Home Greek News ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΕΡΤ – Παραδίδει την Ελλάδα στη ΛΥΣΣΑ των ΤΟΥΡΚΩΝ ο Μητσοτάκης δίνοντας τα S-300 στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ κατόπιν εντολής της ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!!!

ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΕΡΤ – Παραδίδει την Ελλάδα στη ΛΥΣΣΑ των ΤΟΥΡΚΩΝ ο Μητσοτάκης δίνοντας τα S-300 στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ κατόπιν εντολής της ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!!!

by _
0 comment 180 views

ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΕΡΤΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Παραδίδει την Ελλάδα στη ΛΥΣΣΑ των ΤΟΥΡΚΩΝ ο Μητσοτάκης δίνοντας τα S-300 στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ κατόπιν εντολής της ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!!!


ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! – Η Ελλάδα εγκρίνει τη μεταφορά δήθεν «απαρχαιωμένων» πυραύλων αεράμυνας S-300, αντιαεροπορικών πυροβόλων για να βοηθήσει τον Ουκρανικό στρατό!!!

Και τα κάνει όλα αυτά η ανθελληνική κυβέρνηση  για κάτι…ΨΙΧΟΥΛΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Ιαν. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που ακούμε τελευταίως για τις…ΜΙΖΕΣ που έχουν συνυπολογιστεί στη τιμή πωλήσεως του κάθε F-35 στην Ελλάδα (δείτε το ρεπορτάζ του PRONEWS.gr για αυτό ΕΔΩ), σας έρεχεται τώρα το δικό μας σάιτ GreekNewsOnDemand.com (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ελληνιστί) σας αποκαλύψει μια ακόμη ΠΡΟΔΟΣΙΑ της κυβέρνησεως Μητσοτάκη που αφήνει την Ελλάδα ΕΥΑΛΩΤΗ έναντι της τουρκικής επιθετικότητος σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας… 

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας ενέκρινε τη μεταφορά υποτιθέμενων «απαρχαιωμένων» οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία, ανέφερε η τοπική εφημερίδα «Καθημερινή» στις 27 Ιανουαρίου.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken πρόσφερε στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την επιλογή να μεταφέρει ή να πουλήσει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία στις 26 Ιανουαρίου.

Η απόφαση ελήφθη μετά την έγκριση των Ηνωμένων Πολιτειών για την πώληση σύγχρονων μαχητικών F-35 στην Ελλάδα. Σε απάντηση, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken πρόσφερε στην Ελλάδα την επιλογή να μεταφέρει ή να πουλήσει όπλα στην Ουκρανία με αντάλλαγμα έως και 200 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια από την Ουάσιγκτον.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν πρότεινε μια πιθανή ανταλλαγή με την Ελλάδα, προσφέροντας τη διευκόλυνση της μεταφοράς ή πώλησης όπλων στην Ουκρανία με αντάλλαγμα το ενδεχόμενο η Ουάσιγκτον να παράσχει πρόσθετη βοήθεια στην Αθήνα, ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων. ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΖΕΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΑ…ΠΑΣΟΚ!!!

Σύμφωνα με το σάιτ eurasiantimes.com

Το ελληνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο pronews.gr ανέφερε ότι η Ελλάδα θα λάβει απαρχαιωμένα μαχητικά οχήματα πεζικού και φρεγάτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αντάλλαγμα για ρωσικά όπλα, τα οποία η Ουάσιγκτον προτρέπει να μεταφερθούν στην Ουκρανία.

Η υποσχεθείσα αποζημίωση των 200 εκατομμυρίων δολαρίων κρίνεται ανεπαρκής για την προμήθεια έστω και μίας δυτικής συστοιχίας αεράμυνας ισοδύναμης σε πολεμικές ικανότητες με τα ρωσικά συστήματα Tor, Osa και S-300.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει επισημάνει τη συμμετοχή στο πρόγραμμα F-35 και τη λήψη ενός σημαντικού πακέτου βοήθειας από τις ΗΠΑ ως σημαντική ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της Ελλάδας.

Ωστόσο, προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με την πραγματική φύση αυτής της «μεγάλης δωρεάν στρατιωτικής βοήθειας» εν μέσω υποψιών πίεσης να παραδώσει η Ελλάδα τα ρωσικά συστηματα αεράμυνας στην Ουκρανία.

Ο ελληνικός ιστότοπος εγείρει επίσης ανησυχίες για την οικονομική επιβάρυνση της λειτουργίας αυτών των όπλων, σημειώνοντας ιδιαίτερα το σημαντικό κόστος συντήρησης και αναβάθμισης φρεγατών LCS και οχημάτων μάχης πεζικού Bradley.

Συγκεκριμένα, η πύλη επεσήμανε ότι οι φρεγάτες LCS είναι εξοπλισμένες σε επίπεδο περιπολικού σκάφους και θα απαιτούσαν σημαντικές επενδύσεις για να φτάσουν σε καθεστώς κορβέτας.

Ομοίως, η προσθήκη οχημάτων μάχης πεζικού Bradley στο οπλοστάσιο της Ελλάδας απαιτεί νέες επενδύσεις, με αβεβαιότητες σχετικά με τις δαπάνες που απαιτούνται για τον εκσυγχρονισμό τους στην τελευταία έκδοση.

Η δημοσίευση υπογραμμίζει περαιτέρω τις πιθανές οικονομικές επιπτώσεις αυτών των εξαγορών, αναφέροντας παραδείγματα όπως οι δαπάνες της Κροατίας ύψους σχεδόν 5 εκατομμυρίων ΗΠΑ για τον εκσυγχρονισμό κάθε οχήματος μάχης πεζικού.

Η Ελλάδα αποφάσισε να μεταφέρει ΔΗΘΕΝ «απαρχαιωμένα» συστήματα και εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιούνται πλέον από τον στρατό της. Η Ελλάδα είναι οπλισμένη με συστήματα αεράμυνας Tor, Osa, S-300, καθώς και αντιαεροπορικά συστήματα ZU-23-2 και διαθέτει αποθέματα πυρομαχικών για αυτά τα οπλικά συστήματα. ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΩΡΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ???

Ήταν το δικό μας σάιτ, GreekNewsOnDemand.com, που είχε επισκεφθεί το νησί της Κρήτης το καλοκαίρι του 2019 και μιλήσαμε (δείτε ΕΔΩ) με τον ίδιο τον στρατιωτικό που είχε εξασφαλίσει το 2000 όλα αυτά για την Ελλάδα, ειδικά τα S-300  τα οποία, σύμφωνα με ΑΥΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΚΟΜΑ και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για την άμυνα της Κρήτης αλλά και όλης της Ελλάδας απέναντι σε κάθε επίθεση από την…ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από πλευράς του ΑΝΘ-Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έδωσε τα συστήματα S-300 κατόπιν εντολής της ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ επειδή είναι…ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ!!!

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ μας εδώ >> ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο Μητσοτάκης θέλει να αφαιρέσει το ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ που έχει η Ελλάδα στα αντιαεροπορικά σε σύγκριση με τους Τούρκους επειδή είναι ρωσικής προέλευσης – ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ GIS ΤΗΣ ΕΥΠ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο Μητσοτάκης θέλει να αφαιρέσει το ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ που έχει η Ελλάδα στα αντιαεροπορικά σε σύγκριση με τους Τούρκους επειδή είναι ρωσικής προέλευσης – ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ GIS ΤΗΣ ΕΥΠ

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΚΤΛ., ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

ΠΗΓΗ >> 


Greece approves transfer of supposedly “outdated” S-300 air defense missiles, anti-aircraft guns to aid Ukraine’s army which is COMPLETE TREASON!!!


-by John Kountouris | 29 Ιαν. 2024 |  Find me on Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


The political and military leadership of Greece has approved the transfer of SUPPOSDELY “obsolete” weapons systems to Ukraine, local outlet Kathimerini reported on Jan. 27.

U.S. Secretary of State Antony Blinken offered Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis the option to transfer or sell military equipment to Ukraine on Jan. 26.



The decision was made after the United States approved the sale of modern F-35 fighters to Greece. In response, U.S. Secretary of State Antony Blinken offered Greece the option of transferring or selling weapons to Ukraine in exchange for up to $200 million in aid from Washington.

Greece decided to transfer “outdated” systems and equipment that are no longer used by their army. Greece is armed with Tor, Osa, S-300 air defense systems, as well as ZU-23-2 anti-aircraft systems, and has reserves of ammunition for these weapons systems.

THIS, HOWEVER, is a BLATANT LIE because this site, GreekNewsOnDemand.com, visited the island of Crete in the Summer of 2019 and we spoke (see here) with the very military official that secured all this for Greece, especially the S-300 missile system which, according to HIM, is STILL VERY MUCH OPPERABLE and is NECESSARY for the defense of Crete as well as all of Greece against any and all attacks from…TURKEY!!!



THIS IS COMPLETE TREASON on the part of the Greek PM Kyriakos Mitsotakis who gave away the S-300 system on order of WASHINGTON because they are…RUSSIAN MADE!!!

With info from:

https://english.nv.ua/nation/greece-to-transfer-old-air-defense-systems-anti-aircraft-guns-to-support-ukraine-defense-50387832.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr