Home Greek News Κωνσταντινούπολη: Εδώ και 25 χρόνια περιμένουν οι επιστήμονες μεγάλο σεισμό – Απειλεί 20 εκατ. κατοίκους

Κωνσταντινούπολη: Εδώ και 25 χρόνια περιμένουν οι επιστήμονες μεγάλο σεισμό – Απειλεί 20 εκατ. κατοίκους

by _
0 comment 96 views
Κωνσταντινούπολη: Εδώ και 25…
Κωνσταντινούπολη: Εδώ και 25…

Κωνσταντινούπολη: Εδώ και 25 χρόνια περιμένουν οι επιστήμονες μεγάλο σεισμό – Απειλεί 20 εκατ. κατοίκους

Καθησυχαστικός ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος – «Στην τρέχουσα περίοδο δεν έχουμε κάποια επιπλέον ένδειξη που να μας δείχνει κάτι παραπάνω» – Τι είπε για την σεισμική δραστηριότητα στην Κεφαλονιά

Έντονη είναι, τις τελευταίες ημέρες, η σεισμική δραστηριότητα στην Κεφαλονιά όπου οι δονήσεις είναι μεν διαδοχικές, είναι ωστόσο ασθενείς με τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο,σεισμολόγο και Διευθυντή Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου να σχολιάζει το τι αναμένουν οι επιστήμονες αλλά και τις προβλέψεις για μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη.

«Έχουμε μία σεισμική δραστηριότητα, τοπική, με σχετικώς μικρά μεγέθη. Ο μεγαλύτερος σεισμός ήταν 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Πρακτικά δεν έχουμε περάσει την κόκκινη γραμμή του κινδύνου. Την παρακολουθούμε, την αξιολογούμε κάθε μέρα. Δεν έχουμε περάσει την κόκκινη γραμμή του κινδύνου για να χτυπήσουμε το καμπανάκι» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δείτε βίντεο:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr