Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΒΗΣΤΕ τις τηλεοράσεις στα παιδιά! Ο Σπάιντερμαν είναι ο μέγας σατανιστής… ΆΛΙΣΤΕΡ ΚΡΌΟΥΛΙ….!!!

ΣΒΗΣΤΕ τις τηλεοράσεις στα παιδιά! Ο Σπάιντερμαν είναι ο μέγας σατανιστής… ΆΛΙΣΤΕΡ ΚΡΌΟΥΛΙ….!!!

by _
0 comment 412 views

ΣΒΗΣΤΕ τις τηλεοράσεις στα παιδιά! Ο Σπάιντερμαν είναι ο μέγας σατανιστής… ΆΛΙΣΤΕΡ ΚΡΌΟΥΛΙ….!!!

Τα ακόλουθα βίντεο τα λένε όλα με αποδείξεις. Ο Κρόουλι ήταν ο βιολογικος πατέρας της…ΜΠΑΡΜΠΡΑ ΜΠΟΥΣ καθώς και ένας από τους πιο περιβόητους ανθρώπους που έζησαν ποτέ στις ΗΠΑ.

Έγραψε κάποτε ένα βιβλίο στο οποίο μιλούσε ξεκάθαρα για τις ορέξεις του για τα….ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και όχι μόνο!!!

Ο Κρόουλι ήταν επίσης ο μέντορας του Τζακ Πάρσονς, ο οποίος ήταν και αυτός σατανιστής καθώς και ο ιδρυτής ενος από τα μεγαλύτερα παρακλάδια της NASA, JPL (Jet Propulsion Laboratory)!!! Η NASA ιδρύθη από τους «πρώην» ναζιστές του Χίτλερ όταν τους εφεραν στην Αμερικήν μετά τον ΔΔΠ για να φτιάξουν το πρώτο διαστημικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ με βάση τη ΜΑΣΟΝΙΑ και την ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ!!! Μιλάμε για τους ΙΔΙΟΥΣ ναζιστές που κατα το ΔΠΠ είχαν δολοφονήσει χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Για περισσότερα διαβάστε επίσης «Η Ελληνίδα της εγκληματικής NASA έγινε η πρώτη Barbie από τη χώρα μας. “ΤΙ ΚΑΛΑ”!!! | #ΕλένηΑντωνιάδου».

ΑΥΤΑ πιστεύετε εσείς που πιστεύετε στο «διάστημα» και στην «στρογγυλή γη», πράγματα τα οποία είναι εντελώς αντιχριστιανικά, αντιβιβλικά και…ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ!!! Την ΝΑΣΑ την έφτιαξαν μόνο και μόνο για την εξαπάτηση της μάζας.

ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΡΟΟΥΛΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ… ΕΛ ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗ…ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ….ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ «ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Προωθεί το θέμα διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους;!» ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο…

Σοκ: Κόρη του Άλιστερ Κρόουλι (#AleisterCrowley) η…#ΜπάρμπαραΜπους, που μόλις πέθανε?! from John Kountouris on Vimeo.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr