Home Greek News Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχονται ON CAMERA ότι ο Τζόρτζ Σόρος και οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ παρεμβαίνουν στις εκλογές της…ΕΛΛΑΔΟΣ, της Τουρκίας και όχι μόνο!!!

Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχονται ON CAMERA ότι ο Τζόρτζ Σόρος και οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ παρεμβαίνουν στις εκλογές της…ΕΛΛΑΔΟΣ, της Τουρκίας και όχι μόνο!!!

by _
0 comment 310 views

GreekNewsOnDemand.com: ΑΚΟΥΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ;! – ​Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχονται ON CAMERA ότι ο Τζόρτζ Σόρος και οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ παρεμβαίνουν στις εκλογές της…ΕΛΛΑΔΟΣ, της Τουρκίας και όχι μόνο!!!


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όσα…ΚΟΡΟΪΔΑ εκεί έξω που συνεχίζουν να πιστεύουν στην “ακεραιότητα” των εκλογών της χώρας του!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Εμείς από τούτο το βήμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας προειδοποιούμε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ ότι μόνο «εκλογές» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα καθώς και…ΑΛΛΟΥ, αλλά μια εδραίωσις εξουσίας από πλευράς των μεγάλων ξένων κέντρων λήψεως αποφάσεων της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Αλλά, αυτό, δεν το λέγουμε μόνο εμείς, αλλά αυτό μας το είχαν πρωτο-αποκαλύψει οι…Wikileaks το 2016, εν μέσω, δηλαδή, των τότε Αμερικανικών Εκλογών. Διαβάστε επίσης ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: «Δεν υπάρχουν προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ»!!!

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν τώρα να αποτελειώσουν τον Τζούλιαν Ασάνζ των Wikileaks;;;


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |  23 ΦΕΒ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GATEWAY PUNDIT: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!: Ηχογραφήσεις που διέρρευσαν αποκαλύπτουν δημοκρατικούς σχεδιαστές στρατηγικής και στελέχη που συνδέονται με τον Σόρος να πιάνονται στα πράσα να συμμετέχουν σε ΜΑΖΙΚΗ Παγκόσμια Επιχείρηση Πολιτικής Επιρροής και Παρέμβασης στις Εκλογές αρκετών χωρών!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον Jim Hᴏft 23 Φεβρουαρίου 2024 7:30 π.μ

Σε μια σειρά εκρηκτικών βίντεο που κυκλοφόρησε το @MagaBabe στο X/Twitter, πρόσωπα υψηλού προφίλ έχουν πιαστεί στην κάμερα να συζητούν παρασκηνιακές δραστηριότητες που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Οι ηχογραφήσεις αποκαλύπτουν μια συντονισμένη προσπάθεια να επηρεαστούν τα πολιτικά αποτελέσματα στην Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Βραζιλία, την Τουρκία, την ΕΛΛΑΔΑ και όχι μόνο!!!

Οι συνομιλίες που διέρρευσαν περιλαμβάνουν συγκλονιστικές παραδοχές από πολλούς βασικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του απόστρατου Στρατηγού Γουέσλι Κλαρκ, πρώην Ανώτατου Συμμαχικού Διοικητή του ΝΑΤΟ για την Ευρώπη.



Ο στρατηγός Γουέσλι Κλαρκ, βασικό πρόσωπο στην ιστορία του ΝΑΤΟ, φαίνεται να συζητά τη συμμετοχή του με τον δισεκατομμυριούχο χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος στην Ουκρανία το 2014. Οι αποκαλύψεις του Κλαρκ παρέχουν μια άνευ προηγουμένου ματιά στις μυστικές επιχειρήσεις και τις στρατηγικές που αναπτύσσονται στην περιοχή, οι οποίες υπόκεινται εδώ και πολύ καιρό εικασίες και συζητήσεις.

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επίσης στη Δράση για τη Δημοκρατία (Action for Democracy), μια αινιγματική οργάνωση με δεδηλωμένο στόχο την προώθηση της ατζέντας εξωτερικής πολιτικής του Δημοκρατικού Κόμματος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Action for Democracy, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία εγγεγραμμένη στο Σικάγο 501(c)(4), φέρεται να έλαβε συνεισφορές συνολικού ύψους άνω των 11 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως περιγράφεται σε πρόσφατη κατάθεση της IRS (των φορολογικών αρχών) (https://www.ag.ky.gov/Resources/Consumer -Resources/charity/Documents/charity.pdf)..

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της:



Η δημοκρατία, ενώ μια τοπική υπόθεση διοικείται ανεξάρτητα εντός των ορίων του έθνους-κράτους, είναι μια ιδέα που έχει παγκόσμιες συνέπειες και που πιστεύουμε ότι απαιτεί παγκόσμια προσοχή. Η ιδέα είναι απλή. Να εκφράσουμε και να κάνουμε τις τοπικές δημοκρατικές ανησυχίες τις ανησυχίες όλου του κόσμου σε παγκόσμιο κλίμακα.

Είτε πρόκειται για νόμους κατά των LGBT στην Πολωνία είτε για καταστολή των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης στη Βραζιλία, το A4D λειτουργεί ως παγκόσμια πλατφόρμα για την ενίσχυση των φωνών και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κρίσιμους εθνικούς αγώνες ενάντια στις αντιδημοκρατικές δυνάμεις.

[…]

Η αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε τη δύναμη των πολιτών μας και να οικοδομήσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης υπέρ της δημοκρατίας, αφοσιωμένο στην προώθηση των δημοκρατικών αξιών και θεσμών και στην ώθηση ενάντια στην αυξανόμενη απειλή της απολυταρχίας παγκοσμίως.

​Ενωμένοι κινητοποιούμε υλική και οικονομική υποστήριξη και συνηγορούμε υπέρ της ισχυρότερης υποστήριξης των υπέρ της δημοκρατίας παραγόντων επί τόπου στα κράτη του πεδίου μάχης στον παγκόσμιο αγώνα για τη δημοκρατία.

[…]

Τα βασικά κράτη όπου διεξάγεται «πόλεμος στο πεδίο της μάχης» είναι μέρη στον κόσμο όπου πιστεύουμε ότι η δημοκρατία απειλείται περισσότερο και όπου θα διεξαχθούν εκλογές μέσα στον επόμενο χρόνο που θα καθορίσουν την τύχη αυτών των δημοκρατιών.

 



Η οργάνωση έχει κατηγορηθεί ότι χρησιμοποίησε το καθεστώς της για να κρύψει σημαντικές δωρεές από τον Τζορτζ Σόρος ενώ συμμετείχε στη χειραγώγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας και της Ουγγαρίας.

 

Το βίντεο που διέρρευσε περιλαμβάνει σε βάθος συζητήσεις με τον David Koranyi, τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και τον εκτελεστικό διευθυντή, μαζί με πληροφορίες από την Kati Marton, μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου και χήρα του διάσημου διπλωμάτη Richard Holbrooke.

Το Gateway Pundit έγραψε για τον Koranyi και τους δεσμούς του με τη χρηματοδότηση του Soros στο παρελθόν.



Οι συνομιλίες τους μεταξύ Koranyi και Marton αποκαλύπτουν ότι η οργάνωση, που χρηματοδοτείται κρυφά από τον George Soros, ήταν στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης πολιτικών τοπίων πολύ πέρα από τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, λειτουργώντας υπό το ραντάρ με μια ατζέντα με το «σκοτεινό χρήμα».

Τα βίντεο εκθέτουν μια συντονισμένη προσπάθεια από τους δημοκρατικούς πράκτορες, συμπεριλαμβανομένων των Erich Koch, Julia Ager και άλλων, για τη δημιουργία ενός παράλληλου δικτύου εξωτερικής πολιτικής.

Οι δραστηριότητες αυτού του δικτύου, με στόχο την ανάμειξη σε ξένες εκλογές και την έναρξη επιθετικών εκστρατειών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ εναντίον ξένων συντηρητικών ηγετών, υπογραμμίζουν μια σκόπιμη στρατηγική για την προώθηση των συμφερόντων των μεγάλων δωρητών του Δημοκρατικού Κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ 1

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τι κάνει ο Σόρος στην Ευρώπη. Οι δικοί του Δημοκρατικοί πράκτορες αποκαλύπτουν πώς ο Σόρος πετάει χρήματα για να ανατρέψει εθνικές κυβερνήσεις και να εξαπολύσει χάος στην Ουκρανία! Δείτε τους να τα παραδέχονται όλα, τότε θα καταλάβετε τα σχέδιά του στο Τέξας», έγραψε ο πολίτης δημοσιογράφος Magababe.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Κλαρκ είπε: «[Ο Τζορτζ Σόρος] ξόδευε 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στα Ινστιτούτα Ανοιχτής Κοινωνίας στην Ανατολική Ευρώπη τη δεκαετία του 1990. Σκέψου το. Δηλαδή, όταν έκανα τη δουλειά μου στην Ουκρανία το 2014, την έκανα με τον Γιώργο. Ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο του International Crisis Group. Έτσι γνωρίζω πολλούς Ευρωπαίους. Επίσης, ο Τζορτζ χρηματοδοτούσε το Ινστιτούτο Ανοιχτής Κοινωνίας στην Ουκρανία».



Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν πολλοί Αμερικανοί και άλλοι που υποστηρίζουν την αντιπολίτευση στην Ουγγαρία, ο Κλαρκ είπε: «Όχι τόσοι όσοι θα ήθελα. Κανένας σαν τον Τζορτζ».

Δείτε — Σύνδεσμος πρωτότυπου βίντεο εδώ:’

ΒΙΝΤΕΟ 2

«Το Δημοκρατικό Κατεστημένο διαχειρίζεται ένα παράλληλο δίκτυο εξωτερικής πολιτικής για να παρέμβει σε ξένες εκλογές, να χρησιμοποιήσει τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για να επιτεθεί σε συντηρητικούς αντιπάλους και να προωθήσει μια άρρωστη ιδεολογία στο εξωτερικό!» Ο Magababe έγραψε στο X.

Σε αυτό το βίντεο, ο Clark μοιράστηκε πληροφορίες από μια διπλωματική αποστολή υψηλού επιπέδου στην οποία συμμετείχαν οι Joe Biden, Janet Yellen και Kamala Harris στην Αφρική. Διηγήθηκε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνομιλία με τον Πρόεδρο Museveni της Ουγκάντα.

Ο Κλαρκ τόνισε ότι, αντίθετα με τις προσδοκίες για την ενίσχυση των αμερικανικών επενδύσεων, οι συζητήσεις που ηγήθηκαν από τη Γέλεν και άλλους επικεντρώθηκαν κυρίως στα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα των φύλων και τις «δίκαιες εκλογές». Αυτό, άφησε να εννοηθεί ο Museveni, έδειξε μια κακή ευθυγράμμιση με τις άμεσες οικονομικές προσπάθειες οικοδομής που έκρινε κρίσιμες για την Ουγκάντα.

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάστηκε επίσης η Julia Ager, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Sapphire Strategies, η οποία έριξε φως σε μια παράδοξη πρωτοβουλία στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Ο Ager συζήτησε το σχηματισμό μιας νέας ομάδας που στοχεύει αντιδημοκρατικούς δικτάτορες, οι οποίοι έλαβαν υποστήριξη από τους ίδιους τους χρηματοδότες με αντιδημοκρατικές τάσεις. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε τη δημιουργία μιας νέας Επιτροπής Πολιτικής Δράσης (PAC) με σκοπό να συγκεντρώσει οικονομική υποστήριξη τόσο από Τούρκους όσο και από μη Τούρκους που διαμένουν στις Η.Π.Α.

«Έτσι ήθελαν να συγκεντρώσουν χρήματα στις ΗΠΑ, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να στείλουν ψηφοδέλτια στον Τούρκο λαό. Αλλά είχαν χρηματοδότες που έδιναν, νομίζω ότι ξεκίνησαν με 300.000 $ που ήταν σημαντικοί χρηματοδότες δώρων που χρηματοδότησε το έργο», είπε ο Ager.

Επίσης, σε αυτό το βίντεο, ο Έρικ Κοχ, ένας δημοκρατικός πράκτορας, παραδέχτηκε ότι προσπάθησαν να καταστρέψουν τη φήμη του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στις ΗΠΑ αφού τον ενέκρινε ο Τραμπ.

«Η αμερικανική δεξιά τον αγαπάει. Με ενδιέφερε να κάνω κάτι για να τον “λασπώσω” στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον. Δηλαδλη, για να αμαυρώσω τη φήμη του στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ήταν ένας τόσο ήρωας ενος κάλτ ανάμεσα στο mainstream των συντηρητικών, του συντηρητικού κινήματος», είπε ο Koch.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


ΒΙΝΤΕΟ 3

«Κοιτάξτε πώς ο Σόρος χρηματοδοτεί την αντιπολίτευση με την παραπλανητική τακτική της προσομοίωσης της υποστήριξης της βάσης για έναν πολιτικό αγώνα στην Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και άλλες, προσπαθώντας να ανατρέψει κάθε συντηρητικό που αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση!» Ο Magababe έγραψε στο X.

Στις ηχογραφήσεις, ο David Koranyi, εκτελεστικός διευθυντής της Action for Democracy, συζητά τη στόχευση των συντηρητικών κυβερνήσεων και την υποστήριξη οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που επικρίνουν τέτοιες διοικήσεις. Ο Koranyi εκφράζει έντονη κριτική για ηγέτες όπως ο Jair Bolsonaro, ο Viktor Orban και ο Jaroslaw Kaczynski καθώς και οι αντίστοιχες κυβερνήσεις τους στη Βραζιλία, την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Με ρητή αναφορά στις συνεχιζόμενες πολιτικές καταστάσεις σε αυτές τις χώρες, ο Koranyi υπαινίσσεται τη χρηματοδότηση και τη στρατηγική υποστήριξη που παρέχεται σε οντότητες που ενδέχεται να ευθυγραμμιστούν με την αντιπολίτευση.

Η Kati Marton, ακούγεται επίσης να τονίζει τη σημασία των επερχόμενων εκλογών στην Πολωνία, τη Βραζιλία και την Τουρκία.

«Μας ενδιαφέρει να σώσουμε τη δημοκρατία όπου μπορούμε. Έτσι, αυτή τη στιγμή, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια στην Πολωνία, επειδή πρόκειται να έχουν εκλογές που είναι πραγματικά κρίσιμες, πραγματικά κρίσιμες. Και η Πολωνία θα είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ΕΕ εάν η Πολωνία πάει δεξιά, αλλά και η Βραζιλία και η Τουρκία. Πρόσφατα ταξιδέψαμε στη Βαρσοβία και διοργάνωσα τις συναντήσεις γιατί ήταν πιο εύκολο για μένα να συναντηθώ με τον Πρέσβη Brzezinski [τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Πολωνία]», είπε ο Marton.

Ο Έριχ Κοχ, μια άλλη φιγούρα στις ηχογραφήσεις, περιγράφει τον ρόλο του στο να συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ για τις ξένες εκλογές. Με την εξασφάλιση κάλυψης υψηλού προφίλ σε πλατφόρμες όπως το Yahoo News, ο στόχος είναι να αναβαθμιστεί το διεθνές προφίλ αυτών των εκλογών και τα σχετικά δημοκρατικά αφηγήματα.

«Στόχος μου ήταν να τραβήξω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή στις εκλογές στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών. Τους απέκτησα ένα ωραίο μεγάλο προφίλ στο Yahoo News, το οποίο είναι σαν το μεγάλο, το οποίο είναι τυχαία ο πιο διαβαζούμενος ειδησεογραφικός ιστότοπος στις ΗΠΑ. Και ο τύπος που είναι ο ανταποκριτής του Λευκού Οίκου για αυτούς είναι ένας πρώην σοβιετικός πρόσφυγας που ονομάζεται Άλεξ Ναζαριάν», είπε ο Κοχ.

Ο πρώην στρατηγός Wesley Clark, στο τμήμα του, συζητά ευρύτερα γεωπολιτικά ζητήματα, όπως οι συνοριακές πολιτικές της ΕΕ και ο αντίκτυπός τους σε χώρες όπως η Ουγγαρία. Η συνομιλία του παρουσιάζει μια άποψη για τη δημοτικότητα των εθνικιστικών πολιτικών και την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας των συνόρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

ΒΙΝΤΕΟ 4

Αυτό το βίντεο αναφέρθηκε προηγουμένως από το The Gateway Pundit, όπου ακούστηκε ο απόστρατος στρατηγός Wesley K. Clark να συζητά για παρελθοντικές παρεμβάσεις στις ευρωπαϊκές εκλογές.

«Για χρόνια, παρεμβαίναμε στις ιταλικές εκλογές. Φροντίσαμε να μην κερδίσουν ποτέ οι κομμουνιστές στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Και το πραξικόπημα στην Τουρκία κατά του Ερντογάν δεν το κατασκευάσαμε εμείς. Αν το είχαμε κάνει, μου είπαν τότε θα το είχαμε κάνει. Θα ήθελε να πιστέψει ότι το κάναμε και να πει ότι το κάναμε. Αλλά αυτή η αμοιβαία παρέμβαση παραμένει παντού», είπε ο Κλαρκ στο βίντεο.



Όταν ρωτήθηκε για την Ουγγαρία, επιβεβαιώνει, «η Ουγγαρία, σίγουρα» και αργότερα προσθέτει, «Δεν είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, είναι απλώς ιδιώτες που παρεμβαίνουν στις εκλογές άλλων χωρών».

Στη συνέχεια, ο Κλαρκ κατηγόρησε τον Σόρος για την παρέμβασή του στις εκλογές της Ουγγαρίας, δηλώνοντας: «Χρηματοδότησε τις προσπάθειες στη Βοσνία. χρηματοδότησε τις προσπάθειες στην Ουγγαρία. Γι’ αυτό ο Βίκτορ Όρμπαν τον μισεί επειδή δεν τον μισεί. Ο Τζορτζ Σόρος θα έλεγε ότι ο Βίκτορ Όρμπαν είναι ο τύπος. Ποιος είναι όμως ο Τζορτζ Σόρος; Είναι Αμερικανός. Έτυχε να μεγαλώσει στην Ουγγαρία. Γιατί ελέγχει την πολιτική της Ουγγαρίας; Δεν το θέλουμε αυτό».

Το Gateway Pundit ανέφερε το 2022 ότι η ΜΚΟ που υποστηρίζεται από τον Σόρος ξόδεψε 4 εκατομμύρια δολάρια για να εκδιώξει τον Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία.

Ο David Koranyi, Εκτελεστικός Διευθυντής της Action for Democracy, αν και είναι προσεκτικός στις δηλώσεις του, υπαινίσσεται την κλίμακα των δωρεών που λαμβάνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός. «Θα έλεγα 2 εκατομμύρια. Νομίζω ότι αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας αριθμός που [θα] σε έφερνε στο πάνθεον των μεγαλύτερων δωρητών της Δράσης για τη Δημοκρατία».

«Φτιάξτε μια λίστα με προτεραιότητες και στοιχεία δράσης και προγράμματα. Όπως, για παράδειγμα, αυτό το κομμάτι χρημάτων θα διατεθεί για την υποστήριξη του δημοκρατικού κινήματος της Βενεζουέλας. Αυτό το κομμάτι των χρημάτων θα στηρίξει επιχορηγήσεις της πολωνικής κοινωνίας των πολιτών. Οπότε θα ήταν πολύ συγκεκριμένο στο βαθμό που, θα έλεγα, θα πήγαινε το 80% του ποσού της επιχορήγησης».

Οι συνέπειες αυτών των αποκαλύψεων είναι εκτεταμένες, εγείροντας ανησυχίες για την ακεραιότητα των δημοκρατικών διαδικασιών και τον ρόλο του Τζορτζ Σόρος στην υπονόμευση των εκλογών κυρίαρχων εθνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!:

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2024/02/must-watch-leaked-recordings-reveal-democratic-strategists-soros/


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


ΠΗΓΗ >>  




GreekNewsOnDemand.com: Leaked Recordings Reveal Democratic Strategists & Soros-Linked Operatives Caught in MASSIVE Global Political Influence & Election Interference Operation in GREECE, Turkey, Poland, Hungary, Brazil, Turkey & beyond!

The Elections in…GREECE are RIGGED!!! We have been saying this for YEARS and the USUAL SUSPECTS are behind it!!!


MUST WATCH: Leaked Recordings Reveal Democratic Strategists and Soros Linked Operatives Caught in MASSIVE Global Political Influence and Election Interference Operation (VIDEO)


In a series of explosive videos released by @MagaBabe on X/Twitter, high-profile figures have been caught on camera discussing behind-the-scenes activities related to U.S. foreign policy. The recordings reveal a concerted effort to influence political outcomes in Poland, Hungary, Brazil, Turkey, and beyond.

The leaked conversations feature shocking admissions from several key players, including retired General Wesley Clark, former Supreme Allied Commander Europe of NATO.



General Wesley Clark, a key figure in NATO’s history, is seen discussing his involvement with billionaire financier George Soros in Ukraine back in 2014. Clark’s revelations provide an unprecedented glimpse into the covert operations and strategies deployed in the region, which have long been subject to speculation and debate.

The spotlight also falls on Action for Democracy, an enigmatic organization with the stated goal of promoting the Democratic Party’s foreign policy agenda across the globe.

Action for Democracy, a Chicago-registered 501(c)(4) non-profit, purportedly received contributions totaling over $11 million, as detailed in a recent IRS filing (https://www.ag.ky.gov/Resources/Consumer-Resources/charity/Documents/charity.pdf).

According to its website:



Democracy while a local affair governed independently within the confines of the nation-state is an idea that has global consequences and that we believe requires global attention. The idea is simple. To express and make local democratic concerns global concerns.

 

Whether it’s anti-LGBT laws in Poland or cracking down on independent media in Brazil, A4D functions as a global platform for amplifying the voices and raising awareness of critical national struggles against anti-democratic forces.

 

[…]

 

Our mission is to activate the power of our citizens and build a global pro-democracy solidarity movement committed to promoting democratic values and institutions and pushing back against the rising threat of autocracy worldwide.

 

United we mobilize material and financial support for and advocate for more robust support of pro-democracy actors on the ground in the battleground states in the global fight for democracy.

 

[…]

 

Key battleground states are places in the world where we think democracy is most threatened and where there are elections to take place within the next year that will determine the fate of those democracies.

 

The organization has been accused of using its status to conceal major donations from George Soros while participating in the manipulation of electoral outcomes across various countries, including Poland and Hungary.

The leaked footage features in-depth discussions with David Koranyi, the board president, and the executive director, alongside insights from Kati Marton, a member of the advisory council and widow of the renowned diplomat Richard Holbrooke.

The Gateway Pundit has written about Koranyi and his links to Soros funding in the past.

Their conversations between Koranyi and Marton reveal that the organization, secretly bankrolled by George Soros, has been at the forefront of shaping political landscapes far beyond the United States’ borders, operating under the radar with a “dark money” agenda.



The videos expose a concerted effort by Democratic operatives, including Erich Koch, Julia Ager, and others, to establish a parallel foreign policy network.

This network’s activities, aimed at meddling in foreign elections and launching aggressive media campaigns in the U.S. against foreign conservative leaders, highlight a deliberate strategy to advance the interests of the Democratic Party’s major donors.

 


VIDEO 1

“EXCLUSIVE: Check out what Soros is up to in Europe. His own Democrat operatives reveal how Soros throws around money to topple national governments and unleash chaos in the Ukraine! Watch them admit it all, then you’ll understand his Texas plans,” citizen journalist Magababe wrote.

In the video below, Clark said, “[George Soros] was spending $500 million a year on the Open Society Institutes in Eastern Europe in the 1990s. Think about that. I mean, when I did my work in Ukraine in 2014, I did it with George. I was on the International Crisis Group trustee board. That’s how I know a lot of Europeans. Also, George was funding the Open Society Institute in Ukraine.”




When asked if there are many Americans and others who are supporting the opposition in Hungary, Clark said, “Not as many as I’d like. None like George.”

Kati Marton, the Chairperson of Action for Democracy, admitted George Soros as their primary donor, emphasizing the preference to keep his involvement discreet.

Watch — Original video link here:


VIDEO 2

“The Democratic Establishment runs a parallel foreign policy network to meddle in foreign elections, use American media to attack conservative opponents, and push a sick ideology abroad!” Magababe wrote on X.

In this video, Clark shared insights from a high-level diplomatic mission involving Joe Biden, Janet Yellen, and Kamala Harris to Africa. He recounted a particularly revealing conversation with President Museveni of Uganda.

According to Clark, Museveni expressed frustration with the American approach. Museveni critiqued the U.S. delegation for imposing American cultural values rather than understanding his country’s priorities.

Clark highlighted that, contrary to expectations of fostering American investment, the discussions led by Yellen and others predominantly focused on human rights, gender equality, and “fair elections.” This, Museveni implied, demonstrated a misalignment with the immediate economic building efforts he deemed crucial for Uganda.

This video also featured Julia Ager, the founder and president of Sapphire Strategies, who shed light on a paradoxical initiative in the United States.



Ager discussed the formation of a new group targeting anti-democratic dictators, which intriguingly received backing from funders with anti-democratic leanings themselves. This group embarked on creating a new Political Action Committee (PAC) with the intent to garner financial support from both Turkish and non-Turkish individuals residing in the U.S.

“So they wanted to raise money in the US so that they could use the money to send ballots to Turkish people. But they had funders that were giving, I think they started with $300,000 that were major gift funders kind of bankrolling the project,” Ager said.

Also, in this video, Eric Koch, a Democratic operative, admitted that they tried to ruin Hungarian Prime Minister Viktor Orbán’s reputation in the US after Trump endorsed him.



“The American right-wing loves him. I was interested in doing something to muddy him up in the United States, at least. As in tarnish his reputation in the United States that he was such a cult hero amongst the conservative mainstream, conservative movement,” Koch said.

WATCH:

 


VIDEO 3

“Look how Soros funds the astroturfed oppositions in Poland, Hungary, Slovakia, and others, trying to overthrow any conservative who stands up to Globalism!” Magababe wrote on X.

In the recordings, David Koranyi, executive director of Action for Democracy, discusses the targeting of conservative governments and support for civil society organizations critical of such administrations. Koranyi express strong criticism to leaders such as Jair Bolsonaro, Viktor Orban, and Jaroslaw Kaczynski, as well as their respective governments in Brazil, Hungary, and Poland.

With explicit reference to the ongoing political situations in these countries, Koranyi hints at the funding and strategic support provided to entities that may align with the opposition.

Kati Marton, is also heard emphasizing the importance of upcoming elections in Poland, Brazil, and Turkey.

“We’re interested in salvaging democracy wherever we can. So, right now, a lot of effort is going into Poland because they’re about to have elections that are really critical, really critical. And Poland would have a huge impact on the EU if Poland goes far right, but also Brazil and Turkey. We recently traveled to Warsaw, and I set up the meetings because it was easier for me to get a meeting with Ambassador Brzezinski [US ambassador to Poland],” said Marton.



Erich Koch, another figure in the recordings, outlines his role in garnering U.S. media attention for foreign elections. By securing high-profile coverage on platforms such as Yahoo News, the aim is to elevate the international profile of these elections and the associated democratic narratives.

“My goal was to get as much attention on the election as possible in the United States markets. I got them a nice big profile on Yahoo News, which is like the big, which is randomly the most-read US news site. And the guy who’s the White House correspondent for them is a former soviet refugee named, Alex Nazaryan,” said Koch.

Former General Wesley Clark, in his segment, discusses broader geopolitical issues, such as the EU’s border policies and their impact on countries like Hungary. His conversation presents a view on the popularity of nationalist policies and the effectiveness of border security measures

WATCH:

 


VIDEO 4

This video was previously reported on The Gateway Pundit, where retired General Wesley K. Clark was heard discussing past interference in European elections.



“For years, we interfered in the Italian elections. We made sure that the communists never won in Italy and in Greece. And we did not engineer the coup in Turkey against Erdogan. Had we done so, I’m told it would. He would like to think that we did and say that we did. But this mutual interference stays on everywhere,” Clark said in the video.

When questioned about Hungary, he confirms, “Hungary, sure,” and later adds, “It’s not the US government, it’s just private individuals that are interfering in other countries’ elections.”

Clark then blasted Soros for his interference in Hungary’s election, stating, “He funded the efforts in Bosnia; he funded the efforts in Hungary. That’s why Viktor Orbán hates him because he doesn’t. George Soros would say Victor Orban is the guy. But who’s George Soros? He’s an American. He happened to grow up in Hungary. Why is he controlling the politics of Hungary? We don’t want that.”

The Gateway Pundit reported in 2022 that Soros-backed NGO spent $4 million to oust Viktor Orban in Hungary.

David Koranyi, Executive Director at Action for Democracy, while cautious in his statements, hints at the scale of donations the nonprofit receives. “I would say 2 million. I think that’s actually a number that [would] bring you into the pantheon of the biggest donors of Action for Democracy.”



“Come up with a list of priorities and action items and programs. Like, for example, this chunk of money will be earmarked towards supporting the Venezuelan democratic movement. This chunk of the money will be supporting Polish civil society grants. So it would be quite specific as far as, I would say, 80% of the grant amount would go.”

The implications of these revelations are far-reaching, raising concerns about the integrity of democratic processes and the role of George Soros in undermining sovereign elections.

WATCH:

 


VIDEO 5

Kati Morton, president of Action for Democracy, has been recorded discussing her recent visit to Poland with colleague David Koranyi.

David Koranyi, another key voice within the Action for Democracy, elaborated on the strategic efforts in Hungary, particularly focusing on Budapest.

“In the case of Hungary, what we have been doing with the city of Budapest is to essentially apply pressure also on the government and on the European Commission, as they were negotiating the national envelope, the national plans for the country. I do have connections to US government people, to Brussels, European commissioners, etc. So, obviously, we do also because we engage in policy advocacy. So, that’s obviously a big piece of the puzzle for us,” Koranyi said.

Eric Koch’s contributions highlight a different aspect of the organization’s strategy: media engagement. By disseminating far-left approved statements, memos, and notes to a vast network of reporters and editors, and tapping into advisory boards with influential writers like American-Polish journalist Anne Applebaum, Koch ensures widespread visibility for their agenda.

“I was hammering the US media, probably every other day, with statement after statement, memos, notes. We had an advisory board with people like Annie Applebaum and other prominent writers who would write about the issue. Rather than having them write about it and it goes into the Atlantic, I blasted it out to like 1,500 different reporters and editors. Those were reporters who were in Eastern Europe,” said Koch.

“So, like the reporters from the Associated Press, Reuters, Bloomberg, AFP, New York Times, Washington Post, whatever, because they all have people over here. So, I made sure to hit them so that they’d see all the stuff. I was in David Chalian’s ear at CNN every other day, like, “Know when the time comes. Hungarian election is a big deal.” His name’s escaping me at NBC, but the president of NBC News, I was emailing him, saying, “This is going to be a big deal; you got to cover it eventually.” NBC covered it in a big way.”

WATCH:

Photo of author

Jim Hᴏft is the founder and editor of The Gateway Pundit, one of the top conservative news outlets in America. Jim was awarded the Reed Irvine Accuracy in Media Award in 2013 and is the proud recipient of the Breitbart Award for Excellence in Online Journalism from the Americans for Prosperity Foundation in May 2016.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr