Home Greek News Αθωώθηκε πλήρως και επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση ο Μένιος Φουρθιώτης

Αθωώθηκε πλήρως και επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση ο Μένιος Φουρθιώτης

by _
0 comment 92 views

Αθωώθηκε πλήρως και επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση ο Μένιος Φουρθιώτης

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, σχετικά με τις δικαστικές υποθέσεις του Μένιου Φουρθιώτη και τις ποινικές διώξεις που αντιμετώπιζε σε βαθμό κακουργήματος ότι, ο Μένιος Φουρθιώτης αθωώθηκε αμετάκλητα για όλες τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διωκόταν και μπορεί πλέον να ασκεί τη δραστηριότητά του ως εκδότης εφημερίδας και να παρουσιάζει και να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Στην αθωωτική απόφαση του Μένιου Φουρθιώτη αναφέρθηκε και η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.



Δείτε το βίντεο >>

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

https://posted.gr/wp-content/uploads/2024/02/%CF%82%CF%831.mp4?_=2

«Πριν ξεκινήσουμε τα θέματα της εκπομπής θέλουμε να αναφερθούμε σε μία δικαστική εξέλιξη. Παρά το γεγονός ότι, η εκπομπή μας δεν είχε ασχοληθεί εκτενώς, παρά μόνο αναφορικά με τις ποινικές διώξεις κατά του Μένιου Φουρθιώτη, θέλουμε να ενημερώσουμε τους τηλεθεατές μας ότι, ο Μένιος Φουρθιώτης αθωώθηκε αμετάκλητα για όλες τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διώκονταν και μπορεί πλέον να ασκεί τη δραστηριότητά του ως εκδότης εφημερίδας και να παρουσιάζει και να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η τοποθέτησή της έφερε την αντίδραση του κ. Φουρθιώτη, ο οποίος σε δήλωσή του την ευχαρίστησε για τη στήριξή της στις δύσκολες στιγμές που πέρασε:

«Σε ευχαριστώ πολύ Ζήνα Κουτσελίνη, ήσουν πάντα δίπλα μου ως άνθρωπος και στα δύσκολα και στα εύκολα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εσένα και τον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή σου Αλήθειες με τη Ζήνα””. Σε ευχαριστώ Ζήνα εσένα προσωπικά, όλη σου τη δημοσιογραφική ομάδα, την Κατερίνα, τη Ρούλα, τον Δημήτρη, τον Σπύρο, τον Στρατή και όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς, όλους τους δημοσιογράφους, τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και όλους για όλα αυτά τα χρόνια που είμασταν είστε ΠΑΝΤΑ δίπλα μου ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ θερμά μέσα από την καρδιά μου και την ψυχή μου!!!».

ΠΗΓΗ >> https://posted.gr/lifestyle/gossip/athoothike-pliros-kai-epistrefei-stin-elliniki-tileorasi-o-menios-foyrthiotis/?fbclid=IwAR2yJypp9tAFgmoHDf8cKl_HUHnaljizL-DojwjpZYq7aLT8OPqHhzGZKAU

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr