακα της χώρας, θα είναι κλειστό για όλη τη ναυτιλιακή κίνηση μέχρι να καθαριστεί το συντρίμμι της γέφυρας Francis Scott Key. Αυτό είναι σαφώς ένα σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τον περιορισμό της χρήσης άνθρακα.


7). Ο πλοίαρχος του πλοίου είναι Ουκρανός;!

Ο πλοίαρχος του πλοίου είναι Ουκρανός (αν και φέρεται να μην ήταν στο τιμόνι τη στιγμή του συμβάντος);;; Έτσι αναφέρεται σε όλο το διαδίκτυο!!! Άλλοι λένε ότι, ΝΑΙ, ΙΣΧΥΕΙ, άλλοι λέγε ότι ο εν λόγω Ουκρανός ήταν ο πλοίαρχος του εν λόγω πλοίου, αλλά δεν είναι πλέον. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Και το λιμάνι της Βαλτιμόρης είναι υπεύθυνο για το 25% όλων των εξαγωγών άνθρακα των ΗΠΑ


8.) Απόσταση της προσοχής του κοινού από την αναφορά για το σεξουαλικό σκανδάλου του Diddy;!

Αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύει για την απόσπαση της προσοχής για να συγκαλυφθει η αναφορά για το σεξουαλικό σκάνδαλο Puff Daddy (Diddy) επειδή αυτή είναι η αναφορά στις ειδήσεις που πρέπει να συγκαλύπτονται συνεχώς για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

9.) Το σκάφος, The Dali, μοιάζει με το σκάφος στη νέα ταινία του Ομπάμα!

Μια φωτογραφία από την ταινία παραγωγής Ομπάμα «Leave the world behind» (Αφήστε τον κόσμο πίσω)…

Σύμπτωση?

Για όσους δεν το γνωρίζουν: Το περιστατικό στη γέφυρα του Φράνσις Σκοτ στη Βαλτιμόρη είναι το ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ με γέφυρα που έλαβε χώρα στην ταινία του Netflix «Leave the World Behind». Η εταιρεία παραγωγής ανήκει στους… Ομπάμα!!!

Το 2023, οι Ομπάμα παρήγαγε μια ταινία που ονομάζεται “Αφήστε τον κόσμο πίσω”, όπου μια επίθεση στον κυβερνοχώρο προκαλεί ένα τεράστιο εμπορευματοκιβώτιο για να χάσει τον έλεγχο και στη συνέχεια να πάθει μεγάλο ατύχημα!

Μήνες αργότερα, και στην πραγματική ζωή, ένα τεράστιο εμπορευματοκιβώτιο χάνει τον άλεχγο και πέφτει πάνω στη γέφυρα Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη, προκαλώντας μια θανατηφόρα κατάρρευση!

10.) Ο αριθμός 33 εντοπίστηκε στο σκάφος «The Dali» μαζί με τον σταυρό των Ναϊτών των Ιπποτών!

Το 33 είναι ο υψηλότερος βαθμός Τεκτονισμού! Ο Ναός του Ιππότη του σήμερα είναι ο… ILLUMINATI!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!..


11.) Πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων συγκρούεται με γερανούς στο διεθνές λιμάνι Κοτζαέλι στη δυτική Τουρκία!

Ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων συγκρούστηκε ΕΠΙΣΗΣ σήμερα 26 Μαρτίου 2024 με γερανούς στο Διεθνές Λιμάνι Κοτζαέλι στη δυτική Τουρκία!!!


12.) Το σκάφος που ευθύνεται για την κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης είχε εμπλακεί σε άλλα ατυχήματα…

Το σκάφος που ευθύνεται για την κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης έχει εμπλακεί και σε άλλα ατυχήματα. Το 2016, συγκρούστηκε με την αποβάθρα στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Αμβέρσας, στο Βέλγιο.

Το περιστατικό λέγεται ότι προκλήθηκε από λάθος του πλοιάρχου και του πιλότου που επέβαιναν εκείνη τη στιγμή.


13.) Ανακεφαλαίωση όλων των σημαντικών παγκόσμιων γεγονότων που συνέβησαν ΕΠΙΣΗΣ στις 26/03/2024

Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση όλων των σημαντικών παγκόσμιων γεγονότων που επίσης συνέβησαν στις 26/03/2024. Γι’ αυτό είχαμε χθεσινό περιστατικό με σκάφος, επειδή αποσπούσε την προσοχή για τα ακόλουθα:

– Ένας αμερικανός νομοθέτης που ασχολείται με την πολιτική υγείας ρώτησε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων γιατί δεν επιθεώρησε το Neuralink του Έλον Μασκ προτού επιτρέψει στην εταιρεία εμφυτευμάτων εγκεφάλου να δοκιμάσει τη συσκευή της σε ανθρώπους.

– Οι σχέσεις μεταξύ του Μπάιντεν και του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου βυθίστηκαν σε χαμηλό εν καιρώ πολέμου, καθώς οι ΗΠΑ επέτρεψαν την έγκριση ψηφίσματος για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα στα Ηνωμένα Έθνη.

– Ο Τζούλιαν Ασάνζ του WikiLeaks έλαβε την άδεια από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου να υποβάλει την προσφυγή του κατά της έκδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες για άλλη μια ακρόαση.

– Το κράτος ασφαλείας της Ρωσίας ήταν ανελέητα αποτελεσματικό στη σύλληψη των αντιπάλων του Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά συνελήφθη από μαζικό πυροβολισμό κοντά στη Μόσχα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τις προτεραιότητές του, τους πόρους και τη συλλογή πληροφοριών.

– Η αστυνομία στην ινδική πρωτεύουσα συνέλαβε δεκάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης καθώς προσπαθούσαν να κάνουν πορεία προς την κατοικία του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι για να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη του αρχηγού του Δελχί Arvind Kejriwal την περασμένη εβδομάδα.

– Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε ότι είχε εκφράσει ανησυχίες στην κινεζική κυβέρνηση σχετικά με την εμπλοκή της σε κυβερνοπειρατεία στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας το 2021, η οποία αποκαλύφθηκε από τις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας.

– Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Boeing, Ντέιβ Καλχούν, αποχωρεί καθώς η εταιρεία μαστίζεται από ανησυχίες για την ασφάλεια.

– Η Citigroup βρίσκεται στην τελευταία φάση μιας σαρωτικής αναμόρφωσης για να απλοποιήσει τη δομή της και να βελτιώσει τις επιδόσεις της, ανέφερε η τράπεζα, μετά τη συρρίκνωση του εργατικού της δυναμικού κατά 5.000 υπαλλήλους από τον Σεπτέμβριο.

 


ΠΗΓΗ >>

 


Francis Scott Key bridge collapse: Connection with the 2021 Suez Canal obstruction incident which ALSO happened on 03/26! – Other strange “co-incidences”


-by John Kountouris | 26 March 2024 | 20:09 | Los Angeles | Find me on Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Read first our first article entitled Baltimore – Francis Scott Key bridge collapse: THEY BLEW IT UP!!! IT WAS NOT AN ACCIDENT!!!

Baltimore – Francis Scott Key bridge collapse: THEY BLEW IT UP!!! IT WAS NOT AN ACCIDENT!!!

See now our featured videos…

We now will cover a string of strange coincidences that have occurred around the Baltimore…


1). A new Baltimore Field Office agent of the FBI was just assigned on the 25th of the Month:

Washington, D.C.

FBI National Press Office

(202) 324-3691

March 25, 2024

William J. DelBagno Named Special Agent in Charge of the Baltimore Field Office

Director Christopher Wray has named William J. DelBagno as the special agent in charge of the Baltimore Field Office. Mr. DelBagno most recently served as the acting assistant director of the Inspection Division at FBI Headquarters in Washington, D.C.

Mr. DelBagno joined the FBI as a special agent in 2005 and was assigned to the New York Field Office, where he conducted counterterrorism investigations. He also served on the Hazardous Evidence Response Team and became a certified weapons of mass destruction coordinator.

In 2012, Mr. DelBagno served temporarily as a supervisory special agent in the Chemical Countermeasures Unit of the Weapons of Mass Destruction Directorate at Headquarters. In 2013, he was promoted to unit chief of the WMD Operations Investigative Unit. He became assistant section chief for the WMD Investigations and Operations Section in 2014.

Mr. DelBagno transferred to the Washington Field Office in 2016 as a supervisory special agent and coordinator of the counterterrorism program. Later in 2016, he transitioned to SSA of the Joint Terrorism Task Force Guardian Squad. In 2018, Mr. DelBagno was promoted to assistant special agent in charge of WFO’s Mission Services Division, where he was responsible for administrative programs, technical services, security, and compliance.

In 2020, Mr. DelBagno was promoted to section chief of the Counter-IED Section of the Critical Incident Response Group at Headquarters, where he was responsible for national program management of the Special Agent Bomb Technician program, the Hazardous Device School in Huntsville, Alabama, and the FBI’s response to a weapon of mass destruction.

Mr. DelBagno became chief of staff for the Criminal, Cyber, Response and Services Branch at Headquarters in 2021. He was named deputy assistant director of the Inspection Division in 2022 and acting assistant director in 2023.

Mr. DelBagno is a graduate of the United States Military Academy and served as an armor officer in the U.S. Army. He received a Bronze Star Award for his combat service in Iraq from 2003 to 2004. He earned an executive master’s in leadership from Georgetown University, McDonough School of Business.

SOURCE: https://www.fbi.gov/news/press-releases/william-j-delbagno-named-special-agent-in-charge-of-the-baltimore-field-office


2). March 26 1958 30th Academy Awards-“The Bridge on the River Kwai” wins Best Picture

Today in history

The Bridge on the River Kwai

March 26 1958 30th Academy Awards-“The Bridge on the River Kwai” wins Best Picture

Check out that resemblance Francis Scott Key Bridge, MD


3). History lessons? How about 2021?

It was on this same date, March 26, 2021, whereupon we had the 2021 Suez Canal obstruction incident! Coincidence?!

In March 2021, the Suez Canal was blocked for six days by the Ever Given, a container ship that had run aground in the canal. 


4). Controlled Demolition like the Twin Towers in New York on September 11th, 2001?

Was the Francis Scott Key bridge collapse a Controlled Demolition like the Twin Towers?


See now our reel:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


5). Julian Assange had a major court ruling today on the 26th of March, 2024 which they did NOT want you to know about!

The Assange ruling broken down and explained:

The ruling in the Assange case today is unique. 

In that it offers almost no ground to actually appeal on (only 2 grounds were granted out of many).

The court refused to admit new evidence; sanctioned previous errors by the lower court; and also made arguments in favor of a fictional reality in which the actions of the CIA-run U.C. global spying operation were justified “because Assange might have fled to Russia” and “not provably connected to the current extradition case”. It also called the death threats by the former head of the CIA “immaterial to the case”.

These are egregious mischaracterizations of reality at the High Courts hands. Repetitively sanctioned by the UK.

So while it is good that Julian has the possible right to appeal an extradition put in place by the U.S. appealing his win at court in the first place; it is also a setup for the later loss and inevitable move by the U.S. courts to steal him away.

It also serves to silence Julian yet again; dragging the process out for several more weeks of indefinite detention in Belmarsh prison with no charge; and sets up yet another appeals process that is little more than a thinly vieled excuse not to release him.

The caveat to today’s win is that all the U.S. has to do is promise not to sentence him to death, and promise Julian has first amendment rights; and the courts will allow the travesty; no appeal granted.

So it is what we call a pyrrhic victory. In other words, a false victory.

It is a sign that the U.S. knows it cannot win the case; and so is determined to use the process itself to punish Assange for as long as is possible. 

As long as the process drags on, they neither have to fight him in court and lose; nor let him speak.

This is the real danger for Julian. An endless cycle of legal negotiating meant to kill him slowly over time while he languishes in the harshest UK prison in existence without charge.


6). They are attacking major infrastructures of the US economy, like coal exports!

The Port of Baltimore is responsible for 25% of the country’s coal exports. The USA ranks in the top 5 exporter of coal in the world.

BREAKING: The Port of Baltimore, responsible for 25% of the country’s coal exports, will be closed to all shipping traffic until the Francis Scott Key Bridge wreckage is cleared. This is CLEARLY a World Economic Forum plan in order limit coal use. 


7). The Ship’s Master is Ukrainian?!

UPDATES: 

The Ship’s Master is Ukrainian (although allegedly not at the helm at the time of the incident)

And the Port of Baltimore is responsible for 25% of all US Coal exports


8.) A distraction for the Diddy sex scandal story?!

Distraction to cover up Puff Daddy sex scandal story because that’s the story they need covered constantly covered up covered up boom boom boom boom boom boom


9.) The boat, The Dali, looks like the boat in Obama’s new movie!

One photo is from the Obama produced movie “Leave the world behind”

The other is reality.

Coincidence?

For those that don’t know, The Francis Scott Key bridge is the same bridge event that took place in the Netflix movie “Leave the World Behind”. The production company is owned by the…Obamas!!!


10.) The number 33 spotted on the boat The Dali along with the Knight’s Templar cross!

33 is the highest degree of Freemasonry! The Knight’s Templar of today is the…ILLUMINATI!!!

See the photos and video:


11.)  Container ship collides with cranes at Kocaeli International Port in western Turkey!

A container ship has ALSO collided today, March 26, 2024, with cranes at Kocaeli International Port in western Turkey!!!

12.) The vessel responsible for the Baltimore bridge collapse was implicated in other accidents…

The vessel responsible for the Baltimore bridge collapse was implicated in other accidents. In 2016, it collided with the dock at the container terminal in the Port of Antwerp, Belgium.

The incident is said to have been caused by a mistake made by the Master and pilot on board at the time.

13.) Recap of all major world events that ALSO happened on 03/26/2024

Here is a recap of all major world events that ALSO just so happened to occur on 03/26/2024!…

Bangladesh News 24

@bdnews24

𝗧𝗢𝗗𝗔𝗬𝗦 𝗧𝗢𝗣 𝗡𝗘𝗪𝗦: 𝗕𝗔𝗟𝗧𝗜𝗠𝗢𝗥𝗘 𝗕𝗥𝗜𝗗𝗚𝗘 𝗖𝗢𝗟𝗟𝗔𝗣𝗦𝗘, 𝗕𝗜𝗗𝗘𝗡 & 𝗡𝗘𝗧𝗔𝗡𝗬𝗔𝗛𝗨 𝗥𝗜𝗙𝗧

– The 1.6-mile-long Francis Scott Key Bridge in Baltimore, Maryland, collapsed in the early hours of Tuesday after being struck by a container ship, plunging cars and as many as 20 people into the river below.

– Relations between Biden and Prime Minister Benjamin Netanyahu sank to a wartime low with the US allowing passage of a Gaza ceasefire resolution at the United Nations.

– WikiLeaks’ Julian Assange was given permission by the High Court in London to take his challenge against extradition to the United States to another hearing.

– Russia’s security state has been ruthlessly effective at detaining Vladimir Putin’s opponents but was caught off guard by a mass shooting near Moscow, raising questions about its priorities, resources and intelligence gathering.

– Police in the Indian capital detained dozens of opposition supporters as they attempted to march to Prime Minister Narendra Modi’s residence to protest against last week’s arrest of Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal.

– The New Zealand government said it had raised concerns with the Chinese government about its involvement in a state-sponsored cyber hack on New Zealand’s parliament in 2021, which was uncovered by the country’s intelligence services.

– Boeing CEO Dave Calhoun is stepping down as the company finds itself plagued by safety concerns.

– Hershey, Mondelez and other confection-makers are employing promotions and pitching more non-chocolate Easter treats like cookies ‘n’ cream bunnies at a time when soaring cocoa prices threaten their profits and shoppers balk at high prices.

– A US lawmaker involved in health policy has asked the Food and Drug Administration why it did not inspect Elon Musk’s Neuralink before allowing the brain implant company to test its device in humans.

– Citigroup is in the last phase of a sweeping overhaul to simplify its structure and improve performance, the bank said, after shrinking its workforce by 5,000 employees since September.

#Baltimore #Biden #BaltimoreBridge 

Image  A view of the collapsed Francis Scott Key Bridge in Baltimore, March 26, 2024. Harford County MD Fire & EMS/Handout

US news, news, Baltimore news, Diddy, P Diddy, Sean Combs, dynamite, explosions, Collapse, boat, detonated, charges, Black Swan Event, Infowars, Alex Jones, Michael Flynn , cargo ship,, Gov. Wes Moore , Dali, Baltimore Beltway\I-695 closed from Glen Burnie to Dundalk , Maryland Port Administration, False Flag

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr