Home Greek News Φωτο.-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η εισαγγελεύς που ΑΠΗΛΛΑΞΕ τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ του Κολωνού, Ηλία Μίχο, ΔΙΠΛΑ στον…ΑΔΩΝΙ…!!!

Φωτο.-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η εισαγγελεύς που ΑΠΗΛΛΑΞΕ τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ του Κολωνού, Ηλία Μίχο, ΔΙΠΛΑ στον…ΑΔΩΝΙ…!!!

by _
0 comment 191 views

Φωτο.-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η εισαγγελεύς που ΑΠΗΛΛΑΞΕ τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ του Κολωνού, Ηλία Μίχο, ΔΙΠΛΑ στον…ΑΔΩΝΙ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 ΜΑΡ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Η εισαγγελεύς Μαρία – Ελένη Νικολού πρότεινε αθωωτική πρόταση για τον Μίχο ενώ ΆΛΛΑ έλεγε για το παιδάκι των Μαζιώτη-Ρούπα! Δικαιοσύνη των δύο μέτρων και των σταθμών στην Ελλάδα!

Η εισαγγελεύς Μαρία – Ελένη Νικολού πρότεινε αθωωτική πρόταση για τον Μίχο ενώ ΆΛΛΑ έλεγε για το παιδάκι των Μαζιώτη-Ρούπα! Δικαιοσύνη των δύο μέτρων και των σταθμών στην Ελλάδα!

Και ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ τη…ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ, που είναι φωτογραφισμένη δίπλα σε έναν…ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, τον ΑΔΩΝΙ…!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η εισαγγελέας που θέλει να απαλλαχθεί ο παιδοβιαστής του Κολωνού, Ηλίας Μίχος!!!

Aυτή είναι η Εισαγγελέας Εφετών κα Άννα-Μαρία Νικολού που έδωσε άφεση αμαρτιών κι αθώωσε τον παιδοβιαστή Μίχο μεγαλοστέλεχος και αρχικομματάρχη της ΝΔ!!!

ΑΦΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΣ ΝΔ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΜΙΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ 10-12 ΧΡΟΝΩΝ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Δείτε και το βιντεο…

https://www.tiktok.com/@user8193541388802/photo/7347277022684613921

https://vm.tiktok.com/ZGeP6bgYG/


Ελλάδα, Δικαιοσύνη, Άδωνις Γεωργιάδης, Η εισαγγελεύς, Μαρία – Ελένη Νικολού, παιδοφιλία, παιδεραστία, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία , Κολωνός, 12χρονη 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr