Home Greek News Αγρότες: Ολονυχτία στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ

Αγρότες: Ολονυχτία στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ

by _
0 comment 90 views
Αγρότες: Ολονυχτία στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ
Αγρότες: Ολονυχτία στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ

Αγρότες: Ολονυχτία στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ

Πάνω από 8.000 αγρότες έδωσαν το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο – Με την επιστροφή στα μπλόκα θα αποφασίσουν την Πέμπτη για την περαιτέρω στάση τους – Αποχωρούν το πρωί συντεταγμένα από το κέντρο της Αθήνας οι αγρότες με τα τρακτέρ


Ολονυχτία στο Σύνταγμα ακολουθεί το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών, στη διάρκεια του οποίου δήλωσαν την απόφασή τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, λέγοντας ότι πρόκειται για αγώνα επιβίωσης για τον πρωτογενή τομέα. Μετά το συλλαλητήριο, στο οποίο έδωσαν το παρών πάνω από 8.000 αγρότες από πολλές περιοχές όλης της χώρας, οι αγρότες που έφτασαν με τρακτέρ παρέμειναν στο Σύνταγμα για να αποχωρήσουν την Τετάρτη (21/2), συντεταγμένα, όπως έφτασαν στην Αθήνα. Αργά το βράδυ οι συνάδελφοί τους που μετακινήθηκαν με πούλμαν άρχισαν να αποχωρούν.

agrotes1
Αεροφωτογραφία από το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο

Μετά την ολοκλήρωση του αγροτικού συλλαλητηρίου, η Τροχαία έβαλε στη σειρά τα τρακτέρ στην Αμαλίας ώστε να είναι ομαλή η αναχώρησή τους το πρωί της Τετάρτης (21/2).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr