Home ΗΠΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Όλη η ζωή του Τραμπ επικεντρώνεται στον αριθμό…666!!! Είναι ΕΒΡΑΙΟΣ &…ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ!!!

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Όλη η ζωή του Τραμπ επικεντρώνεται στον αριθμό…666!!! Είναι ΕΒΡΑΙΟΣ &…ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ!!!

by _
0 comment 208 views

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Όλη η ζωή του Τραμπ επικεντρώνεται στον αριθμό…666!!! Είναι ΕΒΡΑΙΟΣ &…ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ!!!

Μήπως είναι κι ο…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 ΜΑΡ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η αξία των γραμμάτων Drumpf (Trump στα γερμανικά) στην εβραϊκή gematria είναι…666.

Ο Donald John Drumpf (που είναι η πραγματική έκδοση του ονόματός του) σύμφωνα με τον αμερικανικό κώδικα υπολογιστή ASCII είναι…666.

Τοποθετήστε στο Google τις λέξεις “Trump 666” και το πρώτο αποτέλεσμα είναι από τον ιστότοπο της PBS που δείχνει τα εξής:

Donald Trump news – Page 666 (Νέα για τον Ντόναλντ Τραμπ – Σελίδα 666)

Ο γαμπρός του «αντινεοταξίτη» Τράμπ, Τ. Κούσνερ, προωθεί το χάραγμα του ΘΗΡΙΟΥ, 666!!!

Έχει ένα κτίριο στη Νέα Υόρκη με διεύθυνση … 666 5th Ave., New York, NY.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ στους ΧΑΡΤΕΣ της Google…

https://www.google.com/maps/dir/Trump+Tower,+5th+Avenue,+New+York,+NY/666+5th+Ave,+New+York,+NY+10019/@40.7625131,-73.9764813,17z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x89c258faf553cfad:0x8e9cfc7444d8f876!2m2!1d-73.973794!2d40.7624284!1m5!1m1!1s0x89c258fbe7594291:0x8d799430bc85b33e!2m2!1d-73.9769049!2d40.7605248?authuser=0&entry=ttu

 

Διαβάστε επίσης >> ΦΡΙΚΗ – ΔΕΙΤΕ τι…ΆΛΛΟ σημαίνει το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Τράμπ “MAGA”…!!!

ΦΡΙΚΗ – ΔΕΙΤΕ τι…ΆΛΛΟ σημαίνει το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Τράμπ “MAGA”…!!!

Η οικογένεια του Ντόναλντ…DRUMPF, γεμάτη καθέ λογής παιδεραστία, αιμομιξία, ακαθαρσία, εβραϊκότητα ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!

Το «αυτά που δεν ξέρουμε δεν μας σκοτώνει» ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!

Ο παππούς και η γιαγιά του Ντόναλντ Τραμπ (εκ πατρός) ήταν συγγενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς του Τραμπ Friederich (Fred) Trump ενυμφεύθη την πρώην γειτόνισσά του, την Ελίζαμπεθ Χριστού (Elizabeth Christ).

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ελισάβετ, η οποία γεννήθηκε στις 10 του Οκτωβρίου του 1880, ήταν πραγματικά η κόρη του Χριστού Χριστού (Christ Christ) και της Άννας Μαρίας Rathon (Anna Marie Rathon). Ο Χριστός Χριστός ήταν ο θείος του Φρέντ Τραμπ, με άλλα λόγια, ο αδελφός του πατέρα του. Ο Φρεντ Τραμπ (Fred Trump) παντρεύτηκε τη δική του ανιψιά!!!….

ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΑΜΠ??? Μην ξεχνάτε το άρθρο μου με τίτλο «Ντόναλντ Τράμπ το ’04: Η κόρη μου Ιβάνκα είναι πρώτης τάξης γκομενάνκι» (πατήστε εδώ)

Όσον αφορά το ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ στην γενεολογία του Τράμπ, αυτά που ξέρουμε είναι τα εξής:

  • Και οι δύο γονείς του Ντ. Τράμπ πέθαναν στο ίδιο…ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (πατήστε εδώ)
  • Ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ εγγενήθη εν Νοσοκομείω Εβραϊκώ
  • Πάμε τώρα στον  Friedrich Drumpf, ο προπάππος του Ντόναλντ. Δύο από τις αδελφές του, αναφέρονται ως η Elisabetha Freund και η Syblia Schuster. Δηλαδή,…Oi-vay! Αυτά είναι και οι δύο επώνυμα…ΕΒΡΑΙΚΑ!!!  Αυτά είναι κοινά επώνυμα στους Ασκενάζι-Εβραίους!!!Έτσι, τουλάχιστον δύο από τις μεγάλες θείες του Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκαν εβραϊους άνδρες. Μην ξεχνάμε ότι η κόρη του, Ivanka, παντρεύτηκε έναν Εβραίο, τον Jared Kushner.
  • Η μητέρα του Friedrich Drumpf είχε πάρει το όνομά Katarina Kober. Όχι μόνο είναι εβραϊκό αυτό το όνομα (μπορεί και “γερμανικό”), αλλά οδήγησε σε μια ύποπτη απάλειψη της γενεαλογίας αυτού του μέρους της οικογένειας του Ντ. Τράμπ. Ο πατέρας της ονομάζεται Johann, αλλά δεν έχει γονείς. Αυτός είναι ο μόνος σε αυτή την γενιά του οποίου οι γονείς παραμένουν άγνωστοι. Ακόμη και οι γονείς της γυναίκας του είναι γνωστοί.
  • Στη βιογραφία του «Η τέχνη του Ντήλ», ο Τραμπ είπε ψέματα για τη χώρα της προέλευσης του παππού του, δηλώνοντας ότι ήταν η Σουηδία, αντί για την… Γερμανία. Έτσι, αν νομίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πούν ψέματα για την καταγωγή τους, θα πρέπει τότε να εξηγήσετε αυτό το μέγα ψεύδος!!!
  • Ο Τραμπ είχε ανατραφεί στην πολή Τζαμάικα Estates της περιοχής Κουίνς στην Νεά Γιόρκη, η οποία έχει ένα μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό. Πήγε ομοίως στο σχολείο Kew-Forest School που το «τρέχουν» ΕΒΡΑΙΟΙ (πατήστε εδώ).
  • Η πρώτη γυναίκα του Τράμπ, Ιβάνα, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ
  • Τόσο o Τραμπ όσο και ο πατέρας του συνεργάστηκαν με κορυφαίους Εβραίους στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων Samuel Lindenbaum και τον πατέρα του Αβραάμ (Bunny), και Roy Cohn (ο πρώην επικεφαλής της Εβραικής Μαφίας). Αυτά τα παιδιά δεν ήταν μόνο δικηγόροι, ήταν και καταλυτικοί παράγοντες.
  • ΟΛΑ τα παιδιά του Ντ. Τράμπ είναι είτε παντρεμένα με είτε βγαίνουν με…ΕΒΡΑΙΟΥΣ/ΕΒΡΑΙΕΣ. Π.χ., η κόρη του Ιβάνκα παντρεύτηκε έναν ΕΒΡΑΙΟ. Ναι, ναι, ναι…ΞΕΧΑΣΤΕ το γεγονός ότι η θρησκεία των ΠεριΟΥΣΤιων του «θεού» τους διδκάσει τους Οβριούς να ΜΙΣΟΥΝ, να ΒΡΙΖΟΥΝ και να…ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΦΥΛΗΝ!!!

Βάλτε τώρα στην Google τις ακόλουθες λέξεις κλειδιά και θα δείτε ΠΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣ σας βγάζουν!: Donald Trump jewish roots.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί μόλις επιβεβαιώσαμε πριν λίγες μέρες ότι, ΟΝΤΩΣ, ο Τράμπ είναι…ΕΒΡΑΙΟΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο BOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ο Τραμπ είναι ΕΒΡΑΙΟΣ και συγγενεύει με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ!!! που θα τα παράσχει με ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

BOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ο Τραμπ είναι ΕΒΡΑΙΟΣ και συγγενεύει με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Δείτε τώρα τα σχετικἀ βίντεο!

Πηγή >> 


Trump’s whole life is centered around the number…666!!! Is he the…ANTI-CHRIST???

The value of the letters Drumpf (Trump in German) in Jewish gematria is…666.
Donald John Drumpf (which is the real version of his name) in American ASCII computer code is…666.

Google the words “Trump 666” and the first result is from PBS’s website which shows the following:

Donald Trump news – Page 666

Real ALSO >> BOMBSHELL – 100% PROOF Trump is JEWSIH and related to…EPSTEIN!!!

BOMBSHELL – 100% PROOF Trump is JEWSIH and related to…EPSTEIN!!!

Donald Trump = 666!

But it gets even BETTER so watch the following video for more!..

Bible, prophecy , Jesus Christ, 666, Trump, Trump 2024, US News, conspiracy ,

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr