Home ΚΟΣΜΟΣ Τι άλλο θα ακούσουμε… Παιδόφιλοι ζητούν την απομάκρυνση των λεσβιών από την LGBTQ κοινότητα λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία.

Τι άλλο θα ακούσουμε… Παιδόφιλοι ζητούν την απομάκρυνση των λεσβιών από την LGBTQ κοινότητα λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία.

by _
0 comment 124 views
Τι άλλο θα ακούσουμε… Παιδόφιλοι ζητούν την απομάκρυνση των λεσβιών από την LGBTQ κοινότητα λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία.
Τι άλλο θα ακούσουμε… Παιδόφιλοι ζητούν την απομάκρυνση των λεσβιών από την LGBTQ κοινότητα λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία.

Τι άλλο θα ακούσουμε… Παιδόφιλοι ζητούν την απομάκρυνση των λεσβιών από την LGBTQ κοινότητα λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία.


Ακτιβιστές παιδόφιλοι στη Γερμανία ζητούν να απομακρυνθούν οι λεσβίες από το κίνημα LGBTQ λόγω της αντίθεσής τους με αυτό που αποκαλούν Minor Attracted People ( MAPs ).

Η ομάδα απαιτεί να απαγορευτεί στις λεσβίες μια έκθεση στο Μουσείο Ομοφυλοφίλων του Βερολίνου λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία. Το Krumme-13 (παιδόφιλοι), διαμαρτύρεται για το Μουσείο, υποστηρίζοντας ότι οι λεσβίες «υποτάχθηκαν με κάθε τρόπο στη προπαγάνδα των στρ8».



Προφανώς το μητρικό ένστικτο υπερέχει σε αυτές τις γυναίκες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που θέλουν να εξαφανίσουν την γυναίκα εντελώς σαν οντότητα εξομοιώνοντας την με τον άντρα.

Το Reduxx.info αναφέρει: Το Gay Museum άνοιξε το 1985 και ήταν το πρώτο μουσείο που αφιέρωσε για την ιστορία των ομοφυλοφίλων. Τον Οκτώβριο, το Μουσείο ξεκίνησε μια έκθεση επιχειρώντας να εξετάσει την αποδοχή των παιδεραστών στο κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη δεκαετία του 1980 και του 1990 με τίτλο « Επαναξιολόγηση: Σεξουαλική βία κατά των παιδιών και των νέων στο πνεύμα της χειραφέτησης».

Η έκθεση αποτελείται από δύο κύριες αίθουσες, με τη μία να είναι αφιερωμένη σε μαρτυρίες θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και η δεύτερη να επικεντρώνεται σε ιστορικά παραδείγματα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων που υποστηρίζουν την παιδεραστία. Ανάμεσα στις εκθέσεις είναι ένα έγγραφο που καλεί για «αλληλεγγύη» στην κοινότητα υπέρ των παιδεραστών και καταγγέλει τον «αποκλεισμό» τους από την εκστρατεία για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Σύμφωνα με μια πινακίδα μέσα στην έκθεση, η πεποίθηση ότι τα παιδιά —ιδίως τα αγόρια— δεν βλάπτοντε από τις σεξουαλικές σχέσεις με ενήλικες άνδρες «υποστηρίχτηκε από μεγάλο μέρος των ομοφυλοφίλων». Η έκθεση αποκαλύπτει ότι οι παιδόφιλοι βρήκαν υποστήριξη στην κοινότητα κάνοντας έκκληση σε «κοινές εμπειρίες» των συμμετεχότων.



Αντίθετα, οι λεσβίες δεν εξέφρασαν το ίδιο επίπεδο αλληλεγγύης προς τους παιδεραστές. Μετά τη μετατροπή του Συλλόγου Ομοφυλοφίλων στη Γερμανία σε Σύλλογο Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων στα μέσα της δεκαετίας του 1990, τοκίνημα ομοφυλόφιλων [ανδρών] και παιδεραστών αποκλείστηκε απο το μουσείο.

Σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στις αρχές Νοεμβρίου, οι ηγέτες της ομάδας ακτιβιστών υπέρ των παιδεραστών Krumme-13 περιέγραψαν το σκεπτικό τους για την κριτική της έκθεσης, καταδικάζοντας τη γυναικεία ηγεσία στο μουσείο για «προκατάληψη». Επισήμανε επίσης την ιστορική αντίθεση των λεσβιών στην παιδεραστία και έριξε την ευθύνη για το αποκλεισμό τους στα σύγχρονα κινήματα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και στη συμπερίληψη των γυναικών.

«Ο λόγος για αυτό ήταν ότι κυρίως οι λεσβίες καθόρισαν την επανευθυγράμμιση στο κίνημα των ομοφυλοφίλων. Το μουσείο των ομοφυλόφιλων κυριαρχείται πλέον από λεσβίες που έχουν ταχθεί με κάθε τρόπο απέαντι στην παιδοφιλία σε συνεργασία ετεροφυλόφιλο κατεστημένο. Οι λεσβίες ακτιβίστριες στο Μουσείο Ομοφυλοφίλων δε έχουν κριτική άποψη στην προστασία υπερ των παιδιών και των θυμάτων. Καταδικάζουμε έντονα την ιδεολογία που σχετίζεται με αυτό», συνεχίζει η ανάρτηση.

Προσθέτει ότι το Μουσείο είναι υποχρεωμένο να συμπεριλάει την ενότητα που περιλαμβάνει τις θετικές εμπειρίες θυμάτων παιδικής κακοποίησης με παιδόφιλους για την έκθεσή του.



«Εάν υπάρχουν θετικές μαρτυρίες στη έκθεση όπου αναφέρουν την παιδική τους σεξουαλική κακοποίηση ως αρνητική, τότε για λόγους ισορροπίας ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν και εκείνοι που επηρεάστηκαν θετικά απο αυτό στην παιδική τους ηλικία», απάντησε η Κ13. «Οι άνθρωποι που εδιαφέρονται κυρίως από αυτή την έκθεση –παιδόφιλοι/παιδεραστές– πρέπει να συμπεριληφθούν. Διοργανωτής είναι το Μουσείο Ομοφυλόφιλων, αλλά η σεξουαλική μειονότητα των παιδεραστών δεν πρέπει να είναι μόνο επισκέπτες, πρέπει να μπορεί να συμμετέχει ενεργά».

Οι ακτιβιστές καλούν τους υποστηρικτές τους να διαμαρτυρηθούν για το μουσείο και να αφαιρέσουν της αρνητικές μαρτυρίες απο την έκθεση.

«Υπάρχει ένα γραμματοκιβώτιο στον εκθεσιακό χώρο στο Gay Museum. Καλούμε τους επισκέπτες, στη σημερινή έκθεση, να διαμαρτυρηθούν κατά του μουσείου. Η ψευδής δήλωση ότι δεν υπάρχει συναίνεση έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα της ζωής τότε, τώρα και στο μέλλον. Οι πρώην σύγχρονοι μάρτυρες και οι σημερινοί παιδόφιλοι / παιδόφιλες θα πρέπει να ενεργοποιηθούν ξανά πολιτικά».

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από το Reduxx , η γερμανική Bundestag τον περασμένο μήνα αποδέχτηκε μια αναφορά που περιγράφει τα δικαιώματα των παιδιών, η οποία συντάχθηκε από τον ιδρυτή του K13, Dieter Gieseking — ο οποίος έχει στο παρελθόν περάσει στη φυλακή για κατηγορίες σχετικά με κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας. Η αναφορά του Gieseking επιδιώκει να τροποποιήσει το Άρθρο 6 του Βασικού Νόμου και να προσθέσει δηλώσεις σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών ότι «τα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζονται ως νομικά όντα με τα δικά τους δικαιώματα».

Μεταξύ των δικαιωμάτων που αναφέρονται στο κείμενο της αναφοράς είναι ο ισχυρισμός ότι τα παιδιά έχουν «δικαίωμα να έχουν λόγο για όλα τα θέματα που επηρεάζουν τη συναισθηματική, ψυχική και σωματική τους ευημερία» και «το δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους».



Η «σεξουαλική αυτοδιάθεση» περιλαμβάνεται στο Άρθρο 2 του Βασικού Νόμου με τη φράση «ελεύθερη ανάπτυξη προσωπικότητας», γεγονός που ο Gieseking φρόντισε να επισημάνει στους οπαδούς του στην ιστοσελίδα του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Gieseking είχε προηγουμένως χλευάσει και τις φεμινίστριες σε αναρτήσεις που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο K13, δηλώνοντας: «Το ήθος του φεμινισμού και των λεσβιών γίνεται σαφές… ισχυρίζονται με άγνοια ότι δεν υπάρχουν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και παιδιών».

ΠΗΓΗ >>

Τι άλλο θα ακούσουμε… Παιδόφιλοι ζητούν την απομάκρυνση των λεσβιών από την LGBTQ κοινότητα λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr