Home Greek News Αυτός είναι που λέει ότι τον σφαλιάρισαν οι πιτσιρικάδες στην Σαλονίκη – Βγάζει διαφημίσεις για το…ΓΚΕΪ ΣΕΞ στο διαδίκτυο! – ΛΟΑΤΚΙ Θεσ/νίκη: «Ερχόμαστε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»!!!

Αυτός είναι που λέει ότι τον σφαλιάρισαν οι πιτσιρικάδες στην Σαλονίκη – Βγάζει διαφημίσεις για το…ΓΚΕΪ ΣΕΞ στο διαδίκτυο! – ΛΟΑΤΚΙ Θεσ/νίκη: «Ερχόμαστε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»!!!

by _
0 comment 266 views

Αυτός είναι που λέει ότι τον σφαλιάρισαν οι πιτσιρικάδες στην Σαλονίκη – Βγάζει διαφημίσεις για το…ΓΚΕΪ ΣΕΞ στο διαδίκτυο! – ΛΟΑΤΚΙ Θεσ/νίκη: «Ερχόμαστε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»!!!


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟΝ…ΚΑΙΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ…ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ Ο, ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ Thessaloniki Pride: «Είμαστε τα ανώμαλα της γειτονιάς σας, Έλληνες, και ερχόμαστε για τα παιδιά σας» – Παραδέχονται την ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΑ…

Thessaloniki Pride: «Είμαστε τα ανώμαλα της γειτονιάς σας, Έλληνες, και ερχόμαστε για τα παιδιά σας» – Παραδέχονται την ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!


Αυτός είναι που λέει ότι τον σφαλιάρισαν οι πιτσιρικάδες στην Σαλονίκη…Ακούστε τον και δείτε τους πιτσιρικάδες ! ! !

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Αυτος ειναι που λεει οτι τον σφαλιαρισαν οι πιτσιρικαδες στην Σαλονικη…Ακουστε τον και δειτε τους πιτσιρικαδες ! ! !

Δειτε τον και ακουστε τον….

Τα συμπερασματα δικα σας φιλοι μου…

Να και οι πιτσιρικαδες που υποτιθεται οτι τον σφαλιαρισαν…

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ >>

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2024/03/blog-post_88.html?fbclid=IwAR331Y-N7Kl8Szy5LSo65AgGFJ-50P8z6z80tq-lbAyBQcQKu44WrqtsWZQ

KANESEX, Ελλάδα, σεξ, πούστηδες, ομοφυλόφιλοι, γκεϊ, γάμος ομοφύλων , Θεσσαλονίκη , επικαιρότητα , ειδήσεις , ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ξυλο , ΕΛΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Συλλήψεις,  Πλατεία Αριστοτελους , ΛΟΑΤΚΙ , τρανς , αντιεξουσιαστές, ακροδεξιοί 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr