Home Greek News Γίνονται viral ανησυχητικά πλάνα που δείχνουν ακόμη εν ζωή τον…Τζέφρι Επσταϊν!!! ΚΑΠΟΙΟΣ χρησιμοποιεί ΑΚΟΜΗ τον τραπεζικό του λογαριασμό!!!

Γίνονται viral ανησυχητικά πλάνα που δείχνουν ακόμη εν ζωή τον…Τζέφρι Επσταϊν!!! ΚΑΠΟΙΟΣ χρησιμοποιεί ΑΚΟΜΗ τον τραπεζικό του λογαριασμό!!!

by _
0 comment 191 views

Γίνονται viral ανησυχητικά πλάνα που δείχνουν ακόμη εν ζωή τον…Τζέφρι Επσταϊν!!! ΚΑΠΟΙΟΣ χρησιμοποιεί ΑΚΟΜΗ τον τραπεζικό του λογαριασμό!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Φεβ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Λέμε από την 1η ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν είναι…ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ και ότι η όλη υπόθεσή αυτή πρόκεται για ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ…ΑΠΑΤΗ!!! Διαβάστε πρώτα, ΕΠΙΣΗΣ, τα παρακάτω άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει σχετικά και δείτε μετά το σχετικό βίντεο…!!!…

 Μεγαλοδημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι: «Μπορεί να ακούσουμε ΑΠΕΥΘΙΑΣ από τον ίδιο τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ το επόμενο έτος»…!!!

 Μεγαλοδημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι: «Μπορεί να ακούσουμε ΑΠΕΥΘΙΑΣ από τον ίδιο τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ το επόμενο έτος»…!!!

ΣΟΚ: Η φωτο. του «νεκρού» Επσταϊν ΔΕΝ είναι του ίδιου αλλά του αδελφού της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ που είχε πεθάνει τότε, την ακριβώς ΙΔΙΑ εποχή του στημένου θανάτου του Επσταϊν!!!

ΣΟΚ: Η φωτο. του «νεκρού» Επσταϊν ΔΕΝ είναι του ίδιου αλλά του αδελφού της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ που είχε πεθάνει τότε, την ακριβώς ΙΔΙΑ εποχή του στημένου θανάτου του Επσταϊν!!!


 


Ο Τζέφρι Έντουαρντ Έπσταϊν ήταν Αμερικανός σεξουαλικός παραβάτης και χρηματοδότης. Ο Έπσταϊν, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με τον αδερφό του, Μαρκ, ξεκίνησε την επαγγελματική του ζωή διδάσκοντας στο Dalton School στο Μανχάταν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πτυχίο κολεγίου.

Μετά την απόλυσή του από το σχολείο, εισήλθε στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, εργαζόμενος στο Bear Stearns σε διάφορους ρόλους πριν ξεκινήσει τη δική του εταιρεία. Ο Έπσταϊν ανέπτυξε έναν κοινωνικό κύκλο ελίτ και απέκτησε πολλές γυναίκες και παιδιά τα οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του κακοποίησαν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με ερευνητές στο Διαδίκτυο, ο θάνατος του Τζέφρι Έπσταϊν ήταν ψεύτικος. Υποστήριξαν ότι είναι ακόμα ζωντανός και ότι υπάρχουν πλάνα από drones στο νησί του Τζέφρι Έπσταϊν, του Little Saint James, που τον δείχνουν να είναι ακόμα ζωντανός.

Ανάμεσα στα πλάνα που τραβήχτηκαν από τα drones, υπάρχει μια εικόνα με ημερομηνία 30 Αυγούστου 2019, που δείχνει έναν άντρα που μοιάζει ακριβώς με τον Τζέφρι Έπσταϊν! Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο Jeffrey Epstein φέρεται να αυτοκτόνησε στις 10 Αυγούστου 2019.

Δύο εβδομάδες αφότου ανακήρυξαν τον Έπσταϊν νεκρό, βίντεο με drone από το νησί του, τον Μικρό Σεντ Τζέιμς, δημοσιεύτηκαν σε ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται Rusty Shackleford. Αυτά τα βίντεο έχουν διαγραφεί από το YouTube.

Αυτό το βίντεο από drone κάλυψε εκτενώς το νησί Επστάιν. Έδωσε στους θεατές μια γεύση από το πώς μοιάζει το νησί.

Ένα από τα βίντεο βλέπουμε δύο άντρες σε καρότσια του γκολφ, και ένας από αυτούς έμοιαζε ακριβώς με τον Τζέφρι Έπσταϊν. Άρα ήταν πραγματικά αυτός;

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι έχουν αμφιβολίες για τον θάνατό του; Έχουν λόγω των εξής: Ήταν υψηλού επιπέδου πράκτορας της Μοσάντ. Χρησιμοποιήθηκε για να συμβιβάσει ανθρώπους υψηλού προφίλ του Χόλιγουντ, της κυβέρνησης των ΗΠΑ και αλλού. Η δουλειά του ήταν επίσης συλλογή πληροφοριών για την ισραηλινή Μοσάντ εις βάρος όλων αυτών των ανθρώπων, οποίοι ήταν κι οι…ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ!

Λοιπόν, όντως τα έκανε όλα αυτά; Όπως όλα δείχνουν, λοιπον, ο Τζέφρι Έπσταϊν τα είχε πραδεχτεί και αποκαλύψει όλα στην τελευταία του συνέντευξη!

Το καλοκαίρι του 2018, ο δημοσιογράφος Τζέιμς Μπ Στιούαρτ, ο οποίος είναι δημοσιογράφος των New York Times, βρέθηκε μέσα στην πολυτελή έπαυλη του Τζέφρι Επστάιν στο Μανχάταν. Δεν ήξερε ότι αυτή η συνάντηση θα αποκάλυπτε έναν ιστό μυστικών που θα έστελναν σοκ στους διαδρόμους της εξουσίας. Ο Jeffrey Epstein σκαρφαλώνει για να παρουσιάσει για να έχει έναν θησαυρό καταστροφικών πληροφοριών για τους πλούσιους και τους διάσημους. Καθώς ο κύριος Στιούαρτ εμβαθύνει στη συνομιλία με τον Έπσταϊν, ήρθε αντιμέτωπος με την ανησυχητική πραγματικότητα, που ήταν η γνώση του Έπσταιν για τα σκοτεινά μυστικά της ελίτ.

Οι ισχυρισμοί του Jeffrey Epstein για όλα αυτά δεν ήταν παρά εκπληκτικοί. Δημοσίευσε ότι κατέχει ένα εκτεταμένο δίκτυο που τον συνέδεε με πολλούς εξέχοντες ανθρώπους, πολλούς πλούσιους. Ο Jeffrey Epstein ισχυρίστηκε ότι παρουσίαζε ότι κατείχε προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική ζωή όλων αυτών των ανθρώπων. Γνώριζε επίσης για την ιδιωτική τους χρήση ναρκωτικών. Ο κ. Στιούαρτ, ενθουσιασμένος από τις πιθανές συνέπειες των αποκαλύψεων του Έπσταϊν, τον πίεσε για περισσότερες πληροφορίες.

Στο άρθρο του σχετικά, ο κ. Στιούαρτ γράφει:

Η εντύπωση που αποκόμισα από την 90λεπτη συνομιλία μου ήταν ότι ο κύριος Έπσταϊν γνώριζε έναν εκπληκτικό αριθμό πλουσίων, διάσημων και ισχυρών ανθρώπων και είχε φωτογραφίες για να το αποδείξει. Ισχυρίστηκε επίσης ότι γνώριζε πολλά για αυτούς τους ανθρώπους, μερικά από αυτά, δυνητικά επιζήμια και ενοχλητικά, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με τις υποτιθέμενες σεξουαλικές τάσεις και τη ψυχαγωγική χρήση ναρκωτικών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!…

Σύμφωνα με το σάιτ thepeoplesvoice.tv,…

Ένας δικαστής στις Παρθένες Νήσους δήλωσε ότι «δεν υπάρχει εξήγηση» για το γιατί εκατομμύρια δολάρια κινούνται μεταξύ ενός από τους μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Τζέφρι Έπσταϊν μετά τον υποτιθέμενο θάνατό του.

Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια εισρέουν από την περιουσία του Έπσταϊν σε αυτόν τον λογαριασμό των Παρθένων Νήσων μετά την υποτιθέμενη αυτοκτονία του. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο ύποπτα, ο λογαριασμός είχε σχεδόν εκκαθαριστεί μέχρι τις αρχές του 2020 χωρίς σαφή εξήγηση για το πού πήγαν τα χρήματα.

Η είδηση ότι κάποιος χρησιμοποιεί τον τραπεζικό λογαριασμό του Epstein από τον θάνατό του έχει προσθέσει αξιοπιστία στις φήμες ότι ο ντροπιασμένος συνεργάτης πολλών VIP ελίτ είναι ακόμα ζωντανός.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://thepeoplesvoice.tv/jeffrey-epsteins-secret-bank-account-is-still-moving-millions-and-no-one-knows-why/




ΠΗΓΗ >> 


Disturbing Footage Of Jeffrey Epstein Still Alive Are Going Viral in 2024


GreekNewsOnDemand.com commnets: We have been saying since DAY 1 that Jeffrey Epstein is…STILL ALIVE and this his whole case is ONE BIG…FRAUD! Read first, ALSO, the following article we have published on this and then see the featured video…

Attorney Lin Wood Claims Jeffrey Epstein Still Alive

Attorney Lin Wood Claims Jeffrey Epstein Still Alive

Megyn Kelly Says ‘You May Hear from Jeffrey Epstein in the Coming Year Directly’ – Is there proof Epstein is still…ALIVE???

Megyn Kelly Says ‘You May Hear from Jeffrey Epstein in the Coming Year Directly’ – Is there proof Epstein is still…ALIVE???

Epstein Client List SHOCKER: Photo of “dead” Epstein is NOT of him but of brother of…HILLARY CLINTON who had died then at the exact SAME time Epstein faked his death???!!!

Epstein Client List SHOCKER: Photo of “dead” Epstein is NOT of him but of brother of…HILLARY CLINTON who had died then at the exact SAME time Epstein faked his death???!!!

 


Jeffrey Edward Epstein was an American sex offender and financier. Epstein, who was born and raised in Brooklyn, New York City, with his brother Mark began his professional life by teaching at the Dalton School in Manhattan despite lacking a college degree.

After his dismissal from the school, he entered the banking and finance sector, working at Bear Stearns in various roles before starting his own firm. Epstein developed an elite social circle and procured many women and children whom he and his associates sexually abused.

#EpsteinClientList #pedophilia #EpsteinClientlist, #JeffreyEpsteinClientlist, #ClientList #EpsteinList #JeffreyEpstein #VirginiaGiuffre #BillClinton #Trump #DonaldTrump

Epstein Client list, Jeffrey Epstein Client list, client list, Clintons, Bill Clinton, Mossad, Israel, Trump, Donald Trump, Katie Johnson

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr