Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τεχνητή Νοημοσύνη: ΙΔΟΥ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εστιατόριο που χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ…ΡΟΜΠΟΤ σαν εργάτες!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τεχνητή Νοημοσύνη: ΙΔΟΥ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εστιατόριο που χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ…ΡΟΜΠΟΤ σαν εργάτες!!!

by _
0 comment 119 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τεχνητή Νοημοσύνη: ΙΔΟΥ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εστιατόριο που χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ…ΡΟΜΠΟΤ σαν εργάτες!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GreekNewsOnDemand.com: #ΤεχνητηΝοημοσυνη του #WEF: Ιδού το μοναδικό στον κόσμο εστιατόριο που χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ #Ρομποτ της #ArtificialIntelligence!! // #Pasadena #Ca #CaliExpress #Flippy

ΛΟΙΠΟΝ, έπαθα πλάκα μεγάλη όταν έμαθα εχθές ότι υπάρχουν κοντά στο σπίτι μου, στην διάσημο πόλη Πασαντήνα της Καλιφόρνια, ένα μαγαζί που χρησιμοποιεί για εργάτες…ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αλλά…ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ!!!

Είναι το ΠΡΩΤΟ στον κόσμο του είδους του και λέγεται CaliExpress.

Δείτε το σάιτ τους ΕΔΩ >> https://misorobotics.com/caliexpress/

Και διαβάζουμε τα εξής:

ΜΠΙΦΤΕΡ & ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ…ΡΟΜΠΟΤ

Το CaliExpress της Flippy™ σερβίρει φρεσκοφτιαγμένα μπιφτέκια με μείγμα wagyu σε τιμές ανταγωνιστικές με άλλα μπιφτέκια-premium που χρησιμοποιούν τυπικό κρέας. Με μοναδικό τρόπο, τα ρομπότ του γκριλ ή της ψησταριάς (κατασκευασμένο από την Cucina) αλέθουν το υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας σε πραγματικό χρόνο μετά την παραγγελία, με αποτέλεσμα ένα μπιφτέκι που λιώνει στο στόμα. Το Flippy, ο διάσημος ρομποτικός σταθμός με φριτέζα, μαγειρεύει τραγανές, ζεστές πατάτες φτιαγμένες από κορυφαίας ποιότητας πατάτες — πάντα με ακρίβεια. Το απλό μενού μας έχει μπιφτέκια, cheeseburgers και τηγανητές πατάτες.

ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ -δυστυχώς!– η ίδρυσις ενος τέτοιου μαγαζιού εδώ στη Πασαντήνα (Pasadena, California) μιας και πριν από 100 χρόνια και πλέον, ήταν οι ίδιοι οι…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, οι..ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ που ίδρυσαν, ΕΔΩ, εν τη πόλει ταύτη, αρκετές οργανώσεις της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, όπως η…NASA, η…ΣΑΗΕΝΤΟΛΓΙΑ, αποκρυφιστικές ομάδες της Νέας Εποχής και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΓΙ” ΑΥΤΟ, το γεγονός πως άνοιξε εδώ αυτό το μαγαζί με το επώνυμο CaliExpress, είναι ενδεθκτικό του γεγονότος πως η πόλις αυτή ανήκει κι αυτή στο…WEF (World Economic Forum, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ)…!!!

Δείτε τώρα τις δικές μας φωτογραφίες και τη σχετική εκπομπή μας και δείτε μετά το παρακάτω ρεπορτάζ των εδώ ΜΜΕ για αυτό το θέμα..!!!…

 

Στο εξής ρεπορτάζ των ΜΜΕ, μαθαίνουμε τα εξής για αυτό το θέμα:

-Το πρώτο πλήρως αυτόνομο εστιατόριο στον κόσμο που λειτουργεί με AI (Artificial Intelligence) είναι το CaliExpress!

-Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι απαραίτητη για τη μείωση των κόστων των μικρο-επιχειρήσεων γιατί…πολύ απλά…

– ….ο κατώτατος μισθός είναι τώρα 20 $ ανά ώρα!!!

–Κάθε πελάτης σαρώνεται πρώτα στο πρόσωπο με ένα ειδικό μηχάνημα όπου κάνει την παραγγελία του, το οποίο μηχάνημα παίρνει όλα τα δεδομένα του ώστε το σύστημα να τον θυμάται την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το εστιατόριο.

-Το σύστημα Flippy μπορεί να μαγειρέψει 250 κιλά τηγανιτές πατάτες την ώρα. Το Burder Bot μπορεί να μαγειρέψει 100 μπιφτέκια την ώρα.

Ισχυρίζονται ότι αυτό ΔΕΝ θα κοστίζει στους ανθρώπους τη δουλειά τους, αλλά αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!!

Τίποτα από αυτά δεν είναι, προφανώς, απαραίτητο γιατί όλα αυτά έχουν να κάνουν με μια μεγάλη, ψεύτικη κρίση που δημιούργησαν οι σκοτεινές δυνάμεις του WEF μόνο και μόνο για να προκαλούν συνέχεια φτώχεια και μεζέρα στον κόσμο!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!..

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr