Home Greek News Βασιλιάς Κάρολος: Προωθεί συμφιλίωση με Χάρι και Μέγκαν μέσω της αδελφής του

Βασιλιάς Κάρολος: Προωθεί συμφιλίωση με Χάρι και Μέγκαν μέσω της αδελφής του

by _
0 comment 82 views
Βασιλιάς Κάρολος: Προωθεί συμφιλίωση με Χάρι και Μέγκαν μέσω της αδελφής του
Βασιλιάς Κάρολος: Προωθεί συμφιλίωση με Χάρι και Μέγκαν μέσω της αδελφής του

Βασιλιάς Κάρολος: Προωθεί συμφιλίωση με Χάρι και Μέγκαν μέσω της αδελφής του

Ειδικός επί των θεμάτων του Παλατιού, εκτιμά ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος για την επανένωση των μελών της βασιλικής οικογένειας


Το «μυστικό όπλο» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μπορεί να επιστρατεύσει ο βασιλιάς Κάρολος για να συμφιλιώσει τα μέλη του Παλατιού με τους «αντάρτες» που μετακόμισαν μόνιμα στις ΗΠΑ, Χάρι και Μέγκαν. Αυτό ισχυρίζεται η βασιλική εμπειρογνώμονας, Σάρα Γουίν, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Νew York Post».

O 75χρονος μονάρχης θα μπορούσε να στρατολογήσει την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα, για να αποκαταστήσει τις σχέσεις των μελών του Παλατιού με τον δευτερότοκο γιο του και τη μητέρα των δύο παιδιών τους, Μέγκαν.



prigkipissa-anna

Καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για την επιθετική μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει, όπως έγραψε χθες δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror» επικαλούμενο βασιλικό εμπειρογνώμονα, η ειδικός επί των θεμάτων του Παλατιού, Σάρα Γουάιν εκτιμά ότι η 73χρονη αδερφή του Άννα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος για την επανένωση των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Σε συνέντευξή της στην Αυστραλή δημοσιογράφο Τζο Έλβιν, η Γουάιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πριγκίπισσα Άννα και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται γενικά όλα τα προβλήματα του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Express».

karolos-anna

Ο δούκας και τη δούκισσα του Σάσεξ, που ζουν με τα δύο παιδιά τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, παραμένουν αποξενωμένοι από το Μπάκιγχαμ, όταν έλαβαν την μεγάλη απόφαση να «κόψουν τον ομφάλιο λώρο» με τη βασιλική οικογένεια και να μετεγκατασταθούν μόνιμα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.



harry-meghan

«Πιστεύω ότι πρέπει να στείλουμε την πριγκίπισσα Άννα να ασχοληθεί με τον Χάρι και τη Μέγκαν… γιατί αν λάβουν τηλεφώνημα από την αδερφή του βασιλιά, όλα θα τακτοποιηθούν», δήλωσε η Τζο Έλβιν.

«Αν ήμουν ο βασιλιάς Κάρολος θα έλεγα: “Άννα, σε παρακαλώ απλά πήγαινε και ασχολήσου μαζί τους”». Η πριγκίπισσα Άννα θεωρείται από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας και φέρεται να είχε ανέκαθεν μια ήπια θέση για τον κοκκινομάλλη ανιψιό της.

Ωστόσο, λέγεται ότι ήταν έξαλλη με τις πρόσφατες προκλητικές κινήσεις του Χάρι, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής του να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο «Spare», το 2023, «θάβοντας» τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του.



Πάντως, η ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων, Τζένι Μποντ, δήλωσε πέρυσι στο «περιοδικό ΟΚ!» ότι, παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε με διόλου κολακευτικά σχόλια τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο βιβλίο του, η θεία του θα τον αγαπάει για πάντα.

Η πριγκίπισσα Άννα είναι ένα πολύ απλό και ντόμπρο άτομο, υποστηρίζει η Τζένι Μποντ. Λέει αυτό που σκέφτεται, δεν προσποιείται ποτέ. Μοιάζει μάλλον στην αείμνηστη μητέρα της, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ μπορούσε πάντα να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ωστόσο, η 73χρονη αδερφή του βασιλιά Καρόλου ήταν «απολύτως έξαλλη με τον Χάρι που στενοχώρησε τόσο πολύ τη μητέρα της και τη γιαγιά του λίγο πριν πεθάνει». «Είναι θυμωμένη για τη ζημιά που έχει κάνει ο Χάρι στη φήμη και το κύρος της βασιλικής οικογένειας επειδή η ίδια εργάζεται τόσο σκληρά για την καλή εικόνα του στέμματος», επισημαίνει η Βρετανίδα δημοσιογράφος.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η πριγκίπισσα Άννα, μοναχοκόρη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, είναι το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στο παρελθόν, οι βασιλικοί κύκλοι την είχαν αποκαλέσει ως το «δεξί του χέρι» του Καρόλου χάρη στη φήμη της ότι φέρει εις πέρας ένα πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας. Ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που επέστρεψε στην εργασία του μετά τα Χριστούγεννα και σύντομα ξεκίνησε μια τριήμερη περιοδεία στη Σρι Λάνκα.

Την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα Άννα επισκέφτηκε μια φυλακή στο Νόρφολκ και εγκαινίασε ένα νέο κέντρο ιστιοπλοΐας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr