Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ NBA: Συνοδός πολυτελείας των 900 δολαρίων τη βραδιά έγινε viral για το μπούστο της σε στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι

NBA: Συνοδός πολυτελείας των 900 δολαρίων τη βραδιά έγινε viral για το μπούστο της σε στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι

by _
0 comment 69 views
NBA: Συνοδός πολυτελείας των 900 δολαρίων τη βραδιά έγινε viral για το μπούστο της σε στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι
NBA: Συνοδός πολυτελείας των 900 δολαρίων τη βραδιά έγινε viral για το μπούστο της σε στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι

NBA: Συνοδός πολυτελείας των 900 δολαρίων τη βραδιά έγινε viral για το μπούστο της σε στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι

Ένα φωτογραφικό «κλικ» στον αγώνα ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Μπακς έκανε διάσημη την Κάθριν Τέιλορ και… εκτόξευσε το κασέ της


Πριν από λίγες ημέρες οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κέρδισαν με άνεση τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Στεφ Κάρι να είναι και πάλι σε… δαιμονισμένη βραδιά.

Ο σταρ του NBA, που περιμένει σε λίγους μήνες και το τέταρτο παιδί του, πανηγύρισε σαν… παιδί ένα από τα καλάθια του και μιμήθηκε τον Τάιγκερ Γουντς. Ο Στεφ Κάρι έκανε πως παίζει γκολφ και οι φωτογράφοι έσπευσαν να απαθανατίσουν την εικόνα.



taylor
telp
taylor_1
taylor_22

 



Μόνο που δεν απαθανάτισαν μόνο τον πανηγυρισμό, αλλά και μια γυναίκα με… πληθωρικό μπούστο στο φόντο της φωτογραφίας, η οποία δείχνει να ζει με περισσότερο πάθος τα καλάθια του μπασκετμπολίστα. Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral λόγω της εντυπωσιακής κοπέλας και όλοι έψαχναν να βρουν το όνομά της.

Οι μυημένοι την βρήκαν. Δεν ήταν και δύσκολο. Η κοπέλα, το όνομα της οποίας είναι Κάθριν Τέιλορ είναι συνοδός πολυτείας στο Σαν Φρανσίσκο και σύμφωνα με την ίδια είναι στο Νο1 της σχετικής κατάταξης στην πόλη.

taylor_222
tayro_2222

Ως το πιο hot όνομα της πόλης είναι φυσικό να ζητάει 900 δολάρια για μια βραδιά μαζί της.



«Θεέ μου… Το καλύτερο ραντεβού της ζωής μου όπως μπορείτε να δείτε» έγραψε η κοπέλα στο Twitter και δεσμεύτηκε την επόμενη φορά να πάει πιο… ντυμένη στο γήπεδο. Όπως ήταν φυσικό, όταν έγινε γνωστό το όνομά της, «βομβαρδίστηκε» από μηνύματα στο Twitter και αναγκάστηκε να το κλείσει!

Πριν το κάνει, έγραψε: «Εντάξει, ήταν διασκεδαστικό. Είμαι σε όλα τα ΜΜΕ» και πρόσθεσε: «Είναι τρομακτικό σαν γυναίκα να βρίσκεσαι στο ίδιο πλάνο με τη Στεφ Κάρι. Δεν κοίταζα καν τον τύπο που τράβηξε τη φωτογραφία».

taylor_1111

Πολλοί χρήστες της ζήτησαν να μην… χωρίσει τον Κάρι τώρα που περιμένει και 4ο παιδί.

Η σελίδα της Κάθριν Τέιλορ 

Η Κάθριν Τέιλορ έχει ανοίξει σελίδα σε διάφορες πλατφόρμες για να «ψαρεύει» πελάτες και να κλείνει τα ραντεβού της. Στην σελίδα της υπάρχει ημερολόγιο για να δει όποιος ενδιαφέρεται για ραντεβού εάν υπάρχει διαθεσιμότητα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι… δέχεται εξίσου άνδρες, γυναίκες, αλλά και ζευγάρια.

Η έμπειρη συνοδός γράφει για τον εαυτό της στη σελίδα

«Πρώτα έρχεται το πάθος και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα…



Είμαι η Κάθριν, αλλά το όνομά μου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο χρόνος που περνάμε μαζί. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω τώρα που έχετε επιστήσει την προσοχή μου, θα θέσω ύψιστη προτεραιότητά μου να βεβαιωθώ ότι θα ληφθούν υπόψη όλες οι απόψεις σας…

Αν πρέπει να ξέρετε λίγα περισσότερα για μένα να ξέρετε ότι είστε σε καλά χέρια: Έχω 7 χρόνια σε αυτόν τον κλάδο και σε αυτά τα χρόνια κατατάσσομαι ως ο καλύτερος «διασκεδαστής» στον κόσμο τόσο για την εμφάνιση όσο και για τη συμπεριφορά μου.

Η TER αυτή τη στιγμή με κατατάσσει στο #1 στο Σαν Φρανσίσκο και είμαι περήφανη που κατέχω αυτόν τον τίτλο…»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr