Home ΗΠΑ Απόφαση-«σταθμός» για τις αμερικανικές εκλογές! Αυτό είπαν για Τραμπ, vid-Upd

Απόφαση-«σταθμός» για τις αμερικανικές εκλογές! Αυτό είπαν για Τραμπ, vid-Upd

by _
0 comment 101 views
Απόφαση-«σταθμός» για τις αμερικανικές εκλογές! Αυτό είπαν για Τραμπ, vid-Upd
Απόφαση-«σταθμός» για τις αμερικανικές εκλογές! Αυτό είπαν για Τραμπ, vid-Upd

Creator: Jay Paul | Credit: REUTERS

Απόφαση-«σταθμός» για τις αμερικανικές εκλογές! Αυτό είπαν για Τραμπ, vid-Upd

Αποτυχημένη τελευταία «ζαριά» για τους διεθνιστές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:17

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου ήταν ομόφωνη.



Το Ανώτατο Δικαστήριο του Κολοράντο είχε αποφανθεί στα τέλη του 2023 ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος να διεκδικήσει ή να κατέχει αξίωμα, απαγορεύοντάς του να συμμετάσχει στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο. Η νομική ομάδα του Τραμπ είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση.

==============================================================================

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ σχεδιάζει να εκδώσει τουλάχιστον μία απόφαση σήμερα Δευτέρα, μια ημέρα πριν από τις προκριματικές εκλογές στο Κολοράντο, στις οποίες ένα κατώτερο δικαστήριο έβγαλε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ από το ψηφοδέλτιο επειδή θεωρήθηκε πως συμμετείχε “στην εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021”.

Το Κολοράντο είναι μία από τις 15 πολιτείες και μια επικράτεια των ΗΠΑ που διεξάγουν προκριματικές εκλογές την «Σούπερ Τρίτη».



Η απόφαση -και εδώ είναι το σημαντικό- μπορεί να αφορά κυρίως το Κολοράντο, όμως ελέω Ανώτατου Δικαστηρίου θα μπορούσε να ισχύσει για ΟΛΕΣ τις Πολιτείες!!

Επομένως δεν θα επιλύσει το ζήτημα εάν ο Τραμπ μπορεί να εμφανιστεί στις προκριματικές εκλογές του Κολοράντο, αλλά και εάν είναι μπορεί να είναι υποψήφιος στις γενικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Οι διεθνιστές προσπάθησαν να τον θέσουν εκτός νόμου σε περισσότερες από 24 άλλες πολιτείες (!!!!!). Το Μέιν και το Ιλινόις έβγαλαν επίσης τον Τραμπ εκτός ψηφοδελτίων, αν και οι δύο αυτές αποφάσεις βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου στο Κολοράντο.

(απεμπε-EPA photo)

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/diethni/kosmos/apofasi-stathmos-gia-tis-amerikanik/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr