Home ΚΟΣΜΟΣ Πρίγκιπας Χάρι: Κι άλλες αποκαλύψεις από την αφέντρα που τον απειλεί με γυμνές φωτογραφίες – «Τον φίλησα»

Πρίγκιπας Χάρι: Κι άλλες αποκαλύψεις από την αφέντρα που τον απειλεί με γυμνές φωτογραφίες – «Τον φίλησα»

by _
0 comment 77 views
Πρίγκιπας Χάρι: Κι άλλες αποκαλύψεις από την αφέντρα που τον απειλεί με γυμνές φωτογραφίες – «Τον φίλησα»
Πρίγκιπας Χάρι: Κι άλλες αποκαλύψεις από την αφέντρα που τον απειλεί με γυμνές φωτογραφίες – «Τον φίλησα»

Πρίγκιπας Χάρι: Κι άλλες αποκαλύψεις από την αφέντρα που τον απειλεί με γυμνές φωτογραφίες – «Τον φίλησα»

Περιέγραψε στη Mail Online τι συνέβη ανάμεσά τους στο περιβόητο πάρτι και εξαπέλυσε επίθεση κατά της «χειριστικής» Μέγκαν Μαρκλ


Η Κάρι Ρόγιαλ ήρθε από το παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι για να «ξεθάψει» αναμνήσεις, που ο δούκας του Σάσσεξ θα ήθελε σίγουρα να ξεχάσει.

Η 52χρονη πρώην στρίπερ, μέλος του OnlyFans και αφέντρα είναι η γυναίκα που απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα, γυμνές φωτογραφίες του Χάρι από το διαβόητο πάρτι στο Λας Βέγκας, το 2012.



Μετά τον σάλο που προκάλεσε, η Ρόγιαλ μίλησε στη Mail Online και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον πρίγκιπα, όσο τον γνώριζε εκείνο το βράδυ. «Ήταν ανέμελος και διασκεδαστικός» είπε και επιβεβαίωσε ότι δεν είχαν κάνει σεξ, λέγοντας: «Δεν υπήρχαν ευκαιρίες να προχωρήσει παραπέρα. Όταν οι άνδρες πίνουν, κατά την εμπειρία μου… δεν συμβαίνουν και πολλά εκεί κάτω».

12599129_965985696813538_1455461129_n

Στη συνέχεια, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η εικόνα του Χάρι σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με τον 27χρονο που εκείνη γνώρισε εκείνο το βράδυ. Τον παρομοίασε με «μαριονέτα της γυναίκας του» και έστρεψε τα «βέλη» της προς τη Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας: «Είναι χειραγωγούμενος από τη Μέγκαν που κινεί τα νήματα, αφού του έχει ρουφήξει τελείως την όρεξη για  διασκέδαση».

Μπορεί οι απειλές της να της «κόστισαν» τον συνδρομητικό λογαριασμό της στο OnlyFans αλλά η Κάρι Ρόγιαλ τώρα σκέφτεται να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της και τους «ενδιαφέροντες πελάτες» της, και να συμπεριλάβει λεπτομέρειες για τη συνάντησή της με τον Χάρι.



«Έγραψα ένα βιβλίο και δεν αφορούσε μόνο τον Χάρι, αλλά εκείνη η νύχτα στο Vegas συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο» είπε.

299726081_600422971653311_632207654335572464_n

Το βράδυ που συναντήθηκαν
Ο Χάρι πήγε στο Λας Βέγκας για να ξεσκάσει όταν ήταν 27 ετών, πριν από το δεύτερο ταξίδι του στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη DailyMail, έπεσε πάνω στην Κάρι Ρόγιαλ μετά από μεθύσι και φιλήθηκαν, αφού την κάλεσε σε συνάντηση με άλλες στρίπερς αλλά και καλεσμένους σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Wynn γνωστό και ως «Μέκκα του τζόγου».

«Ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια του “γυμνού μπιλιάρδου”. Μπήκα σε ένα πάρτι που έβλεπα τον Χάρι να χάνει το παιχνίδι, και να έχω αυτή τη στιγμή σε μια μεγάλη σουίτα και να πηγαίνω να τον βρίσκω στη σουίτα του υπνοδωματίου του. Είχα λίγο πιο πολύ θάρρος λόγω αλκοόλ και αυτός επίσης, και απλά τον φιλούσα λίγο» δήλωσε.



prince_harry_mk

Η κίνησή της να απειλήσει ότι θα αποκαλύψει τις φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Χάρι γυμνό, ήταν αποτέλεσμα του θυμού της, επειδή δεν αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τη Μέγκαν, ούτε στο βιβλίο του Spare. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι: «Δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον από τη βασιλική οικογένεια. Ζω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα, αλλά δεν το ήθελα αυτό για τον εαυτό μου. Εκείνη την εποχή ζούσα στη Νότια Καλιφόρνια και ήμουν dominatrix τη νύχτα και αναισθησιολόγος την ημέρα. Ζούσα σίγουρα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και όταν γνώρισα τον Χάρι, ήμουν απλά εκεί για να διασκεδάσω και να περάσω καλά, και είχαμε αυτή τη στιγμή που θα θυμάμαι πάντα».

28752150_1932001953779132_6193740219796160512_n

Τα «βέλη» στη Μέγκαν
Για τη Μαρκλ, η πρώην στρίπερ δεν είχε να πει καλά λόγια. «Δεν σέβεται πραγματικά ότι είχε έναν τίτλο και ευθύνες. Είναι σίγουρα μια σφήνα ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένειά του. Σίγουρα μπήκε σαν σφήνα ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένειά του και τα καθήκοντά του και νομίζω ότι χειραγωγείται σε μεγάλο βαθμό από αυτήν» είπε για τη δούκισσα του Σάσσεξ και πρόσθεσε: «Είναι χειριστική. Ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκφοβισμού, αλλά χρησιμοποιεί τα ίδια μέσα ενημέρωσης που την “εκφόβισαν” για να προωθήσει τη φήμη της».



Τέλος, η ίδια θέλησε να πει για τον εαυτό της, πως δεν είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι. «Είμαι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι νόμιζαν οι άνθρωποι είμαι 52 ετών. Ήμουν 41 ετών όταν γνώρισα τον Χάρι, στην ηλικία που είναι τώρα η Μέγκαν. ‘Έχω δύο παιδιά στα 20 τους και έχω μια εταιρεία παραγωγής και εργάζομαι τώρα σε ένα ντοκιμαντέρ, αλλά έχει να κάνει με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr