Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 90-85: Πάλεψε για την ανατροπή αλλά έφυγε ηττημένος – Βίντεο

Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 90-85: Πάλεψε για την ανατροπή αλλά έφυγε ηττημένος – Βίντεο

by _
0 comment 64 views
Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπι…
Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπι…

Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 90-85: Πάλεψε για την ανατροπή αλλά έφυγε ηττημένος – Βίντεο


Ο Ολυμπιακός έκλεισε το ημίχρονο στο -22 αλλά με τον αρχηγό του σε μεγάλη ημέρα (25 πόντους) στο 2ο μέρος άγγιξε την ανατροπή – Στο 12-11 το ρεκόρ των Πειραιωτών…

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επικράτησε των «ερυθρόλευκων» με 90-85. Ο Ολυμπιακός πήγε στη Μαδρίτη με σημαντικές απουσίες (Μιλουτίνοφ, Φαλ, Γουίλιαμς Γκος), αλλά φρόντισε να δείξει τα… δόντια του και τη νοοτροπία που δεν εγκαταλείπει ποτέ κόντρα στους Ισπανούς (έλειπαν Ταβάρες, Γιουλ, Γιαμπουσέλε) και παρά λίγο να φύγει με ένα τρομερό διπλό που δεν περίμενε κανείς πριν το τζάμπολ.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς σέντερ και με «τεσσάρια» σε ρόλο «5» κάτι το οποίο φυσικά ήταν αδύνατο να κρύψουν απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> 

https://www.protothema.gr/sports/article/1459626/euroleague-real-madritis-olubiakos-90-85-palepse-gia-tin-anatropi-alla-efuge-ittimenos-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr