Home Greek News Όλο «χαρούμενοι» και «ευτυχισμένοι» – Παντρεύτnκε το πρώτο ομοφuλόφιλο ζευγάρι στην Ελλάδα – Έχουν ήδη…3 παıδιά οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ

Όλο «χαρούμενοι» και «ευτυχισμένοι» – Παντρεύτnκε το πρώτο ομοφuλόφιλο ζευγάρι στην Ελλάδα – Έχουν ήδη…3 παıδιά οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ

by _
0 comment 134 views
Νέα Σμύρνη: Παντρεύτnκε το π…
Νέα Σμύρνη: Παντρεύτnκε το π…

Όλο «χαρούμενοι» και «ευτυχισμένοι» – Παντρεύτnκε το πρώτο ομοφuλόφιλο ζευγάρι στην Ελλάδα – Έχουν ήδη…3 παıδιά οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ

24 Και έβρεξεν ο Κύριος επί τα Σόδομα και Γόμορρα θείον και πυρ παρά Κυρίου εκ του ουρανού· 25 και κατέστρεψε τας πόλεις ταύτας, και πάντα τα περίχωρα και πάντας τους κατοίκους των πόλεων και τα φυτά της γης. – ΓΕΝ 19


Νέα Σμύρνη: Παντρεύτnκε το πρώτο ομοφuλόφιλο ζευγάρι στην Ελλάδα – Έχουν ήδη 3 παıδιά

Τελέστηκε χθες Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ο γάμος του Σταύρου Γαβριλιάδη και του Δημήτρη Ελευσινιώτη.

Όπως επιβεβαίωσε στο protothema.gr o κ. Σταύρος Γαβριλιάδης, πρόκειται πρώτο γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου στην χώρα μας.

H αγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου με 176 θετικές ψήφους στη Βουλή και ήταν πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα.

«Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βυλλιώτη που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριλιάδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής» έγραφε η αγγελία.

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν τρία παιδιά



Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης έχουν χτίσει μια ζωή μαζί. Το ζευγάρι αγόρασε μαζί ένα σπίτι και ξεκίνησε μια οικογένεια. Ωστόσο, μέχρι πρότινος δεν ήταν δυνατόν να παντρευτούν ή να αναγνωριστούν και οι δύο ως γονείς των τριών παιδιών τους.

Αυτό φυσικά άλλαξε με τον νέο νόμο που ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Σε πρόσφατο αφιέρωμα του πρακτορείου Bloomberg αναναφερόταν το συγκεκριμένο ζευγάρι ως παράδειγμα για τις αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος στις ζωές των μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, περιλαμβάνοντας και δηλώσεις του Σταύρου Γαβριλιάδη.

«Τα κοστούμια και οι βέρες μας είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί» λέει μιλώντας στο πρακτορείο ο 52χρονος αλλεργιολόγος, που δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί τι θα απογίνει ο γιος του εάν ο ίδιος πεθάνει πριν από τον σύντροφό του, ή εάν θα του επιτρέπεται να πηγαίνει να παίρνει τα δίδυμα (μη βιολογικά) παιδιά του από το σχολείο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «οι πέντε τους θα θεωρούνται επιτέλους οικογένεια στα μάτια του νόμου, όχι “άγνωστοι”».



Το ζευγάρι βρισκόταν στα θεωρεία της βουλής κατά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο (κάτω αριστερά, δίπλα στον Φώτη Σεργουλόπουλο):

Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο, ο Σταύρος Γαβριλιάδης επισήμανε ότι ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς του. Μετά τον γάμο, θα υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του Δημήτριου. «Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα».

ΠΗΓΗ: https://posted.gr/lifestyle/nea-smyrni-pantreytnke-to-proto-omofulofilo-zeygari-stin-ellada-echoyn-idi-3-paidia/?fbclid=IwAR2kHWygAlNe-k2cW2ctgcuFqcKETXc7_c6IeedSvF_nznSe7QyH-a2eG74 

Μαίρη Λεοντσίνη. Άννα Απέργη – Κωνσταντινίδη, Χρίστος Μάης, Η Tammy Tsanaka μεταμορφώνει τον Νικόλα σε Drag Queen | ΜΕΤΑΜΟΡΦΩCIS, Λάλα Κωλοπή – Η διπλή ζωή της Βερόνικα, Πούστηδες, γκεϊ, ομοφυλοφιλία, παιδεραστία, παιδεραστές, Ελλάδα, γκεϊ, πούστηδες, Βουλή, ομόφυλα ζευγάρια, ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ομοφυλόφιλοι , Ελλάδα, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, Έφη Αχτσιόγλου, γκεϊ, πούστηδες, ομοφυλόφιλοι, τρανς

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr