Home ΗΠΑ «Κεραυνός» από ΗΠΑ «χτυπά» Κ.Μητσοτάκη-Γ.Δημητριάδη-Φ.Μπίτζιο και Γ.Λαβράνο για Predator: «Το εξήγαγαν σε ανελεύθερα καθεστώτα»

«Κεραυνός» από ΗΠΑ «χτυπά» Κ.Μητσοτάκη-Γ.Δημητριάδη-Φ.Μπίτζιο και Γ.Λαβράνο για Predator: «Το εξήγαγαν σε ανελεύθερα καθεστώτα»

by _
0 comment 109 views
«Κεραυνός» από ΗΠΑ «χτυπά» …
«Κεραυνός» από ΗΠΑ «χτυπά» …

«Κεραυνός» από ΗΠΑ «χτυπά» Κ.Μητσοτάκη-Γ.Δημητριάδη-Φ.Μπίτζιο και Γ.Λαβράνο για Predator: «Το εξήγαγαν σε ανελεύθερα καθεστώτα»

Κυρώσεις από ΗΠΑ στην Intellexa S.A (με έδρα την Ελλάδα) , τον T.Dilian και σε όσους έδωσαν άδεια εξαγωγής για Ουκρανία, Μαδαγασκάρη και Σουδάν

«Κεραυνός» προερχόμενος από τις ΗΠΑ χτυπά τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, τον ανιψιό του Γ.Δημητριάδη και τους εμπλεκόμενους στην σκοτεινή υπόθεση των υποκλογπών, Φ.Μπιτζιο και Γ.Λαβράνο, για το Predator καθώς οι Αμερικανοί επιβάλουν κυρώσεις στην Ιntellexa S.A. (με έδρα την Ελλάδα) στον ιδιοκτήτη της T.Dilian και σε όσους προώθησαν και ενέκριναν την εξαγωγή του κατασκοπευτικού λογισμικού σε αυταρχικά καθεστώτα.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από ανάρτηση στον ιστότοπο του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών (και όπως δημοσίευσε χθες το pronews.gr) στη λίστα των κυρώσεων περιλαμβάνονται:…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/keraynos-apo-ipa-xtypa-k-mitsotaki-g-dimitriadi-f-mpitzio-kai-g-lavrano-gia-predator-to-eksigagan-se-aneleythera-kathestota/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr