Home ΗΠΑ Αμερικανός διπλωμάτης νεκρός στην Ιερουσαλήμ!!!

Αμερικανός διπλωμάτης νεκρός στην Ιερουσαλήμ!!!

by _
0 comment 71 views
 
 

Αμερικανός διπλωμάτης νεκρός στην Ιερουσαλήμ!!!


Αμερικανός διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην Ιερουσαλήμ, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία θανάτου (NBC/Ynet) Καμιά ένδειξη γι εγκληματική ενέργειά λέει η πρεσβεία των ΗΠΑ.

Ένας υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ πέθανε, επιβεβαίωσε η πρεσβεία τη Δευτέρα.



Εκπρόσωπος των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός υπάλληλος, Αμερικανός πολίτης, δεν είναι ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Ένας εκπρόσωπος της πρεσβείας επιβεβαίωσε τον θάνατο σε μια σύντομη δήλωση: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο ενός Αμερικανού υπαλλήλου της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. Δεν έχουμε περισσότερες διαθέσιμες λεπτομέρειες ».

Πρόσθεσαν ότι «δεν υπάρχει υποψία επιθετικής ενέργειας» και το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση, αλλά δεν έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες ως αυτή τη στιγμή.

Ο δημοσιογράφος Dimi Reider του The Lead αναφέρει ότι ο διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Νεντ Πράις, δήλωσε τη Δευτέρα το απόγευμα ότι περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες μόλις ειδοποιηθούν οι πλησιέστεροι συγγενείς του αποθανόντος υπαλλήλου.



ΠΗΓΗ >> https://dimpenews.com/2024/03/04/%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%ce%b5/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr