Home Greek News ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ Βασίλη Σπύρου: ΓΚΕΪ ενώ…ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ο Μητσοτάκης, όπως ο Τσίπρας κι ο Κασσελάκης!!!

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ Βασίλη Σπύρου: ΓΚΕΪ ενώ…ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ο Μητσοτάκης, όπως ο Τσίπρας κι ο Κασσελάκης!!!

by _
0 comment 228 views

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ Βασίλη Σπύρου: ΓΚΕΪ ενώ…ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ο Μητσοτάκης, όπως ο Τσίπρας κι ο Κασσελάκης!!!


ΑΝ αναρωτιόσαστε ΓΙΑΤΙ γίνονται αυτά που γίνονται στην Ελλάδα μας με το νομοσχέδιο για τον «γάμο» των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, κτλ, ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ… 

Σε πρόσφατη πατριωτική συγκέντρωση στην Αθήνα, ο συνταγματολόγος Βασίλης Σπύρου απεκάλυψεν αποκλειστικώς εις άπαν το Πανελλήνιον, ΟΤΙ, κι ο…ΚΟΥΛΗΣ είναι ΠΟΥΣΤΗΣ και ότι το 2013, ένας γνωστός του είχε μια…ΕΜΠΕΙΡΙΟΥΛΑ «ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ» μαζί με τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ πίσω από το Άγαλμα του Ιωάννη Βαρβάκη εις το Ζαππείον !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

 


Κυριακος Μητσοτακης, Αλεξης Τσιπρας, Στεφανος Κασσελακης, ομοφυλόφιλοι, γκει, ομόφυλα ζευγάρια, ομοφυλόφιλα ζευγάρια 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr